Družinska karta

Že od 150.00

Pri branju astrološke karte se poglobim problematikam, ki vladajo v družini. Pri tem astrološkem branju ne gre za branje karte posameznikov ampak odkrivanje družinskega vzroka problematike.

Problematike družine se lahko nanašajo na kakršnokoli področje kot je na primer…zakaj v družini prevladuje revščina, zakaj družina in prejšnji rodovi doživljajo enake/podobne mentalne težave, kaj je vzrok za rakava obolenja v družinskem krogu kot je na primer rak na dojki ali različna rakava obolenja v družini, skupna nesoglasja v družini, zakaj družina doživlja različne napade kot je na primer od sosedov, zakaj pri ženskah v družini prevladujejo splavi ipd. Vrsta težave lahko sega v katerokoli področje. Tukaj ni meja in pravil.

Kot družina prejmete:

– analizo oz. razumevanje problematike;
– opis vzroka za morebitno nastalo problematiko;
– praktične in personalizirane rešitve ter učenje kako jih implementirati v vsaki dan za spremembo;
– če se problematika v družini nanaša na enega člana, potem prejmete vsi člani vodenje ter rešitve kako k njemu/njej pristopiti na zaveden (zdravilen) način. Medtem, ko član na katerega se problematika nanaša prejme personalizirane praktične rešitve, namenjene samo njemu/njej;

Izpolnite svoje podatke in prejmite astrološko pomoč/analizo

0.00

Vpišite najprej vaše podatke (oseba, ki izpolnjuje)

0.00

Ostali člani

  • Skupaj: 0.00
Kategorija:

Opis

Zakaj je dobro odkriti vzrok družinske problematike?

Težave, ki nastanejo v družini so vedno skupek čustvenih bolečin, ki se nahajajo v vsakem posamezniku, vendar se v družini med člani zelo tesno povezujejo. Dokler družina ne ozdravi težave iz korena, se le-ta prenaša iz roda v rod. Iz tega razloga se na primer rakava obolenja na dojki prenašajo iz roda na rod pri ženskah…ali pa težave pri zaslužku iz roda v rod…ipd. Ponavadi pa se težave ne le prenašajo ampak tudi povečujejo. Kot na primer določeni otroci zaradi neozdravljene jeze v starših postanejo še bolj agresivni, drugi pristanejo v zaporu ipd.

V trenutku, ko družina ozavesti koren njihove skupne težave se prične zdravljenje družinske, skupne bolečine, ki pa nato prekine nadaljevanje nastalih težav in bolečin. Tako z zdravljenjem bolečine od znotraj prične družina v celoti doživljati spremembo od znotraj in zunaj kot vsi prihajajoči rodovi. S tem družina ozdravite svojo težavo iz korena in se v popolnosti osvobodite.

Ob predstavljeni problematiki, se poglobim v astrološke karte vseh članov in nato predstavim sam vzrok podrobno in v globine za celotno družino skupaj. To pomeni, da vas pripeljem do zavedanje korena, ki je v prvi vrsti povzročilo skupno težavo v družini. Nato vam prestavim kako koren ozdraviti, na kakšen način s praktičnimi pristopi in načini.