Astrološko branje karte za otroka (mlajšega/starejšega)

Že od 50.00

Branje astrološke karte za otroka (mlajšega ali starejšega) pri meni lahko poteka na dva različna načina:

I. Način: Branje astrološke karte za otroka na splošno
Pri branju pogledam:

– kakšne so njegove/njene moči, darovi, katere čakre so najmočnejše in hkrati usmerim kam posvetite kot starš pozornost k njemu/njej iz stanja zavedanja;
– kakšni so njeni/njegovi izzivi – primer: ali je komunikacija tista, ki lahko predstavlja izziv, morda jeza, veliko strahov, specifični izziv..nato naučim kako pristopiti k specifičnemu izzivu zato, da se otrok osvobodi travm v tistem trenutku in v prihodnosti;
– osredotočim se na problematike, ki jih kot starš izpostavite. Primeri: če se otrok sooča z zdravstvenimi težavami, čudnim obnašanjem/vedenjem, ne more zaspati, je nemiren, lulanje v posteljo, ima nočne more..ali pa se sooča s težavami v šoli: verbalni napadi, zasmehovanje, sramežljivost, lulanje ob javnih nastopih, težave s pisanjem spisov ipd.

II. Način – Branje astrološke karte za starša & otroka
Ta način branja je priporočljiv, ko gre za težavni odnos med otrokom (ne glede na starost) in očetom/materjo. Primeri: nezmožnosti komuniciranja, nasilni napadi, nespoštljivi odnosi in podobno.

V tem primeru pogledam dve astrološki karti  – od očeta/materjo in sinom/hčero zato, da odkrijem kje se nahaja vzrok za težav. In sicer osredotočim se na:
– vsako astrološko karto posebej kjer pogledam najprej energetske karakteristike vsakega posameznika;
– nato poiščem glavni vzrok zakaj nastaja problematika oz. nesporazum med vama;
– ter odvodim kako rešiti ta nesporazum, na kakšen način, da nastopi ravnovesje;

Izpolni obrazec in prejmi astrološko analizo/pomoč

Vpišite podatke za otroka (hčero / sina)

0.00
  • Skupaj: 0.00

Opis

V vsaki družini lahko vladajo večja neravnovesja. Še posebej pa v tistih kjer je trpljenje močnejše kar povzroči velikokrat, da so prav najbližji tisti, ki so lahko med sabo največji sovražniki ali vsaj eden od njih. Kot je na primer, ko otrok mrzi svojo mamo/očeta vendar starš ne razume tega obnašanja niti se ne zna z njim soočiti. Tukaj pristopim jaz z astrološkimi izkušnjami kjer pogledam globine. Ravno tako pa sem bila v različnih situacijah nerazumevanja v družini, težjih družinskih okoliščinah in tudi občutkov sovraštva do staršev.

Prebujanje iz lastnega trpljenja v družini kjer ni bilo ravnovesja me je postopno popeljalo do globljega razumevanja nesporazumov  in do rešitev kako jih rešiti s stanjem našega zavedanja – to je vedno stanje iz ljubezni. Torej kako pristopimo izzivu, da izpulimo koren težave in manifestiramo drugačen odnos med otrokom in očetom/mamo. Kot staršu ti pomagam razumeti obnašanje tvojega otroka, razumeti njegovo globino, trpljenje in nato tudi naučim kako ti pristopiš s svojo prisotnostjo k otroku, da se osvobodita oba.