Akcija!

Vaje za spremembo (komplet 4 vaj)

80.00 49.90

Avdio komplet vseh vaj je rešitelj za kakršno koli trpljenje v tvojem življenju. Pa naj bo to težava, izziv ali bolezen. Vsako trpljenje je v popolnosti ozdravljivo z našim povečevanjem zavedanja. Če si iskal-a rešitve kako se osvobodiš svojega trpljenja, na kakšen način in kaj je tisto kar resnično naredi preobrat in popolno svobodo, so te vaje tiste, ki jih iščeš.

Te avdio vaje so večni življenjski rešitelj, ki nimajo roka uporabe! So zaklad, ki ga je potrebno vsaki dan uporabljati, če želiš ozdraviti težavo/bolezen!

4 glavne vaje avdio kompleta so sledeče:
– Vodena meditacija “Odpiranje ter uravnavanje čaker” – najdeš jo tudi kot posamezni izdelek tukaj. S to meditacijo aktiviraš globinsko zdravljenje tvoje težave, bolezni, izziva ter pospešiš zdravljenje trpljenja. Ta meditacija je osnova za spremembo in brez njene uporabe se lahko zdravljenje podaljša ali nikoli ne zaključi;
– Prizemljevanje v notranjosti in/ali v naravi – v avdio posnetku te naučim učinkovitega prizemljevanja pri katerem greva dosti globlje kot le s hojo po zemlji. Vodim te korak za korakom in naučim pravilnega prizemljevanja. Posnetek vsebuje tudi razlago kaj pravzaprav prizemljevanje pri zdravljenju trpljenja stori. Ravno tako podam podrobne nasvete in dodatne smernice.
– Povezovanje s sabo – v tem posnetku te spoznam s pomembnostjo vaje, predstavim kdaj jo uporabljati kot tudi odvodim kako se povezovati s sabo;
– Osredotočanje nase – ta posnetek vsebuje več vaj, ki te naučijo osredotočiti pozornost v notranjost telesa kjer se aktivira sprememba.

Vaje najdeš tudi kot posamične izdelke tukaj. To so glavne 4 vaje za spremembo, ki se med sabo povezujejo ter popolno dopolnjujejo. Kar pomeni, da jih je potrebno uporabljati prav vse, vsakodnevno za želeno spremembo.

Preko avdio posnetka govorim, vodim ter učim: Suzana Trnovšek
Čas trajanja avdio posnetkov:
– Vodena meditacija katere avtor sem jaz, Suzana Trnovšek: 40 min 10 sec;
– Prizemljevanje: 24 min 25 sec;
– Povezovanje s sabo: 31 min 15 sec;
– Osredotočanje vase: 21 min 17 sec
Takojšen prenos: mp3 (enostaven in hiter prenos na tvojo napravo – telefon, tablica, računalnik)