Osebna astrološka pomoč

Že od 30.00

Prejmi mojo osebno pomoč za tvojo težavo/situacijo/bolezen skozi astrološko branje karte in se prični osvobajati.

Izpolni obrazec in prejmi mojo osebno pomoč

0.00

Vpiši svoje podatke

Odgovori na vprašanja

  • Skupaj: 0.00

Opis

Osebna pomoč: Suzana Trnovšek
Jezik: Slovenski ali Angleški

Odkrij vzrok za nastanek tvoje težave

s pomočjo mojega vpogleda v tvojo osebno astrološko karto. Spoznaj se z razumevanjem svoje težave, kako je nastala, zakaj se z njo soočaš, kaj je njeno sporočilo ter od kod se nahaja vzrok.

Na vsa vprašanja, ki mi jih postaviš odgovorim z branjem tvoje astrološke karte. Tvoja astrološka karta mi prikaže vse odgovore in na njej se vidi resnica ter globina tvoje težave – ne glede na to kako velika, mala ali kakšna težava je.

Prejmi rešitve in personalizirano vodenje

Ravno tako pa mi astrološki vpogled v tvojo karto prikaže kakšne so rešitve in pomembnosti, da se pričneš osvobajati od svoje težave. Kje je potrebno začeti zdraviti težavo…na kakšen način…kako pristopiš k njej zato, da se od težave osvobodiš. Zato te v drugem delu karte (če izbereš možnost št.2 avdio branja), popeljem skozi praktične rešitve ter podam personalizirano vodenje. Korak za korakom te naučim kako aktiviraš zdravljenje in osvobajanje od tvoje težave.

Osebno pomoč zate pripravim v roku 1-5 dni

Pomembno: Izpolnjujoče podatke zgoraj uporabim izključno za branje tvoje osebne astrološke karte.

Skype izbira

Skype svetovanje je odlična priložnost, da vstopiš v stik z mano v živo, preko kamere. Preko Skyp-a pogledam težavo s pomočjo branja tvoje osebne astrološke karte. To je odličen način, da mi sproti postaviš vprašanja, prejmeš odgovore, izveš vse kar te zanima ter prejmeš personalizirano vodenje, da se lahko pričneš osvobajati od tvoje težave.