Odpiranje in uravnavanje čaker

25.00

Takojšen prenos: mp3
Jezik: Slovenski
Vodenje & ustvarjalka: Suzana Trnovšek
Zdravilna glasba v ozadju od: Christopher Lloyd Clarke

Čas trajanja: 40 min 10 sec

Ta vodena meditacija aktivira notranje zdravljenje v tvojem telesu, ki postopoma ozdravi tvoje življenje in telo. Poveže te s tvojo notranjo zdravilno moč in pomaga osvoboditi od trpljenja. Pa naj bo to trpljenje od bolezni, slabega odnosa, zlorabe, temačnih notranjih izkušenj, obtičani situaciji, intimnih težav, depresiji, mentalnih izzivov, strahov, travm iz otroštva, raka, travme iz vojske, demonov….oz. od česarkoli se želiš osvoboditi.

To meditacijo je potrebno implementirati redno v svoje življenje zato, da doživiš transformacijo in zdravljenje telesa/življenja. Redno pomeni vsaki dan kot si umivaš svoje zobe. Meditacijo izpustiš za 1-2 dni, če si utrujen-a od vnosa novih energij v tvojem telesu. Telo se mora navaditi od višjih energij, ki so vstopile z rednim meditiranjem in takrat potrebuje počitek.

Najdi podroben opis in nasvete za to meditacijo spodaj

Kategorija:

Zdravljenje s to meditacijo

Na energetskem ravenu, meditacija očisti in odpre tvoje energijske centre. Le ti so vrata do tvojega resničnega obstoja, moči, ljubezni, zavedanja, radosti, ljubečih manifestacije in bistva. Blokirane čakre ti vedno povzročijo trpljenje in se morajo odpreti zato, da lahko tvoje bistvo zasije in te osvobodi od kakršnihkoli težav/trpljenja.

Ta vodena meditacija ti pomaga pripeljati potlačena čustva na površje zato, da jih lahko izločiš in se od njih osvobodiš. V svoji notranjosti nosimo negativna nezavedna in zavedna čustva. Vsa so pretekla prtljaga, ki še vedno živi v tebi in se manifestira skozi tebe v obliki trpljenja. Ta čustva morajo priti na površje zato, da so lahko ozdravljena. Blokirajo tvojo resnico, to kar v resnici si, povzročijo čustveno trpljenje, ki se manifestira kot zunanje, fizično, osebno in partnersko trpljenje. Meditacija temeljito poskrbi za čustveno zdravljenje in ravnovesje zato, da se lahko transformiraš v novo življenje. Preteklost “izhlapi” in se lahko nato nov začetek prebudi.

Zadnje in ne najbolj pomembno kaj ta meditacija naredi pa je tudi, da ozdravi tvoje telo na vseh ravenih. Ko enkrat ozdravi čustveni raven, dobi zavedni prostor in zmožnost, da ozdravi tvoje telo – če je tvoje telo že bolno ali pa se je v tebi nahajala in rastla skrita bolezen. Bolne telesne celice so transformirane v zdrav in naredijo prerod tvojega telesa. Nato zdravilna energija potuje v vsak delček tvojega organa, kost, telesa in ozdravi v popolnosti. Rakava obolenja, tumorji in ostale težke bolezni so ozdravljene.

Mentalno stanje kot je negativno razmišljanje, mentalne bolezni, prekomerna stimulacija misli…so ozdravljenje vzporedno s čustvenim delom zdravljenja. Med sabo so čustva in misli povezana. V trenutku, ko je specifična čustvena bolečina ozdravljenja, tudi misli (um) doživi zdravljenje.

 

Nasveti za meditiranje

 

1. Predlagam ti meditiranje v postelji, torej leže. Tako se lahko osredotočiš v popolnosti na vsako čakro posebej in se ne obremenjuješ s pozicijo ali morebitnimi fizičnimi bolečinami pri določenih pozicijah meditiranja. Leže meditiraš v postelji, brez vzglavnika, z rahlo razširjenimi nogami (ne čisto zaprte). Roke imej ob svojem telesu.

2. Meditiraj vsaki dan in izpusti meditacijo samo takrat, ko si utrujen-a od močnih energij zaradi meditiranja. Če si utrujen-a od celodnevnega dela ali stresa v službi, potem odideš meditirati. Če pa si energetsko utrujen-a, pa izpustiš meditiranje tisti dan.

3. Priporočam ti, da meditiraš zvečer, pred spanjem. Tako se vso čiščenje in odpiranje čaker nadaljuje v tvoj spanec. Veliko čustvenih bolečin in sprememb se lahko zgodi kar čez noč zato je priporočam, da odideš v spanec, ko zaključiš z meditiranjem.

4. Ne obremenjuj se, če se težko osredotočiš med meditiranjem ali pa ti “ne gre”. Samo sledi mojemu vodenju in veš, da aktivno čistiš in odpiraš svoje čakre. Bodi zavedna/zaveden, da ko ti ne gre se pravzaprav dogaja močno zdravljenje in čiščenje čaker. Takrat je čisto normalno, da se v tebi dogajajo čustvene, miselne aktivnosti, ki te naredijo bolj nemirno/nemirnega in slabo skoncentriranega.

5. Meditiraj s slušalkami – meditacija nosi izjemno zdravilno glasbo, ki dodatno pomaga pri čiščenju in odpiranju čaker. Slušalke tesno povežejo glasbo s tvojimi čakrami.

 

Prenos meditacije

 

1. Ob prejetem plačilu prejmeš meditacijo na tvoj e-mail;

2. Odpri tvoj e-mail in klikni na povezavo “Odpiranje in uravnavanje čaker”;

3. Ob kliku se prične prenos meditacije in shranjevanje;

4. Nato lahko pričneš s poslušanjem in meditiranjem;