Akcija!

Astrološka pomoč za kakršnekoli težave

Že od 50.00 42.50

Astrološka pomoč: Suzana Trnovšek
Jezik: Slovenski ali Angleški

Pri branju astrološke pomoči prejmeš:

Analizo tvoje težave na podlagi tvoje osebne astrološke karte in globlje razumevanje od kod tvoja težava izvira;
Praktične rešitve kako pričeti zdraviti svojo življenjsko ali zdravstveno težavo;
Vodenje korak za korakom kako uporabiti te praktične nasvete/vaje, ki ti jih predam;
Celotno vodenje s personaliziranimi rešitvami, ki so zate in za tvojo težavo najboljše in najbolj učinkovite;

V primeru, da te zanima le splošen vpogled v svojo astrološko karto pa prejmeš:

Energetski vpogled v tvoje poslanstvo;
Odkritje tvojih darov, moči, ki se nahajajo v tebi;
Podrobnejšo analizo skozi katero čakro se tvoji darovi želijo prelivati;
Razumevanje kaj te omejuje od tvojega poslanstva oz. kje so se tvoji darovi in moči zataknili;
Personalizirano vodenje s praktičnimi rešitvami kako ozdraviti omejitve in priti do svojega poslanstva/pravega sebe;

Suzana

Astrološka pomoč zate je pripravljena v roku 10 dni

 

Izpolni obrazec in prejmi astrološko pomoč

0.00

Vpiši svoje podatke

  • Skupaj: 0.00
Kategorija:

Pri branju astrološke osebne karte se osredotočim na specifično problematiko s katero se soočaš.  Preko tvoje osebne astrološke karte pogledam kaj je povzročilo težavo, od kod izhaja, zakaj te tako omejuje, kako v ozadju težava energetsko deluje in kako jo ozdraviš.

Vsaka težava vedno nosi specifično sporočilo, ki ga je potrebno razrešiti oz. ozavestiti. Težava je manifestacija naših notranjih bolečin zato je naša naloga, da ozavestimo njen koren, izvor, kaj sporoča in kje v naši čustveni bolečini se nahaja. Dokler rešujemo težavo zunanje, z reaktivnostjo, pritoževanjem, bežanjem, zameram, iščemo krivce v zunanjosti ipd…negujemo svojo notranjo bolečino, ki ustvarja nadaljevanje težave oz. težavo povečuje in poslabša z leti.

Specifična težava pri branju astrološke karte se lahko nanaša na kakršnokoli področje tvojega življenja pa naj bodo to odnosi, bolezni, starši, obilje, finančne ovire, zloraba, mentalne težave… ipd Skratka karkoli. Najpomembnejše je, da se odpreš in podrobno opišeš svojo težavo.

V našem življenju se lahko dogajajo tudi zelo nerazumljive težave, ki jih ne znamo razložiti zakaj se nam dogajajo. Kot je na primer zakaj nas sredi trgovine napade neznanec…zakaj se znanec verbalno zapodi v naše privatno življenje….zakaj vedno privlačimo ljudi, ki nas otipavajo, nadlegujejo ali tudi posilijo..zakaj ob izzivu otrpnemo..zakaj smo bili ob rojstvu zavrženi…zakaj ob javnem nastopu izgubimo osredotočenost, se nam glas trese…zakaj veliko delamo in skoraj nično zaslužimo…zakaj kljub naši izjemni prijaznosti prejmemo “nož v hrbet” oz. privlačimo zahrbtnosti, skrite manipulacije, neiskrenosti, napade…ipd

Lahko pa se soočamo s težavami o katerih težko spregovorimo nekomu oz. se ne upamo spregovoriti kot so na primer…zakaj doživljamo nočne demonske napade, od kod prihajajo in kaj se pravzaprav dogaja v nas, zunaj nas…zakaj se soočamo s spolno obsedenostjo, ko smo sami…doživljamo obsedene fetiše, nekontrolirane spolne fantazije, obsedene masturbacije…zakaj nenehno obsedeno flirtamo z zasedenimi moškimi/ženskami..zakaj privlačimo zasedene moške/ženske….zakaj v družbi nasprotnega spola nekdo ponori, podivja oz. postane spolno obseden z nami ipd.. Tukaj spadajo tudi težave kot so: samomorilske misli, temačne misli…posilstvo sorodnika..kakršnakoli zloraba partnerja…anoreksija…ipd

To so problematike katerim s pomočjo astrologije pridem do dna saj vidim ob pogledu na karto vzrok za nastanek nerazumljivih in nenavadnih težav katere morda smatraš, da ne moreš o njih govoriti oz. te drugi ne bodo razumeli. Težavo ti obrazložim iz globine, ti predstavim s pomočjo astrologije vzrok zaradi katere pričneš razumevati kaj je sprožilo takšno problematiko. Nato te popeljem v reševanje in zdravljenje težave zato, da se osvobodiš in zaživiš življenje v radosti in harmoniji.

Vsi v življenju doživljamo težave. Nekateri doživljajo težave na vseh področjih, drugi pa imajo eno težavo, ki je zelo trd oreh. Ene težave so lahko takšne o katerih si ne upamo spregovoriti. Druge je enostavno izraziti. Na kakršenkoli način doživljaš težavo sem tukaj, da ti pomagam najprej pri razumevanju in ozaveščanju tvoje težave. Nato te popeljem do rešitev, ki ti pomagajo težavo ozdraviti.

Mnenja

Pri poslušanju analize zakaj polzi denar pri meni so se mi že takoj na začetku vsule solze. Tišči me še sedaj v predelu grlene čakre. Delček otroštva se je že sprožil v meni, čeprav je tega še na tone. HVALA, HVALA, HVALA draga Suzana iz vsega srca za navodila. 

Draga Suzana, Resnično hvala za lep in poglobljen opis moje astrološke karte. Po prvih treh minutah poslušanja so se mi vlile solze,kot bi nekdo predrl skozi mojo lupino in me videl takšno kot v resnici sem. Marsikaj sem že vedela, vendar si nisem zaupala ali grem v pravo smer. Navdušena sem kako ste podali moje omejitve in kako jih reševati. Način, kako opisujete kar razberete iz karte je res edinstven. V preteklosti sem že imela podobno analizo, vendar je ostala na papirju v omari, tokrat pa sem vse resnično občutila in prepoznala v sebi. Veliko blagoslovov vam in vaši sestri pri delu,ki ga opravljata. M.

Zahvaljujem se za prejeto astrološko karto in rabim povedati, da sem si jo sicer že prej želela narediti pri dveh različnih svetovalcih, toda nikoli se ni izšlo niti toliko, da bi se dejansko dogovorili za termine. … Toda vesolje ne pozna napak, ker mislim, da boljše kot je ta, ki sem jo dobila pri vaju, ne bi mogla dobiti. Pisana mi je na kožo. Super intuitivna razlaga, napotki, rešitve in pri marsičem mi je to še dodatno odprlo pogled nase … zelo pozitivno sem presenečena in hvaležna. Hvala in veliko srčnosti ter uspeha pri vajinem delu še naprej! M

Najlepša hvala za poslano Astrološko karto. Prav zaradi prebiranja vaših besed se mi je razjasnilo nekaj stvari. Iz srca sem vam hvaležna.

To natalno karto pa ste mi tako zelo lepo,natančno in razumljivo napisali,da res boljše nebi moglo bit. To pa vem tudi zato,ker sem bila jaz že dvakrat pri dveh različnih astrologinjah,to je že kar nekaj časa nazaj in tako podrobno,natančno in razločno kot ste vi to napisali draga zlata Suzana,mislim že glede tega samega,ker ste se še celo sami to naučili,vam lahko samo rečem,moj poklon draga Suzana. Iz vsega srca se zahvaljujem za to odlično in zelo hitro opravljeno delo, katero sem z takim veseljem prebrala in ša ga bom večkrat. Res ena velika pohvala,proti pričakovanju, res ste me šokirali,da lahko nekdo tako natančno opiše mojo pot-kapo dol.

Neizmerno sem vam hvalezna za vse nasvete in branje moje astroloske karte. V zacnem delu ste se z besedami ocitno dotaknili mojih globokih bolecin, saj so solze kar privrele na lica.kmalu me je energija in zvok vasega glasu tako pomiril in dajal izjemno prijetne obcutke.verjetno lahko posnetek se veckrat poslusam…Hvala vam se enkrat za vse – izjemni ste. Š.

Neizmerno sem vam hvaležna za poslano. Ob branju me je spreletaval srh, ker me je tako kot se vidim in se čutim sama opisala oseba, ki me sploh ne pozna. Čisto vse, ampak res čisto vse je res. Res je, da veliko komuniciram z nevidnim svetom, pokojnim očetom, angeli, ki jih čutim ob sebi, in ki mi pomagajo. Upoštevala bom vaše napotke in priporočila in še enkrat iz srca hvala.

Hvaležna sem vam, iskreno hvaležna, da ste se z vašo ljubeznijo spustili v moje globine. Berem, berem in še bom brala vse kar ste napisali o meni, ker vaša zapisana beseda deluje zdravilno na mene. Odpirajo se spomini, bolečine,, dovolim si jih občutiti in to je šele začetek. Danes me boli v križu in grlu, tako močno delujejo zapisana sporočila. Hvaležna sem vam za njih. Upoštevam vaše smernice za zdravljenje in še se bom obrnila k vam po pomoč. Sedaj ste nama odprli novo pot, nazaj k svetlobi, nazaj k ljubezni.

Iz srca se vam zahvaljujem za vpogled v mojo astrološko karto. Vse napisano ima smisel in se me je globoko dotaknilo, predvsem pa vaš čut za sočloveka. Vse priporočeno bom z veseljem upoštevala in se po tem ravnala.

Pozdravljeni, Uau, sploh ne vem kaj naj rečem, toliko ste zadeli bistvo. Že nekaj časa imam nekje v podzavesti, da bi delala v tej smeri, ampak me potem vedno ustavi strah oz.nisem verjela, da imam to v sebi. Predvsem me vleče v smer pomoči drugim.  Kar se tiče čustev, je točno tako kot ste napisala, se zavedam tega…Začela bom z temi predlogi, ki ste mi jih predlagala. Res hvalaaa za tole razlago. D.

Pozdravljeni, hvala najlepša za poslano astrološko analizo…malce sem bila res presenečena, toda je resnica v tem, kar pišeta…hvala za vspodbudo in nasvet pri reševanju. A.

Draga Suzana iz vsega srca se vam zahvaljujem za tako izcrpen odgovor ali bolje receno navodilo za pot. A