Povečevanje zavedanja z osredotočanjem vase

19.90

V avdio posnetku te naučim kako usmeriti svojo pozornost vase. Skozi ta avdio posnetek se naučiš živeti v trenutku zdaj skozi katerega se lahko zgodi zdravljenje ter sprememba. Predstavim ti več različnih vaj in naučim kako jih vpelješ v svoje življenje, da vstopiš v svojo živost, kvaliteto življenja in zdraviš trpljenje/bolezni.

Ta avdio posnetek te nauči tudi kako stopiti vstran od nenehnega razmišljanja in imeti usmerjeno pozosnost v sebi s tvojim zavedanjem. Tako se misli, stres in strahovi pomirijo. Več vaj v posnetku nudi izbiro katera vaja je tista, ki jo lahko najlažje vpelješ v svoje življenje. Ravno tako pa se bolje spoznaš kakšno je zavedno življenje in se ga naučiš živeti. Tako vstopiš v premike življenja v katerih si obstal-a in trpel-a.

Uporabi na pričetku eno vajo in nato vpelji v svoje življenje še ostale vaje. Naj te enostavnost vaj ne zavede saj nosijo izjemno učinkovitost pri zdravljenju ter povečevanju zavedanja. Ravno tako pa ob uporabi ene vaje spoznaš, da pa njena izvedba le ni tako enostavna zaradi nenehnega uma, ki se vplete in te želi odvesti vstran od tvoje lastne moči.

Čas trajanje avdio posnetka: 21 min 17 sec
Skoi vaje te vodim: Suzana Trnovšek

K tej vaji priporočam uporabo tudi sledeče vaje: vajo povezovanja s sabo, prizemljevanje ter zdravilno meditacijo. Komplet vseh vaj (4v1) najdeš tukaj.