Povečevanje zavedanja s prizemljevanjem

19.90

Vaja “Povečevanje zavedanja s prizemljevanjem”  te popelje do učinkovitega in globokega prizemljevanja. Pri tej vaji te popeljem globlje kot s hojo po travi. Vodim te korak za korakom in naučim pravega prizemljevanja, ki nosi efektivne učinke povečevanja tvojega zavedanja ter posledično zdravljenja tvojega trpljenja in/ali bolezni.

Ne glede na to, če se iz kakršnih koli razlogov ne moreš prizemljevati v naravi, najdeš v posnetku osnovno prizemljevanje, ki se lahko izvede kjerkoli – doma, v bolnišnici na postelji ali kjerkoli si. Z sledenjem mojemu glasu s katerim te popeljem v aktiviranje prizemljevanja, bo prizemljevanje delovalo tudi v notranjih prostorih. Ravno tako pa te naučim kako se pravilno ter učinkovito prizemljevati v naravi.

To vajo uporabi tudi takrat, ko se počutiš odzemljenega, fizično utrujenega, doživljaš vrtenje, zmedenost, zmanjšano koncentriranost ali fizične bolečine. Pritisni na play, sledi mojemu vodenju in pomagala ti bo zdraviti vse omenjene simptome ter te uspešno prizemljevati. Z uspešnim prizemljevanjem pa se sinhrono povečuje tvoje zavedanje, ki izničuje ter zdravi trpljenje/bolezni.

Čas trajanja avdio posnetka: 24 min 25 sec;
Skozi vajo te vodim: Suzana Trnovšek

K tej vaji priporočam uporabo tudi sledeče vaje: vajo povezovanja s sabo, osredotočanja vase ter zdravilno meditacijo. Komplet vseh vaj (4v1) najdeš tukaj.