Osebna astrološka pomoč

Že od 60.00

K vsaki situaciji ali težavi pristopim s vpogledom v tvojo osebno astrološko karto preko katere prejmem odgovore, razumevanje ter razlage, ki jih potrebuješ. Pri branju astrološke karte ne gre za vpogled v prihodnost vendar za razkrivanje vzrokov, razreševanje problematik, globlji vpogled situacij, vzrokov bolezni… ki na površini ali zunanjosti niso razumljivi, ozdravljivi ali razrešeni.

Ne glede na to kaj te zanima ali s kakšno težavo se soočaš in potrebuješ pomoč, ti z vpogledom v tvojo osebno astrološko karto podam kar potrebuješ – podam razumevanje za tvojo težavo, najdem vzrok težave, poiščem rešitev, te popeljem z vodenjem do osvoboditve ipd. V mojem naravnem stanju je razreševanje tudi najbolj težkih problematik, situacij, bolezni kar pomeni, da najdem za kakršno koli problematiko rešitev s pomočjo tvoje osebne astrološke karte.

Za moje in sestrine težke stiske ter bolezni je astrologija postala rešiteljica, ki nama je pomagala potovati skozi težke situacije ter jih tudi bolje razumeti. Pomagala nama je prodreti v vzroke problematik, razumevati čustva in čustvene bolečine, razumeti vsaki stisko posebej zaradi česar sva lahko pričeli razreševati vsako stisko posebej. Ravno tako nama je pomagala najti skrite ovire ter blokade, ki so nama ustavljaje pot, življenje, svobodo, zdravje, srečo in še več…

Astrologija je postala spoštljivo in mogočno orodje, ki sem se jo naučila uporabljati na način, da razrešuje in razjasni kar potrebujemo, da se pričnemo osvobajati. In osvobodi lahko tudi tebe.

Branja astrološke karte se lotim globinsko, analitično, prodorno vendar z enostavno razlago, ki je razumljiva vsakomur. Pri tem pa mi je v pomoč kanaliziranje skozi katerega prihajajo informacije, ki so pomembne zate za ta trenutek.

Če si se pripravljen-a spustiti v globine z mojo pomočjo, potem izpolni obrazec spodaj.

V tvojo astrološko karto pogledam: Suzana Trnovšek
Astrološki vpogled v tvojo karto prejmeš v roku: 7 dni

Izpolni obrazec in prejmi mojo osebno pomoč

0.00

Vpiši svoje podatke

  • Skupaj: 0.00