Vodena meditacija – Odpiranje in uravnavanje čaker

35.00

Vodena meditacija aktivira zdravljenje problema, težave, bolezni od znotraj telesa. Njena naloga je pomagati povečevati tvoje zavedanje ter posledično izpuliti koren težave. Skozi meditacijo te odvodim ter popeljem k čiščenju ter odpiranju vseh tvojih sedem glavnih energijskih centrov (čaker), ki morajo biti odprti, da je tvoja težava, problem ali bolezen lahko ozdravljena.

Redno meditiranje na to meditacijo prinese popolnoma ozdravljeno težavo ne glede na to kako težka je. Saj vsebuje meditacija vse glavne čakre, ki z odpiranjem izplaknejo največje korene, ki so te pripeljale do kakršnega koli trpljenja.

Pri tej meditaciji se ne učiš poizkušati doseči notranji mir. Vendar pri meditaciji se  osredotočaš na energijske centre, ki aktivirajo zdravljenje tvojega trpljenja. Kar pomeni, da z odstranjevanjem plasti trpljenja v sebi s pomočjo meditacije, se nato prebudi notranji mir sam od sebe.

Meditacija je zelo globoka v smislu globinskega zdravljenja in je primerna za kogarkoli. Če si začetnik/začetnica meditiranja, potem prični z meditiranjem vsaki drugi dan. V drugem mesecu pa vsaki dan.

Za meditiranje ne potrebuješ nobenega znanja. Vse kar potrebuješ vedeti izveš preko mojega vodenja, ki mu slediš. Vsa ostala navodila kako priporočam, da meditiraš najdeš spodaj v opisu.

Takojšen prenos: mp3 – meditacijo prejmeš na svoj e-mail naslov ob prejetem plačilu. Prenos meditacije na tvojo napravo (telefon, tablico, računalnik…) je preprost.
Jezik meditacije: Slovenski
Vodenje & ustvarjalka: Suzana Trnovšek
Zdravilna glasba v ozadju od: Christopher Lloyd Clarke
Pri meditiranju uporabi: slušalke
Čas trajanja: 40 min 10 sec

Nasveti za meditiranje

1. Predlagam ti meditiranje v postelji, torej leže. Tako se lahko osredotočiš v popolnosti na vsako čakro posebej in se ne obremenjuješ s pozicijo ali morebitnimi fizičnimi bolečinami pri določenih pozicijah meditiranja. Leže meditiraš v postelji, brez vzglavnika, z rahlo razširjenimi nogami (ne čisto zaprte). Roke imej ob svojem telesu.

2. Meditiraj vsaki dan in izpusti meditacijo samo takrat, ko si utrujen-a od močnih energij zaradi meditiranja. Če si utrujen-a od celodnevnega dela ali stresa v službi, potem odideš meditirati. Če pa si energetsko utrujen-a, pa izpustiš meditiranje tisti dan.

3. Priporočam ti, da meditiraš zvečer, pred spanjem. Tako se vso čiščenje in odpiranje čaker nadaljuje v tvoj spanec. Veliko čustvenih bolečin in sprememb se lahko zgodi kar čez noč zato je priporočam, da odideš v spanec, ko zaključiš z meditiranjem.

4. Ne obremenjuj se, če se težko osredotočiš med meditiranjem ali pa ti “ne gre”. Samo sledi mojemu vodenju in veš, da aktivno čistiš in odpiraš svoje čakre. Bodi zavedna/zaveden, da ko ti ne gre se pravzaprav dogaja močno zdravljenje in čiščenje čaker. Takrat je čisto normalno, da se v tebi dogajajo čustvene, miselne aktivnosti, ki te naredijo bolj nemirno/nemirnega in slabo skoncentriranega.

5. Meditiraj s slušalkami – meditacija nosi izjemno zdravilno glasbo, ki dodatno pomaga pri čiščenju in odpiranju čaker. Slušalke tesno povežejo glasbo s tvojimi čakrami.

 

Prenos meditacije

 

1. Ob prejetem plačilu prejmeš meditacijo na tvoj e-mail;

2. Odpri tvoj e-mail in klikni na povezavo “Odpiranje in uravnavanje čaker”;

3. Ob kliku se prične prenos meditacije in shranjevanje;

4. Nato lahko pričneš s poslušanjem in meditiranjem;