Partnerstvo – analiza & pomoč

Že od 50.00

Pri branju astrološke karte se posvetim problematikam, ki vladajo v partnerstvu in/ali na intimnem področju. Problematike v partnerstvu se lahko nanašajo na kakršnokoli problematiko v odnosu kot je na primer…zakaj vladajo nenehni prepiri ali nasilje v odnosu..zakaj je izginila iskrica na intimnem področju…kaj je vzrok za nastalo nekomuniciranje….zakaj eden od partnerjev ne ihti po spolnih odnosih…ali zakaj vlada odvisnost od spolnega odnosa…zakaj se eden od posameznikov ne odpre partnerki/partnerju…ipd tukaj se lahko odpreta oz. odpreš v katerokoli širini problematike.

K branju partnerske astrološke karte se lahko pristopi na dva načina:

I. NačinSamo ti, brez sodelovanja partnerja/partnerke – v tem primeru se posvetim tvoji astrološki karti in ti pomagam skozi izzive, problematiko, ki se nanaša v povezavi s tvojim partnerjem/partnerko. Primer: če se partner ne obnaša spoštljivo do tebe pogledam kaj v tebi povzroči takšno manifestacijo in kako ustaviš takšno obnašanje. Pri tem načinu se osredotočim nate, na tvoje notranje stanje in kaj povzroči določeno trpljenje/neravnovesje v tvojem odnosu na način, da te popeljem do praktičnih rešitev: kaj storiti v specifični situaciji, da se problematika praktično ozdravi.

II. NačinOba – Pri tem načinu oba pristopita do mene z željo, da razrešita specifično tematiko oz. problematiko. Oba obrazložita svoj pogled skupne problematike preko spodnjega obrazca katere se lotim tako, da pogledam obe astrološki karti, skupne “konfliktne” energije, ki jih je potrebno ozavestiti in nato popeljem do rešitev s praktičnimi pristopi. Včasih dobite oba drugačne pristope, drugič so le-te enake. Odvisno je od tega za kakšno problematiko gre.
*Za partnerstko astrološko pomoč NE izključujem gejev ali lezbijk. Vsi smo eno zato so dobrodošla pri meni tudi takšna partnerstva.

Astrološko analizo in pomoč prejmeš/prejmeta v roku 10 dni.

Izpolni-ta obrazec in prejmi-ta astrološko analizo/pomoč

Podatki partnerja/partnerke

  • Skupaj: 0.00
Kategorija:

Opis

Zakaj je dobro odkriti problematiko v partnerstvu in/ali na intimnem področju?

V večini smo bili naučeni, da je vsako partnerstvo najprej sladko, nato pa sladkost skozi leta izgine. Zato večina partnerskih odnosov prav zaradi takšnega prepričanja in podobnih drugih prepričanj sprejema nesporazume v partnerstvu, ki s časoma privedejo do odtujenosti, ločitve, zamer, tudi varanj, nasilja in popolne odtujenosti v intimnem odnosu. Vendar naučeno še ne pomeni, da je tisto kar pa je resnica saj se večna “sladkost” oz. ljubezen v partnerstvu nahaja v globini odnosa.

Vsako partnerstvo v katerem vladajo težave kličejo po zdravljenju čustvenih bolečin v posamezniku, ki se morajo ozdraviti zato, da se težave v odnosu lahko ozdravijo. Vse iskrice so še vedno v posamezniku, le da so le-te prekrite z bolečinami, ki potrebujejo zavedanje iz ene ali obeh strani. Tako lahko partnerski odnos zacveti, se poglobi in zažari v vseh pogledih. Oba se tako odpreta zavednemu odnosu v partnerstvu, ki pa je lahko nato napolnjeno z brezpogojno ljubeznijo, čutnostjo, povezanostjo, toplino in prepoznavanje sebe v drugem človeku. Iz splošnega ali neaktivnega spolnega odnosa pa se odpre aktivna globina intimnosti, čutnosti in energetsko združenje v eno.

Ob predstavljeni problematiki, ki jo najprej proučim se hkrati poglobim tudi v astrološko karto in nato predstavim vzrok za nastalo problematiko. Par pripeljem do zavedanja kaj je vzrok za nastalo težavo. Nato nastopi obrazložitev in vodenje, ki vodi do ozdravljene težave z rešitvami.