Povečuj zavedanje s povezovanjem s sabo

25.00

Avdio učenje: Suzana Trnovšek
Čas trajanja: 31 min 15 sec
Takojšen prenos: mp3 (enostaven avdio prenos na tvojo napravo – telefon, računalnik, tablica…)

Vaja te popelje v povečevanje svojega zavedanja skozi povezovanje s sabo. V avdio posnetku te vodim korak za korakom od začetka do konca vaje v popolno povezanost s sabo kjer ob uspešni izvedbi lahko občutiš povečevanje zavedanja, sebe in ločitev od stresa. Pomagam ti zliti se s tabo in podam vmesne smernice, ki ti med samim izvajanjem vaje pomagajo uspešno izvesti vajo.

Drugi del posnetka pa vsebuje pomembne nasvete, smernice, navodila, primere, ki ti pomagajo pri opravljanju te vaje, razumeti jo, občutiti in spoznati njen pomen. Pomembno je, da to vajo ne le opraviš ampak jo spoznaš iz globine zato, da jo začutiš ter se ji odpreš. Za kar poskrbim v posnetku, da prejmeš vsa navodila.

Avdio posnetek vsebuje vse kar je potrebno, da vajo uspešno izvajaš in povečuješ zavedanje, da se bolje z njo spoznaš in odkriješ kako ter kje ti lahko pomaga, ko si v težkih situacijah. Ravno tako izpostavim nasvete, če se pojavijo morebitne težave pri uspešnosti izvajanja vaje.

Kako ta vaja deluje nate, na tvoje življenje in energetsko, najdeš v opisu spodaj.

Želim ti prijetno povečevanje zavedanja s povezovanjem s sabo.

 

Vaja te ob uspešni njeni izvedbi v popolnosti zlije s svojim bistvom ter nemudoma aktivira povečanje zavedanja. Bistvo vaje je stopiti vstran od trpljenja, ki ga doživljaš v tistem trenutku – pa naj bo to depresija, anksioznost, nemir, jeza, reaktivnost ali kakršno koli trpljenje. Ponudi ti takojšen odstop iz nemiru v svoje bistvo skozi katerega se prebudi notranji mir.

Zanimivost vaje je tudi ta, da začutiš in zaživiš življenje brez misli, z občutenjem svojega zavednega stanja. Nekaj kar je bilo stresno, v izvajanju vaje izgine. Začetki uporabe te vaje niso vedno toliko občutni v preobratu iz nemiru v miru saj je potrebno povečati zavedanje z redno uporabo te vaje.

Povečevanje zavedanja s povezovanjem s sabo poteka na energetskem ravenu na sledeči način:

  1. Živost, ki jo med vajo začutiš je tvoje neumrljivo bistvo. Negovanje svoje živosti z redno uporabo vaje, neguješ svoje bistvo kar pomeni, da povečuješ svoje zavedanje;
  2. Ob uspešnem občutenju svoje živosti nakazuje, da si se ločil-a od poistovetenja z umom, ki te je držalo v trpljenju in te zlilo s sabo ter trenutkom zdaj;
  3. Redna uporaba vaje te nauči čutiti sebe, spoznati razliko med življenjem iz zavednega stanja ter nezavednega. Tako lahko postaneš skozi dan lažje zavedna/zaveden kdaj živiš iz uma in kdaj iz svojega zavednega stanja. V trenutku, ko spoznamo kje živimo iz nezavednega (trpečega) stanja pa imamo sedaj s pomočjo te vaje možnost narediti zavedni preobrat;