Odkrij svoje sposobnosti

Od 50.00

Astrološko napoved pripravim: Suzana Trnovšek
Čas trajanja: 30 min
Možnost izbire: Avdio (posnetek, ki ga pripravim za vas je zlahka prenosljiv na katero koli napravo – računalnik, tablico ali telefon)

Pri branju astroloških kart odkrijem mnogo posameznikov, ki ste se rodili, da opravljate izključno “nevidno” poslanstvo. Vendar zaradi vseh prepričanj, ki ste jih prejeli nimate niti ideje, da se nevidni zakladi nahajajo v vam. Ravno tako pri branju astroloških kart spoznavam, da svojih drugih sposobnostih (vidnih) niste zavedni tako kot jih nisem bila zavedni jaz. Ne poznate jih in niti ne veste, da ste zelo sposobna bitja.

Zato sem za vse vas pripravila branje vaše osebne astrološke karte v kateri vam razkrijem kakšne nevidne sposobnosti nosite v sebi ter ali je vaše poslanstvo povezano izključno z njimi. Predstavim vam tudi vidne sposobnosti. Če se nevidne sposobnosti prepletajo z vidnimi, jih povežem ter predstavim.

Sposobnosti vam predstavim z astrološkim branjem vaše osebne karte predstavim ter opišem. Spoznali se boste s skrivnimi sposobnostmi za katere niste vedeli, da ležijo v vam. Razkrilo vam bo tudi pogled pravega in resničnega sebe.

“Sem bila šokirana, seveda pozitivno, glede mojega poslanstva. Še vedno ne dojemam. Te zadeve so mi vse znane in imam velik respekt do njih, jih spoštujem in seveda verjamem vanje.  Sedaj so mi vsi ti “zakaj” jasni, posebej pa sem vesela, da vem kaj je moje poslanstvo, saj mi je bilo že vse skupaj brez smiselno. Samo še dihala sm in obstajala, da ne omenjam tega trpljenja in ne vednosti. Velikokrat sem si rekla, da to ni mogoče, da je to To. Da na tem svetu mora nekaj več obstajat.  Sedaj vem zakaj živim, in sem zato presrečna. Vem kam moram svojo energijo in pozornost usmeriti. ” Lidija

Astrološko napoved prejmete v roku 2-7 dni od dneva prejema plačila
Astrološko napoved pošljem na vaš e-mail naslov

Izpolnite obrazec

0.00

Vpišite svoje podatke

  • Skupaj: 0.00
Kategorija: