Težave z otrokom – Astrološka pomoč

Od 50.00

Največje darilo, ki ga lahko daste svojemu otroku je vašo zavedno pomoč. Astrološka pomoč za težavo s katero se sooča vaš otrok nudi prav to – zavedno pomoč, ki vedno zdravi ter ozdravi kakršne koli težave.

Suzana odide v globino ter vzrok zakaj se vaš otrok sooča s težavo. Poda vam razumevanje, preprosto ampak globoko razlago, vas popelje do praktičnih rešitev ter odvodi kako pristopiti vašemu otroku, da mu boste uspešno ter učinkovito pomagali ozdraviti njegovo trpljenje.

Ne glede na to koliko je vaš otrok star (nekaj mesecev, nekaj let ali pa je v najstniških letih) lahko s svojim zavedanjem pomagate njemu zdraviti trpljenje/težavo/bolezen. Suzana vam skozi astrološko branje karte otroka ponudi rešitev, praktični pristop ter vam razširi obzorja težave zaradi katerih boste lahko lažje pristopili k težavi. Ta astrološka pomoč je primerna tudi v primeru, če sta z vašim otrokom v konfliktu.

“hvala , hvala , hvala 🙏Priznam, da sem jokala, ko sem poslušala. Predvsem pri hčeri Z…. Ker je čisto vse res , kar si povedala Suzana. Že od nekdaj je drugačna… na začetku mi je bilo to tuje, a sem začela sprejmat to… Objem ljuba Suzana ” T.

“Najlepša hvala iz srca.” A.

“Uf, tole je blo pa kar težko poslušat, prve pol ure, so mi samo solze lile. Ampak, saj mi je bilo nekako že prej jasno, da je tako, nisem pa imela občutka, da ima toliko težav pri izražanju. Hvala vam za iskrenost, zdaj sem še samo bolj odločena, da res delam na sebi…” D.

Astrološko pomoč za otroka prejmete tako, da izpolnite obrazec spodaj, dodate v košarico ter zaključite nakup.
Astrološko pomoč prejmete v roku: 7 dni od prejetega plačila.
Za vašega otroka pogleda astrološko karto: Suzana Trnovšek

Izpolnite obrazec in prejmite astrološko analizo/pomoč

Pri izbiri drugega načina Suzana pogleda obe astrološki karti - vašo in karto vašega otroka.

Vpišite podatke za otroka (hčero / sina)

  • Skupaj: 0.00