Partnerstvo & spolnost – analiza & pomoč

Že od 50.00

Skozi svetovanje se poglobim v vzrok problematike, ki je nastala v partnerstvu. Raziščem ter odkrijem vzrok, ki je popeljalo do težave z vpogledom v tvojo/vajino osebno astrološko karto. Nato se lotim reševanja težave s katero se soočaš/soočata na način, da vaju/te popeljem najprej skozi razumevanje težave ter vodenje kako težavo odpraviti/ozdraviti.

Moje vodenje je razumljivo, z ogromno praktičnimi nasveti, natančnim korak za korakom vodenjem in jasnim razumevanjam zakaj se soočaš/soočata s težavo. Vse kar prejmeš/prejmeta skozi moje svetovanje že lahko pričneš implementirati v svoje življenje vsaki dan ter reševati problematiko v partnerstvu – ne glede na to, če jo rešuješ sam-a ali pa če k reševanju pristopita oba.

Vsaka težava v partnerstvu vedno nosi posebno sporočilo. Ko temu sporočilu prisluhnemu, se lahko prične razreševanje težave na način, da s koraki od znotraj telesa ter zunaj aktiviramo učinkovite spremembe ter pridemo do želenega.

Moj pristop k svetovanju je zaveden. To pomeni, da predstavim najvišjo obliko reševanja težave v partnerstvu – skozi notranjost telesa, torej stanja najvišje ljubezni, ki ne le razreši partnerske težave ampak te/vaju osvobodi tudi od znotraj. Rešitve so vedno na voljo in tukaj so, da ti/vama jih predstavim zato, da se lahko korenita sprememba k globoki ljubezni v partnerstvu prične.

Astrološko analizo in pomoč prejmeš/prejmeta v roku 10 dni.

Prejmi-ta astrološko pomoč

Če imaš ob sebi partnerko/partnerja in si želita skupaj prejeti mojo pomoč, kliknita številko 2. V nasprotnem primeru označi svetovanje za eno osebo.

Podatki partnerja/partnerke

  • Skupaj: 0.00
Kategorija:

Zakaj je dobro odkriti problematiko v partnerstvu in/ali na intimnem področju?

V večini smo bili naučeni, da je vsako partnerstvo najprej sladko, nato pa sladkost skozi leta izgine. Zato večina partnerskih odnosov prav zaradi takšnega prepričanja in podobnih drugih prepričanj sprejema nesporazume v partnerstvu, ki s časoma privedejo do odtujenosti, ločitve, zamer, tudi varanj, nasilja in popolne odtujenosti v intimnem odnosu. Vendar naučeno še ne pomeni, da je tisto kar pa je resnica saj se večna “sladkost” oz. ljubezen v partnerstvu nahaja v globini odnosa.

Vsako partnerstvo v katerem vladajo težave kličejo po zdravljenju čustvenih bolečin v posamezniku, ki se morajo ozdraviti zato, da se težave v odnosu lahko ozdravijo. Vse iskrice so še vedno v posamezniku, le da so le-te prekrite z bolečinami, ki potrebujejo zavedanje iz ene ali obeh strani. Tako lahko partnerski odnos zacveti, se poglobi in zažari v vseh pogledih. Oba se tako odpreta zavednemu odnosu v partnerstvu, ki pa je lahko nato napolnjeno z brezpogojno ljubeznijo, čutnostjo, povezanostjo, toplino in prepoznavanje sebe v drugem človeku. Iz splošnega ali neaktivnega spolnega odnosa pa se odpre aktivna globina intimnosti, čutnosti in energetsko združenje v eno.

Ob predstavljeni problematiki, ki jo najprej proučim se hkrati poglobim tudi v astrološko karto in nato predstavim vzrok za nastalo problematiko. Par pripeljem do zavedanja kaj je vzrok za nastalo težavo. Nato nastopi obrazložitev in vodenje, ki vodi do ozdravljene težave z rešitvami.