Olje shan za akne

32.90

  • 20ml
  • naravno in brez konzervansov
  • ročna in sproti izdelava

Izdelava: Suzana Trnovšek

Opis

– aknasto kožo pomirja, zmanjšuje akne, zmanjšuje rdeč videz

– pomaga pri zdravljenju aken

– srbeči občutki na koži od aken se nemudoma pomirijo

– akne prejmejo naravno in nežno zdravljenje

– na nežen način neguje in zdravi aknasto kožo – brez iritacij

– čisti pore ter poskrbi, da se akne ne širijo oz. ne nastanejo nove

– izniči mozolje;

– zdravi brazgotinasto kožo – stare in nove brazgotine

– kožo prebudi;

– umiri razdražene akne;

Kako lahko olje za akne pomaga?

Olje za akne je obrazno olje, ki je posebej izdelano za nego aknaste, mozoljaste in brazgotinaste kože. Sestavljeno je iz naravnih sestavin, ki učinkovito in nemudoma pričnejo delovati na aknasto kožo. Težavno kožo ne le zdravi ampak jo nahrani na naraven, nežen in zdrav način preko katerega prejme koža vse kar potrebuje za normalno in zdravo delovenje. Olje pomaga najdi pravo ravnovesje med suho in mastno kožo in ustvari zdravo delovanje kože.

Primerno je za suhi, mešani, masten ter tudi normalen tip kože.

 

Katere so sestavine?

Olje je sestavljeno iz 100% naravnih sestavin in ne vsebuje konzervansov:

– Avokadovo olje,

– Ricinusovo olje,

– Tamanu olje (olje aleksandrijskega lovorja),

– Eterično olje rožmarin

– Eterično olje čajevec.

 

Kako je olje za akne pomagal drugim?

“Hvaležna sem, da lahko uporabljam tak izjemen produkt. Lepo pomiri kožo, akne in brazgotine pa izginjajo. Poleg vsega pa je še tako prijetnega vonja. Hvala!” Nika

“Pozdravljeni Karmen in Suzana, Najprej naj se vam za hvalim za vajine čudovite izdelke. Z olji in kremico sem zelo zadovoljna in jih redno uporabljam. Olj mi bo kmalu zmanjkalo, tako da ju bom morala naročiti, kremice pa še ima nekaj, saj jo racionalno uporabljam, ker moji koži zelo odgovarja.” Vesna – (Olje za akne, Olje za nečisto kožo, Mangova krema za gube).

“Olje je prijetnega vonja ter se lepo vpija. Zmanjša otekline od aken ter kožo pomiri.” Tina

“Ko sem ga dala hčerki je rekla: pa mami kva si mi spet kupila saj veš, da mi nič ne pomaga. Z aknami se hčerka bori že kakih 5 let. Sedaj vam moram povedat, da smo po treh tednih nad razultati zelo presenečeni in zadovoljni.
Srečna sem, ker vidim, da je tudi hčerka srečna in zadovoljna, saj je praktično brez mozoljev in aken, ima res lepo čisto kožo. Ko je imela menstruacijo sva mislile,da bodo kljub negi ponovno izbruhnili, pa sva ugotovile, da temu ni tako. Resnično sva zadovoljne. Res vam hvala, da ste osrečila mojo hčerko. R.”

Kako uporabljati olje za akne?

– Olje nanesi na predele aken in brazgotine. Primerno je tudi za celotno nego obraza.

– Olje uporabiš zjutraj in zvečer ter v trenutkih, ko akne srbijo.

Masten tip kože – nanesi na svoj obraz le 2-3 kapljici olja;

Mešani tip kože – na masten predel dodaj manj olja in druge suhe predele lahko dodaš več;

Suhi tip kože – nanesi 3-6 kapljic olja na obraz;

Koristni nasveti, ki ti bodo pomagali pri negi aknaste kože

– Na akne in brazgotine si redno nanašaj med kot obrazno masko. Pred nanosom medu testiraj morebitno alergenost na sestavino;

Za toniranje svoje kože uporabi naravni tonik iz zelenega čaja. Skuhaj si zeleni čaj kateremu dodaj jabolčni kis. Razmerje naj bo 1:1. Tonik naneseš po čiščenju obraza. Nanesi si ga z vatno gobico;

– Na vatno gobico si nanesi jabolčni kis in nato nežno pritisni na tiste akne, ki so zelo razdražene in srbeče. Jabolčni kis odlično umirja srbeče mozolje ter hkrati uravnava ph vrednost kože;

Opusti stiskanje aken ampak namesto tega uporabi med, ki ga naneseš na tisti del, ki ga želiš stisniti. Med bo na naraven in nežen način izsušil akne.

Opusti agresivne izdelke, ki hitro, nenaravno izsušijo kožo. Takšni izdelki tisti trenutek delujejo kot pravi. Vendar z hitrim sušenjem kože od zunaj sporočajo koži, da je presuha in potrebuje večjo proizvodnjo olj. Tako koža prične proizvajati še več olja kar lahko povzroči poslabšanje aken.