Fizični simptomi meditiranja (več kot 70 opisanih simptomov)

50.00

Simptome opisuje: Suzana Trnovšek
Čas trajanja: 1 ura 49 min
Vrsta posnetka: Avdio (zlahka prenosljiv na katero koli napravo)
Takojšen prenos: ob nakupu
Možnosti plačila: PayPal ali Predračun
Posnetek prejmeš na: e-mail (naveden ob nakupu posnetka)

Simptome katere opisujem izhajajo iz rednega 5 letnega meditiranja na meditacijoOdpiranje in uravnavanje čaker“, ki jo najdeš tukaj.

V avdio posnetku opišem več kot 70 fizičnih simptomov, ki se pojavijo z meditiranjem. Vsak simptom, ki ti ga predstavim, pojasnim tudi njihov vzrok. Ravno tako podam tudi zanimive izkušnje, zgodbe ki sva jih s Karmen doživeli med meditiranjem ter nasvete kako se soočiti s posameznim fizičnim simptomom. Posnetek poleg simptomov vsebuje zanimivo razumevanje samega rednega meditiranja, ki ti lahko osvetli ali poglobi svetost ter moč meditacije.

Avdio posnetek je prenosljiv na kakršno koli napravo in služi za večkratno poslušanje. Pomagal ti bo olajšati meditiranje, razumeti zakaj se določen fizični simptom pojavlja, kako si pomagati ali ga lajšati v tistem trenutku, kaj narediti. Ravno tako pa ti vsi simptomi pomagajo razumeti samo transformacijo oz. osvobajanje na katero si se podal-a.

Ne pozabi pa si shraniti avdio posnetek na svojo napravo saj se določeni simptomi pojavljajo na samem pričetku meditiranja, drugi pa kasneje. Kar pomeni, da lahko določeni simptomi v avdio posnetku pridejo v ospredje kasneje. Tako lahko posnetek poslušaš vsakič, ko se ti pojavi novi simptom med meditiranjem ali kot posledica rednega meditiranja skozi dan.

Ta avdio posnetek je praktičen in uporaben ne glede na to ali si na pričetku meditiranja ali pa meditiraš že več let. Popelje te lahko v različne poglede moči meditiranja.

Kako priti do posnetka?
1. Posnetek prejmeš tako, da ga dodaš v košarico in zaključiš nakup;
2. Pri plačilu po predračunu prejmeš posnetek na svoj e-mail ob prejetem plačilu. Pri PayPal plačilu pa prejmeš posnetek ob takojšnjem zaključku nakupa;

Kako si prenesti posnetek?

  1. Posnetek prejmeš ob nakupu na svoj e-mail naslov;
  2. Odpri e-mail in klikni na roza obarvano povezavo in tako se prične prenos posnetka na tvojo napravo (računalnik, telefon, tablico);
  3. Ne pozabi si shraniti posnetek na svojo napravo;