Olje shan za nečisto kožo

27.90

  • 20ml
  • naravno in brez konzervansov
  • ročna in sproti izdelava

Izdelava: Suzana Trnovšek

Opis

– oža široke pore;

– čisti ogrce oz. nečiste pore;

– zmanjšuje videz nečiste kože;

– kožo prebudi in poživi, da prične sama proizvajati učinkovine za zdrav videz kože;

– zmanjšuje masten videz kože in uravnava ravnovesje;

– pomirjevalno in blagodejno deluje na tanko, občutljivo in rdečo kožo;

– vzpodbudi kožo, da prične proizvajati pravo razmerje olj za čisto in sijočo kožo;

– kožo prebudi in naredi zdrav, sijoč videz.

 

Kako lahko olje shan za nečisto kožo pomaga?

Olje je sestavljeno iz skupka naravnih, preprostih zelišč, ki pustijo izjemen efekt in učinek na kožo. Naravne sestavine v olju delujejo nežno ter prodirajo v pore zaradi katerih se le-te lahko ožajo, čistijo ter koža prebuja. Za težavne predele nečiste kože vzpodbuja ravnovesja, občutljivi predeli pa prejmejo blagodeje in nežen učinek na kožo. Ravno tako pomaga pri redni negi celotnega obraza.

Olje je primerno za masten, suhi, normalen in mešan tip kože.

 

Katere so sestavine?

– Oljni izvleček kamilice –

– Oljni izvleček ognjiča –

– Oljni izvleček sivke –

– Izvlečki z olivnim oljem –

 

Kako je Olje shan za nečisto kožo pomagal ostalim?

“Z vajino storitvijo sem zelo zadovoljna. Zelo mi je všeč olje Shan za nečisto kožo, ki sem ga uporabljala že pred leti.” B.

“Olje za nečisto kožo sedaj uporabljam jaz in moram priznati, da odlično deluje na mojo kožo. Pore so se zmanjšale in moja koža je zasijala. Zelo sem zadovoljna s Suzano in njeno ekipo ter z izdelki.” Kristina

“Pozdravljeni Karmen in Suzana, Najprej naj se vam za hvalim za vajine čudovite izdelke. Z olji in kremico sem zelo zadovoljna in jih redno uporabljam. Olj mi bo kmalu zmanjkalo, tako da ju bom morala naročiti, kremice pa še ima nekaj, saj jo racionalno uporabljam, ker moji koži zelo odgovarja.” Vesna – (Olje za akne, Olje za nečisto kožo, Mangova krema za gube).

“Olje mi je res fenmenalno, kar ne neham govoriti, tako sem navdušena :)”

“Olje shan za nečisto kožo sem uporabljala za problematična mesta oz. tam kjer se je začel delati mozolj in po nekajkratni uporabi mozoljček zelo lepo izgine. Imela sem tudi neko “čudno piko”, rdečina s suho kožo. Nekajkrat sem se namazala in ostalo je nič. Priporočam! M.”

“Ne morem opisati kako presenecena sem bila ze po prvem nanosu! Popolnoma nobenih mastnih madezev in vpije se tako hitro da…ne morem vrjeti! Najlepsa hvala.”

“Haj! Vsi vaši izdelki imajo super učinek na kožo. Hvala vam za te čudovite izdelke”.

 

Kako uporabljati Olje shan za nečisto kožo? 

– Olje lahko naneseš na predele kjer je koža nečista ali na celoten obraz;

Za mastne predele nanesi le 1-3 kapljice ter dodajaj postopoma. Ostali suhi predeli pa potrebujejo več kot 4 kapljice olja;

– Olje nežno vmasiraj na kožo, ki jo lahko tudi pred tem rahlo omokriš;

 

Koristni nasveti, ki ti bodo pomagali pri nečisti koži

Čiščenje obraza je za nečisto kožo še bolj pomembno. Uporabi čiščenje obraza z olji vsako jutro in večer. Najprej si splakni obraz z mlačno vodo. Nato nanesi olje na obraz, nežno vmasiraj, zmoči malo brisačko z zelo vročo vodo in le-to nadeni oz. pritisni na svoj obraz. Ko se brisačka ohladi (čez nekaj sekund), obriši z brisačko svoj obraz. Nato ponovno zmoči z vodo, ožmi, pritisni na obraz, počakaj da se ohladi in obriši obraz. 30 dni kasneje bo koža postala izjemno čista;

Poslužuj se tonikov, ki vsebujejo jabolčni kis. Jabolčni kis je izjemen, naravni toner, ki preprečuje nastanek novih ogrcov, zmanjšuje pore in jih čisti. Za masten tip kože uporabi zeleni čaj kateremu dodaš jabolčni kis (razmerje 1:1). Za suhi tip kože uporabi čaj iz kumine kateremu dodaš jabolčni kis (razmerje 1:1). Za mešano kožo uporabi rožmarinov čaj kateremu dodaj jabolčni kis (razmerje 1:1). Tonik nanesi z vatno gobico na obraz in pustiš, da se posuši. Nato zaključiš z nanosom olja shan za nečisto kožo.

Redno nanašaj obrazno masko iz beljaka. Beljak najprej dobro premešaj in nato s čopičem nanesi na predel ogrcov, razširjenih por. Nato vzemi toaletni papir in raztrgaj na manjše dele katere položiš na težavne predele in nato ponovno s čopičem na toaletni papir nanesi beljak. Pusti, da se beljak na koži v popolnosti posuši in nato toaletni papir nežno odstraniš iz svojega obraza.

Redno uporabljaj pilinge za obraz. Uporabi čičerikino moko kateri dodaš vode, da dobiš zmes. Nato nežno vmasiraj na obraz ter splakni z mlačno vodo. Zaključi z hladno vodo, da zapreš pore. Čičerika ima globok učinek čiščenja kože in hkrati odstrani odmrle kožne celice. Lahko tudi zmes uporabiš kot obrazno masko kateri dodaš ščepec kurkume. Pusti zmes na obraz dokler se ne posuši in strdi. Nato nežno omokriš masko ter spereš iz obraza.