Meditacija za začetnike

19.99

Vodenje meditacije: Suzana Trnovšek
Čas trajanja meditacije: 31 min 46 sec

Vodena meditacija za začetnike in regeneracijo telesa je nežna meditacija, ki te:

– nauči stopiti v svoje bistvo,
– sprostiti telo,
– umiriti um,
– spoznati sebe in
– regenerira tvoje počutje.

Meditacija je primerna za začetnike kot tudi vsakogar, ki potrebuje sprostitev, kvalitetno regeneracijo telesa in umiritev uma skozi dan.

Z vodenjem te popeljem v sproščeno stanje, v umirjenost, občutenje svoje notranje živosti ter vitalnosti. To so prvi koraki, ki pravzaprav prebudijo zdravljenje trpljenja, umirjajo stres, tesnobnost, strahove pred prihodnostjo in osvetlijo tvojo resnico. Korak za korakom te popeljem v odkrivanje svojega bistva, prebujanje svoje živosti, ki je tvoja naravna zdravilna moč. Ravno tako te popeljem v globine čutenja, ki vedno sprožijo notranje kot tudi zunanje premike v življenju.

Meditacija prebuditi aktivno zdravljenje kakršnegakoli trpljenja. Z meditacijo pričneš spoznavati svoje naravno stanje. In le naravno stanje, ko lahko posije skozi tebe je tisto, ki te osvobodi na vseh ravenih – od znotraj kot tudi zunaj.

Nasveti:

Meditiraš lahko tudi leže, na postelji, brez vzglavnika. Noge rahlo razširi in imej roke ob telesu. Po treh mesecih rednega meditiranja ti predlagam, da nadaljuješ z “Meditacijo, ki ozdravi težave”. Še vedno pa lahko to meditacijo uporabiš skozi dan za regeneracijo telesa.

Kategorija: