Astrološka napoved za obdobje

Od 50.00

Astrološko napoved pripravim: Suzana Trnovšek
Čas trajanja: 30 min
Možnost izbire: Avdio (posnetek, ki ga pripravim za vas je zlahka prenosljiv na katero koli napravo – računalnik, tablico ali telefon)

Prejmite astrološko napoved za obdobje, ki vas zanima. Izberite v obrazcu spodaj obdobje ter prejmite podrobnejši osebni vpogled izdelan na podlagi vaše osebne astrološke karte.

Prejeli boste podrobnejše razumevanje kaj vas v izbranem obdobju čaka, na kaj morate biti pozorni, katera področja življenja so izpostavljena ter v ospredju, kam je dobro dati več pozornosti ter kako najbolje pluti z energijami planetov, da manifestirate želeno.

Astrološko napoved prejmete v roku 2-7 dni od dneva prejema plačila
Astrološko napoved pošljem na vaš e-mail naslov

Izpolnite obrazec

0.00
Obodja so podrobneje opisana ter predstavljena spodaj pod zavihkom "Opis"

Vpišite svoje podatke

  • Skupaj: 0.00
Kategorija:

Opis

1 Mesečno obdobje (30 dni)

Osredotočim se na obdobje 30 dni. Izpostavim področja za katera vidim, da so pomembna v naslednjih 30 dni, predstavim kaj vas čaka, na katerih področjih vašega življenja bo veliko dogajanja ter na kaj je potrebno biti pozoren zato, da pljujete skozi 30 dni na lahkotnejši način. Pri branju uporabim intuitivnost ter kanaliziranje kjer v 20-25 min predstavim tiste energijske napovedi, ki so pomembne za vas.

Obdobje Urana v znaku Bika
15.5.2018 – 26.4.2026

Uran je veliki prebujevalec naših zakrčenosti. Udari kjer mora udariti, če to želimo ali ne. Ponavadi “udari” skozi presenečenja, ki jih potrebujemo zato, da se prebudimo ter osvobodimo od trpljenja. V astrološki napovedi vas pripravim na to obdobje in bolje spoznam katera področja so za vas osebno tista, kjer vas Uran želi osvoboditi. Predstavim vam na kaj bodite pozorni, da presenečenja ne vplivajo negativno temveč ste na njih pripravljeni, da jih transformirate v osebno svobodo.

Uran bo preživel vse do leta 2026 v Biku. Kar pomeni, da sta naša srčna ter grlena čakra izpostavljeni, da ju odpremo.

Karmično obdobje
Leto 2020

Prispeli smo do vzpona najmočnejše intenzivnosti karmičnega osvobajanja. Sedaj se je potrebno povzpeti do vrha gore. Na gori pa nas čaka možnost, da izpustimo bremena. Planeta Pluton in Saturn sta v letošnjem letu tesno skupaj in nas z zahtevnimi nalogami testirata skozi intenzivnost dogodkov. Karmično obdobje ponuja opustitev težkih bremen, strahov ter nestabilnosti v nas. Ampak hkrati povzroči težke dogodke skozi katere vas pomagam popeljati.

Če h karmičnem obdobju pristopimo na pravi način potem v intenzivnosti dogodkov lahko doživimo enega največjih prerodov v našem življenju. Pri tem vam pomagam jaz predstaviti skozi katera področja vašega življenja se je potrebno sedaj povzpeti do vrga gore in na kaj je potrebno biti pozoren, da lahko izpustite karmična bremena ter končno sproščeno zadihate.