Karmično osvobajanje – odkrij kje in kako bo potekalo pri tebi? (2019-2022)

Že od 35.00

Branje astrološke karte: Suzana Trnovšek

Smo na pričetku najglobljega karmičnega osvobajanja naših največjih omejitev, trpljenja in takšne priložnosti ne bomo imeli več v tem življenju. Priložnost se ponovi čez 200 let. Karmično osvobajanje bo potekalo vse do vključno leta 2022 zato je dobro, da sedaj zagrabimo priložnosti, ozavestimo kje se karmično osvobajanje dogaja pri nas zato, da lahko sodelujemo in se odpremo spremembam.

Pri karmičnem osvobajanju gre največja osredotočenost na eno astrološko hišo (določena področja v tvojem življenju), ki posledično nato sprosti in odpre nasprotno hišo (druga področja v tvojem življenju). Kar pomeni, da so specifična področja v tvojem življenju še kako izpostaljena. Ozdravljene bolečine od znotraj nas posledično odprejo drugim zaprtim vratam v našem življenju, ki so nam predstavljala trdi oreh.

Pri vpogledu v tvojo osebno astrološko karto te predstavim karmičnemu osvobajanju podrobneje:

– Pogledam katera področja so pri tebi izpostavljena in na kaj je potrebno biti pozoren/pozorna;
– Kako se lotiti krize, na kaj je potrebno biti pozoren, kakšne pristope uporabiti, čemu se je potrebno odpreti;
– Pogledam ali se v katerem karmičnem osvobajanju dogaja še kaj dodatnega. Primer: Pri meni poteka karmično osvobajanje kar na treh večjih področjih in ne le dveh saj se tukaj priključujejo še moji osebni planeti. Tudi pri tebi pogledam ali se dotakne karmično osvobajanje še česa drugega in kako k temu pristopiti, na kaj je potrebno biti pozoren/pozorna;
– Predstavim ti praktične pristope in rešitve, ki te popeljejo skozi karmično osvobajanje in odprejo novi poti, ki pa je lahko končno lažja, lepša, svobodna, brez strahu in harmonična. Katerakoli področja v tvojem življenju doživljajo osvobajanje karme se bodo dramatično spremenila. Pomembno pa je, da s temi energijami sodelujemo saj lahko zapademo v večje krize, občutke nemoči, trpljenja ali pa se zagozdimo.

Karmo ni lahko ozdraviti, če nimamo energetke podpore. Sedaj jo končno imamo s strani Plutona ter Saturna, ki stojita na in ob karmičnem zmajevem repu ter nam pomagata. Kar tudi ne pomeni, da se bo samo od sebe vse rešilo. Moramo stopiti mi poleg, z našim zavedanjem, se naučiti pristopiti krizi in stopiti naprej tam kjer nam astrološki osebni aspekti prikazujejo. Zato je vpogled v astrološko karto še kako dobrodošel, pomemben, da postane prehod karmičnega osvobajanja lažji kot tudi uspešen. In tukaj pristopim jaz, da pogledam v tvojo osebno astrološko karto kjer se vidi kaj se pri tebi želi osvoboditi, na kakšen način in kaj je pri tebi izpostavljeno.

Izpolni spodaj obrazec s svojimi rojstnimi in ostalimi podatki in avdio karto na tvoj e-mail prejmeš v roku 5-10 dni.

 

Izpolni svoje rojstne in ostale podatke

0.00

Vpiši svoje podatke

  • Skupaj: 0.00
Kategorija: