Akcija!

Vaje za spremembo

140.00 112.00

Avdio komplet vseh vaj je rešitelj za kakršno koli trpljenje v tvojem življenju. Pa naj bo to težava, izziv ali bolezen. Vsako trpljenje je v popolnosti ozdravljivo z našim povečevanjem zavedanja. Če si iskal-a rešitve kako se osvobodiš svojega trpljenja, na kakšen način in kaj je tisto kar resnično naredi preobrat in popolno svobodo, so te vaje tiste, ki jih iščeš.

Z mojo sestro Karmen sva se znašli v težkih stiskah na vseh področjih najinega življenja. Vse poti so se nama zaprle. Ostali sva brez izhoda in brez kakršne koli zunanje pomoči. Znašli sva se v zgornjem nadstropju hiše najinih staršev sami, brez podpore od kogar koli kar naju je prisililo se spraševati “kje je rešitev?”. Pričeli sva prihajati do rešitev, ki zdravijo stiske od znotraj in dokončno. Te rešitve so se izkazale kot vaje skupaj z meditacijo, ki so nama pomagale reševati korene težav, zdraviti trpljenje in iti skozi največje zunanje izzive z zavedanjem. Združila sem 4 glavne vaje, ki so ključne za spremembo v ta avdio paket in so na voljo, da jih uporabiš tudi ti.

4 glavne vaje avdio kompleta so sledeče:
– Vodena meditacija “Odpiranje ter uravnavanje čaker” – najdeš jo tudi kot posamezni izdelek tukaj. S to meditacijo aktiviraš globinsko zdravljenje tvoje težave, bolezni, izziva ter pospešiš zdravljenje trpljenja. Ta meditacija je osnova za spremembo in brez njene uporabe se lahko zdravljenje podaljša ali nikoli ne zaključi;
– Prizemljevanje v notranjosti in/ali v naravi – v avdio posnetku te naučim učinkovitega prizemljevanja pri katerem greva dosti globlje kot le s hojo po zemlji. Vodim te korak za korakom in naučim pravilnega prizemljevanja. Posnetek vsebuje tudi razlago kaj pravzaprav prizemljevanje pri zdravljenju trpljenja stori. Ravno tako podam podrobne nasvete in dodatne smernice.
– Povezovanje s sabo – v tem posnetku te spoznam s pomembnostjo vaje, predstavim kdaj jo uporabljati kot tudi odvodim kako se povezovati s sabo;
– Osredotočanje nase – ta posnetek vsebuje več vaj, ki te naučijo osredotočiti pozornost v notranjost telesa kjer se aktivira sprememba.

Vaje najdeš tudi kot posamične izdelke tukaj. To so glavne 4 vaje za spremembo, ki se med sabo povezujejo ter popolno dopolnjujejo. Kar pomeni, da jih je potrebno uporabljati prav vse, vsakodnevno za želeno spremembo.

Kar te je pripeljalo do točke trpljenja je nezaveden način življenja. In za spremembo je potrebno vpeljati zaveden pristop k življenju in tudi trpljenju. Le zaveden pristop ima moč ločiti nas od trpljenja in ga ozdraviti. S temi vajami se pričneš učiti živeti zavedno zaradi česar aktiviraš zdravljenje vzroka težave, trpljenja, bolezni, izziva na katerem koli področju življenja…Nekaj kar je v tebi delovalo nezavednega potrebuje sedaj vajo, da se naučiš živeti iz zavednega stanja in osvobodiš od poistovetenosti od uma.

Vsaka vaja ima svojo nalogo in jo uporabiš skozi dan tako kot te vodim in opisujem v posnetkih. S pritiskom na “Play posnetka”, sem pri vsaki vaji ob tebi. Vodim te korak za korakom saj je pomembno, da vaje uporabljaš pravilno kot tudi, da prižgeš posnetek, ko začutiš, da potrebuješ vodenje skozi moj glas.

Z uporabo teh vaj se podaš na pot k želeni spremembi, ki ni vedno vidna takoj. Je pa zagotovljena saj se podaš k spremembi od znotraj kjer se nahaja zavedna moč, ki transformira tudi najtežje situacije in nas osvobodi trpljenja – pa naj bo to najbolj brezupna situacija, zlorabe, težke bolezni ali rakava obolenja, intimne težave, depresije, fobije….oz. kakršno koli trpljenje, ki ga doživljaš.

Preko avdio posnetka govorim, vodim ter učim: Suzana Trnovšek
Čas trajanja avdio posnetkov:
– Vodena meditacija katere avtor sem jaz, Suzana Trnovšek: 40 min 10 sec;
– Prizemljevanje: 24 min 25 sec;

– Povezovanje s sabo: 31 min 15 sec;
– Osredotočanje vase: 21 min 17 sec
Takojšen prenos: mp3 (enostaven in hiter prenos na tvojo napravo – telefon, tablica, računalnik)