Akcija!

Vaje za spremembo – povečevanje tvojega zavedanja

120.00 60.00

Avtorica avdio vodenih vaj sem: Suzana Trnovšek
Takojšen prenos: mp3 (enostaven in hiter prenos na tvojo napravo – telefon, tablica, računalnik)

Avdio vodene vaje ti pomagajo povečevati svoje zavedanje, da lahko razvijaš samega sebe. Kajti, če želiš spremembo, pa naj bo kakršna koli, je osebna rast nujno potrebna. Tukaj si na Zemlji, da rasteš, se razvijaš, odkrivaš sebe, svoje sposobnosti, magičnost ter osvobajaš od kakršnih koli težin. Kot rezultat pa prejmeš želene spremembe v svojem življenju.

Za osebno rast pa je potrebno vpeljati dejanja, ki stimulirajo ter pomagajo pri osebni rasti. Ta dejanja so vaje, ki povečujejo tvoje zavedanja (svetlobo) in ti pomagajo lažje, hitreje in še posebej uspešno stopiti vstran od trpljenja, ki ga živiš. Če iščeš način kako se osvoboditi od kakršne koli težave, potem je pomembno, da pričneš z osnovo, ki prinaša želene spremembe.

In ta osnova so vaje tega kompleta, ki te pomagajo zavihteti k želeni spremembi. V avdio vajah prejmeš razložitev pomembnosti vsake vaje posebej ter vodenje k pravilnemu izvajanju. Ob tebi sem jaz, moj glas, ki te naučim pravilnega izvajanja vaj ter aktivirati zdravljenje vzrokov za težave.

4 glavne vaje avdio kompleta so sledeče:
Vodena meditacija “Odpiranje ter uravnavanje čaker” – 40 min 10 sec;
Prizemljevanje – Vstopanje v stabilnost 24 min 25 sec;
Povezovanje s sabo – Stik s svojo dušo– 31 min 15 sec;
Osredotočanje nase Vstopanje v lastno moč– 21 min 17 sec;

*Opis posameznih vaj najdeš v opisu spodaj v nadaljevanju

Opis

1. Vodena meditacija – Odpiranje ter uravnavanje čaker

Vodena meditacija te popelje na pot osvobajanja od težav ter kakršnih koli problemov. Pomaga ti priti do svoje svetlobe, pozitivnih občutkov, umirjenega uma, rešitev, ljubezni, zdravja ter vsega po čemur tvoja duša ihti.

Skozi meditacijo te popeljem do tvojih energijskih centrov ali drugače imenovanih čaker, ki so vrata do tvoje duše. Ta vrata se z rednim meditiranjem odblokirajo, očistijo, uravnovesijo ter povežejo med sabo, da lahko prava/pravi ti  pogledaš ven.  Pravi/prava ti si oseba,  ki nosiš v sebi izjemne sposobnosti…čutno ljubečnost, ki je zlahka ljubljena..oseba, ki se ji odpro vse poti…je zdrava ter polna energije…zlahka manifestira obilje ter ljubezen…je neustrašna ter samozavestna…živi v radosti..izraža svojo kreativnost zlahka in še mnogo več.  Pod gladino težav ali trpljenja se nahajajo vsi zakladi do katerih lahko dostopiš z meditacijo “Odpiranje ter uravnavanje čaker”.

Pri meditiranju ne potrebuješ nobenih izkušenj. Vse kar resnično potrebuješ je tvoja volja, da redno meditiraš.

2. Povečaj svoje zavedanje s prizemljevanjem – Vstop v stabilnost

V avdio posnetku te naučim pravilnega ter učinkovitega prizemljevanja. Vaja ti pomaga prizemljiti se v stabilnost, da lahko pričneš manifestirati želene izkušnje, pozitivno življenje ter prejeti živostno energijo v telo z odličnim počutjem. Ta vaja ti bo pomagala videti življenje jasneje, slišati rešitve, bolje začutiti intuitivnosti, videti skozi meglo, se soočiti s kakršnim koli izzivom skozi stabilnost  ali drugače imenovano brez strahu.

Stabilne noge nudijo celoten steber za katero koli področje tvojega življenja in so ključ, da lahko zrastejo veje ljubezni, sreče, popolnega zdravja ter harmonije.

3. Povezovanje s sabo – Stik s svojo dušo

V avdio vodeni vaji te vodim do občutenja svoje duše, sebe oz. svoje resnice. S pomočjo te vaje lahko doživiš popolnoma umirjen um. Ta vaja nudi globoko tišino mirnosti v sebi ampak hkrati neverjetno živost, ki te čaka v tvoji notranjosti telesa, da lahko zaživiš v največji se veličini na Zemlji. S “povezovanjem s sabo vajo” se slabo izplakne iz tvojega energijskega polja ter vse kar je magično postopoma privre na površje.

Vaja ti pomaga delček za delčkom najti sebe ter razpreti izraznost svoje duše. Čas je, da se spoznaš s svojo dušo tako, da s to vajo vstopiš v prvi stik z njo.

4. Osredotočanje nase – Vstopanje v lastno moč

V avdio posnetku te naučim kako pričeti usmerjati svojo pozornost nase, da lahko postopoma vstopiš v svojo moč. Ali drugače povedano, da vzameš svojo moč nazaj. Vaja ti pomaga razvijati svojo lastno moč iz notranjosti zaradi česar lahko pričneš vzemati svoje življenje v lastne roke.

Tukaj si na Zemlji, da razvijaš svojo lastno moč resnice.  Ko enkrat osvojiš to vajo v vsakodnevnem življenju kot tudi pri izzivih, te nihče ne bo mogel več ustaviti. Tvoja moč te bo pričela pomikati dalje v tvojem življenju. Ravno tako te bo ta vaja pomagala osvobajati od bolečin, ki so ti dosedaj odvzemale tvojo lastno moč, integriteto, samozavest in pogum. Čas je, da pričneš odkrivati svojo moč, ki sega vse do višjih frekvenčnih moči.