Akcija!

Vaje za spremembo

100.00 90.00

Avdio komplet vseh vaj, ki aktivirajo zdravljenje trpljenje in popolno transformacijo življenja.

Opis

Avdio komplet 4v1 vsebuje:
1. Povečuj zavedanje z zdravilno meditacijo – 40 min 10 sec;
2. Povečuj zavedanje s povezovanjem s sabo – 31 min 15 sec;
3. Povečuj zavedanje s prizemljevanjem – 24 min 25 sec;
4. Povečuj zavedanje z osredotočanjem vase – 21 min 17 sec;

Podrobnejši opis vsake vaje posamično

 • Zdravilna meditacija
 • Prizemljevanje
 • Povezovanje s sabo
 • Osredotočanje vase

Naslov meditacije, ki povečuje zavedanje: Odpiranje in uravnavanje čaker
Avtor in vodenje: Suzana Trnovšek
Čas trajanja: 40 min 10 sec
Takojšen prenos: mp3 (enostaven in takojšen prenos na tvojo napravo - telefon, računalnik, tablica...)

Pri meditaciji te korak za korakom, od začetka do konca odvodim skozi pravilno meditiranje, ki povečuje tvoje zavedanje in pospeši sam proces osvobajanja od trpljenja.

Meditacija vsebuje poleg mojega vodenja, zdravilno glasbo, ki uspešno opravlja svoje delo tudi, če se težko med meditiranjem skoncentriraš. Skozi redno meditiranje pričneš bolje spoznavati svojo notranjost, čutiti sebe, povečuješ svoje zavedanje ter se podaš na globinsko zdravilno pot, ki pride kakršnemu koli trpljenju do konca.

Pri meditiranju ne potrebuješ predznanja meditiranja saj sem na vsakem koraku skozi glasovno vodenje ob tebi. Pomembno je, da si pri meditiranju konstanten/konstantna, reden/redna in da se predaš notranjemu zdravilnemu procesu, ki poskrbi, da tokrat dokončno ozdraviš korene svojega trpljenja - ne glede na to kakšno je trpljenje in kako veliko je.

Kako meditacija deluje nate, na tvoje življenje in kaj se med samim meditiranjem dogaja, najdeš podrobnejši opis spodaj.

Želim ti prijetno povečevanje svojega zavedanja skozi meditiranje.

Kako meditacija deluje nate, na tvoje življenje, energetsko

Zdravilna meditacija “Odpiranje in uravnavanje čaker” deluje na globinskem ravenu in gre pri zdravljenju do konca našemu trpljenju. Zdravilna meditacija ponudi zdravljenje iz globin kar pomeni, da pospeši povečevanje zavedanja, odide nemudoma v zdravljenje naših čustvenih bolečin in z vso intenzivnostjo pomaga osvobajati od trpljenja. Namesto več desetletij osvobajanja od trpljenja ima meditacija moč, da se osvobodimo v popolnosti od celotnega trpljenja v enem desetletju, če smo pri meditiranju konstantni ter redni.

Z meditiranjem na zdravilno meditacijo povečamo intenzivnost zdravljenja na čustvenem ravenu, psihološkem, fizičnem kot tudi zunanjem. Prava meditacija vedno zdravi kar pomeni, da poskrbi za ozdravljenje korenske vzorce in se dotakne tudi tistih najbolj skritih, karmičnih trpljenj do katerih ne-bi mogli seči brez meditiranja. Takšna karmična trpljenja pa v nas vedno povzročajo najtežje bolezni in največje zidove življenja.

Meditacija “Odpiranje in uravnavanje čaker” nam ponudi odprta vrata, da se osvobodimo vsega trpljenja, se zlijemo v neskončno ljubezen, notranji mir, odkrijemo pravega sebe (svoje bistvo) v popolnosti in se odpremo svojemu poslanstvu.

Če si želiš svobodo od trpljenja ali od bolezni potem je meditacija tisto obvezno vsakodnevno orodje, ki ga je potrebno vzeti v svoje roke resno. Brez meditacije lahko leta in leta tavamo v trpljenju, čakamo na čudeže in le-ti ne bodo prišli brez vstopanja v notranjost. Zdravilna meditacija  pa z intenzivnostjo povečuje naše zavedanje in nas prične osvobajati od vsega trpljenja saj ima moč izpuliti naše korenske bolečine, ki so izvor trpljenja in bolezni.

 

Avdio učenje: Suzana Trnovšek
Čas trajanja: 24 min 25 sec
Takojšen prenos: mp3

Avdio učenje vsebuje korak za korakom vodenje, ki te nauči kako aktivirati povečevanje svojega zavedanja skozi prizemljevanje. Posnetek vsebuje dve vaji, ki sta razdeljeni na prizemljevanje v notranjem prostoru in nato zunaj v naravi. Pri prvi vaji te odvodim od samega začetka prizemljevanja do konca. Kar pomeni, da se med poslušanjem avdio posnetka prizemljujeva skupaj. Druga vaja pa vsebuje podaljšek prve vaje s pomembnimi navodili ter nasveti, da je lahko prizemljevanje v naravi pravilno ter učinkovito opravljeno.

V posnetku ti podam tudi različne nasvete, ki ti pomagajo vajo izvajati učinkovito ter jo še bolje razumeti. Naučim te zliti se z občutenjem te vaje zato, da ne le vajo opravljaš robotsko ampak, da le ta postane globoko uživanje med njenim izvajanjem.

Kako prizemljevanje deluje nate, na energetskem ravenu, na tvoje življenje pa najdeš podrobnejši opis spodaj.

Želim ti prijetno povečevanje svojega zavedanja (svetlobe) skozi prizemljevanje.

Kako prizemljevanje deluje nate, na tvoje življenje, energetsko

Prizemljevanje je temelj našega življenja saj se nahaja na predelu nog od katerega je odvisno delovanje našega bistva. Prizemljuje se ne le naša zemeljska čakra ampak vsaki del bistva (tudi vse ostale čakre). Zato so določeni občutki in vibracije med samim prizemljevanjem občutni tudi na drugih delih telesa.

Redno prizemljevanje ti bo ponudilo jasen ter stabilen vpogled v svoja nezavedna dejanja, misli, čustva in vzorce ter ti posledično podalo možnost, da se s svojo prizemljeno stabilnostjo ločiš od njih ter zakoreniniš v svoje bistvo. Vsaki večji prizemljeni izpuljen bolečinski koren pa predstavi tudi vidno zunanjo spremembo.

S prizemljevanjem povečuješ svoje zavedanje na sledeči način:

 1. Najprej prizemljevanje aktivira zdravljenje na predelih našega energijskega polja v notranjosti telesa kjer potrebujemo prizemljitev. Veliko naših čustvenih bolečin je iluzijskih kot tudi iluzijski so naši vpogledi kdo v resnici smo. Vse iluzijsko pride sedaj v ospredje, v jasnost s pomočjo povečevanje zavedanja skozi prizemljevanje;
 2. Naše bistvo mora biti prizemljeno zato, da lahko na zaveden način živimo na Zemlji. Zato prizemljevanje zdravi vse rane, ki nas odzemljijo;
 3. Ko se čustvene rane v nas, ki nas odzemljijo ozdravijo, se zavedanje kot tudi prizemljenost povečata. Občutek zavedanja sebe, svojega telesa in stabilnosti se okrepi.
 4. Vso prizemljevanje pa občuti tudi telo, ki doživlja zdravilni prerod in zdravljenje;

Vse fizične spremembe pa so možne z prizemljitvijo svojega bistva. Vaja povečevanje zavedanja skozi prizemljevanje počne prav to, ustvarja prizemljevanje našega bistva, nas postavi v zavedno življenje in manifestira fizični ter zunanji prerod skupaj z ostalimi vajami, ki povečujejo zavedanje.

Avdio učenje: Suzana Trnovšek
Čas trajanja: 31 min 15 sec
Takojšen prenos: mp3 (enostaven avdio prenos na tvojo napravo - telefon, računalnik, tablica...)

Vaja te popelje v povečevanje svojega zavedanja skozi povezovanje s sabo. V avdio posnetku te vodim korak za korakom od začetka do konca vaje v popolno povezanost s sabo kjer ob uspešni izvedbi lahko občutiš povečevanje zavedanja, sebe in ločitev od stresa. Pomagam ti zliti se s tabo in podam vmesne smernice, ki ti med samim izvajanjem vaje pomagajo uspešno izvesti vajo.

Drugi del posnetka pa vsebuje pomembne nasvete, smernice, navodila, primere, ki ti pomagajo pri opravljanju te vaje, razumeti jo, občutiti in spoznati njen pomen. Pomembno je, da to vajo ne le opraviš ampak jo spoznaš iz globine zato, da jo začutiš ter se ji odpreš. Za kar poskrbim v posnetku, da prejmeš vsa navodila.

Avdio posnetek vsebuje vse kar je potrebno, da vajo uspešno izvajaš in povečuješ zavedanje, da se bolje z njo spoznaš in odkriješ kako ter kje ti lahko pomaga, ko si v težkih situacijah. Ravno tako izpostavim nasvete, če se pojavijo morebitne težave pri uspešnosti izvajanja vaje.

Kako ta vaja deluje nate, na tvoje življenje in energetsko, najdeš v opisu spodaj.

Želim ti prijetno povečevanje zavedanja s povezovanjem s sabo.

Kako povezovanje s sabo deluje nate, na tvoje življenje, energetsko

Vaja te ob uspešni njeni izvedbi v popolnosti zlije s svojim bistvom ter nemudoma aktivira povečanje zavedanja. Bistvo vaje je stopiti vstran od trpljenja, ki ga doživljaš v tistem trenutku – pa naj bo to depresija, anksioznost, nemir, jeza, reaktivnost ali kakršno koli trpljenje. Ponudi ti takojšen odstop iz nemiru v svoje bistvo skozi katerega se prebudi notranji mir.

Zanimivost vaje je tudi ta, da začutiš in zaživiš življenje brez misli, z občutenjem svojega zavednega stanja. Nekaj kar je bilo stresno, v izvajanju vaje izgine. Začetki uporabe te vaje niso vedno toliko občutni v preobratu iz nemiru v miru saj je potrebno povečati zavedanje z redno uporabo te vaje.

Povečevanje zavedanja s povezovanjem s sabo poteka na energetskem ravenu na sledeči način:

 1. Živost, ki jo med vajo začutiš je tvoje neumrljivo bistvo. Negovanje svoje živosti z redno uporabo vaje, neguješ svoje bistvo kar pomeni, da povečuješ svoje zavedanje;
 2. Ob uspešnem občutenju svoje živosti nakazuje, da si se ločil-a od poistovetenja z umom, ki te je držalo v trpljenju in te zlilo s sabo ter trenutkom zdaj;
 3. Redna uporaba vaje te nauči čutiti sebe, spoznati razliko med življenjem iz zavednega stanja ter nezavednega. Tako lahko postaneš skozi dan lažje zavedna/zaveden kdaj živiš iz uma in kdaj iz svojega zavednega stanja. V trenutku, ko spoznamo kje živimo iz nezavednega (trpečega) stanja pa imamo sedaj s pomočjo te vaje možnost narediti zavedni preobrat;

Avdio učenje: Suzana Trnovšek
Čas trajanja: 21 min 17 sec
Takojšen prenos: mp3 (enostaven in hiter prenos na tvojo napravo - telefon, tablica, računalnik)

Skozi avdio posnetek te naučim povečevati svoje zavedanje kot tudi kako se zliti s trenutkom zdaj, ki je edini trenutek v katerem se spremembe ter svoboda od trpljenja lahko zgodi. Saj je to edini trenutek, ki pravzaprav obstaja.

Avdio posnetek vsebuje več različnih vaj. Najprej te spoznam z glavno vajo ter naučim kako jo implementirati v svoje življenje, da se tvoje zavedanje ter kvaliteta življenja povečata. Nato pa te popeljem skozi zelo zanimive ostale vaje, ki lahko postanejo zelo izpopolnjujoče ter jih je zelo enostavno opravljati. Pomagam ti priti do izpopolnjujočih občutkov pri opravljanju teh vaj skozi moje in sestrine primere zato, da koncept vaj bolje razumeš in jih lažje občutiš.

Zadnja vaja pa je vaja, ki jo uporabiš, ko osvojiš prvo vajo saj ponudi napredek povečevanja zavedanja in večjo poglobitev v svojo notranjost.

Kljub temu, da je v avdio posnetku več vaj, pričneš z izvajanjem najprej tiste, ki ti najbolj ustreza. Nato postopno implementiraš v svoje življenje ostale, ko si na njih pripravljen-a.

Kako vaje energetsko delujejo nate, na tvoje življenje najdeš v opisu spodaj.

Želim ti prijetno povečevanje zavedanja z usmerjanjem vase.

Kako osredotočanje vase deluje nate, na tvoje življenje, energetsko

Z osredotočanjem vase povečuješ svoje zavedanje skozi dan, da lahko pričneš stopati iz nezavednega načina življenja. Ta vaja najprej nosi večji občutek trudenja in dela vendar hkrati izvaja preobrat načina življenja, ki ga živiš. Pomaga ti stopiti ven iz vsakodnevnega trpljenja, stresa, skrbi, reakcij ipd ter vstopiti v svoje zavedanje kjer pa obstaja mir, stabilnost, prisotnost, moč ter možnosti da se življenje prične spreminjati.

Vaja povečevanje svojega zavedanja z osredotočanjem vase energetsko napreduje deluje na sledeči način:

 1. Najprej prične prižigati iskrice zavedanja (svetlobe) v nas skozi dan;
 2. Z redno vajo te iskrice zavedne svetlobe pričnejo postajati večje kar pomeni, da nam skozi dan postopoma uspe vsaj v določenih trenutkih opraviti vajo uspešno oz. se jo spomnimo opraviti;
 3. Z vsako uspešno opravljeno vajo, se zavedanje še bolj poveča in vaja postane postopno lažja. Pri nekaterih postane lažja hitreje kot pri drugih;
 4. Tudi življenje skozi dan postane z redno vajo lažje, manj stresno, bolj živostno, mirno in vedno bolj kvalitetno v različnih pogledih;
 5. Z vsako zavedno vajo pa se ti ponudijo možnosti, da ujameš svoja nezavedna dejanja, misli, vzorce, reakcije, ki pa jih lahko tokrat ustaviš. Brez povečanega zavedanja nam to ne more uspeti saj bolečina rada trpi;
 6. Ko postaneš skozi dan nenehno zaveden/zavedna pomeni, da ti je uspelo zavedanje že v veliki meri povečati. Kot posledično ta vaja ni več vaja ampak postane tvoj način življenja. Saj te je vaja pripeljala do sebe s povečevanjem zavedanja skozi dan. Svoje življenje pričneš živeti zavedno;

Redna uporaba vaje te nauči kako živeti svoje življenje zavedno kar pomeni, da življenje na vsakem tvojem koraku dobi kvaliteto, intenzivnost, živost, sinhronost. Ego delovanje skozi dan ne more preživeti in se hraniti na tebi, spodbijati druge kar lahko spreobrne tvoje življenje v lepšo sinhronost dogodkov ter prijetnih občutkov miru ter radosti.