Osebna astrološka pomoč za težave

Že od 70.00

Prejmi astrološko pomoč za težavo s katero se soočaš in se želiš osvoboditi od nje. Astrološka pomoč vsebuje vpogled v globino in resnico težave ter razreševanje le-te. Pogledam v vzrok težave in te z nasveti, smernicami ter vodenjem popeljem do aktivacije zdravljenja od znotraj kot tudi reševanja težave. Z astrološko pomočjo prejmeš popolno “formulo” kako se osvobodiš svoje težave za večno.

Pri svetovanju uporabim tvojo osebno astrološko karto iz katere nato črpam kot tudi kanaliziram odgovore, razumevanje, smernice ter rešitve.

Astrološko pomoč prejmeš tako, da izpolneš obrazec spodaj, dodaš v košarico in zaključiš nakup.

V tvojo astrološko karto pogledam: Suzana Trnovšek
Astrološki vpogled v tvojo karto prejmeš v roku: 7 dni od dneva prejema plačila

Špelin odziv na prejeto astrološko pomoč: Neizmerno sem vam hvaležna za vse nasvete in branje moje astrološke karte. V začetnem delu ste se z besedami očitno dotaknili mojih globokih bolečin, saj so solze kar privrele na lica. Kmalu me je energija in zvok vašega glasu tako pomiril in dajal izjemno prijetne občutke. Verjetno lahko posnetek še večkrat poslušam, saj bi ga želela poslušati še enkrat skupaj s partnerjem, da bo razumel, da ni on kriv, da nimam želje po spolnem odnosu in da mi bo pomagal ozdraviti vse kar leži globoko v meni. Hvala vam še enkrat za vse – izjemni ste.

Majin odziv: Navdušena sem kako ste podali moje omejitve in kako jih reševati. Način, kako opisujete kar razberete iz karte je res edinstven. V preteklosti sem že imela podobno analizo, vendar je ostala na papirju v omari, tokrat pa sem vse resnično občutila in prepoznala v sebi.

Andrejin odziv: Hvaležna sem vam, iskreno hvaležna, da ste se z vašo ljubeznijo spustili v moje globine. Vaša beseda deluje zdravilno na mene. Odpirajo se spomini, bolečine,, dovolim si jih občutiti in to je šele začetek. Danes me boli v križu in grlu, tako močno delujejo sporočila. Hvaležna sem vam za njih. Upoštevam vaše smernice za zdravljenje in še se bom obrnila k vam po pomoč. Sedaj ste nama odprli novo pot, nazaj k svetlobi, nazaj k ljubezni.

Odziv Dorjane: Hvala za posnetek, res si kot enciklopedija. Prav lepo te je poslušat. 

Odziv Žiga: Omenil bi, da že čutim izboljšave za moji težavi.

Izpolni obrazec in prejmi mojo osebno pomoč

Skype svetovanje proste termine pošljem na tvoj e-mail naslov po plačilu storitve. Ponavadi pošljem tri različne proste termine, ki so na voljo. Če imaš svoj prosti čas za Svetovanje omejen, potem pod opombe spodaj napiši katere ure ter dnevi ti najbolj ustrezajo.
0.00

Vpiši svoje podatke

  • Skupaj: 0.00