Akcija!

3 v 1 Avdio paket – Simptomi meditiranja (fizični, čustveni, psihološki)

100.00 80.00

Z rednim meditiranjem na “Odpiranje ter uravnavanje čaker meditacijo” se vedno pojavijo simptomi, ki so del procesa zdravljenja našega trpljenja. Ti simptomi prikazujejo kaj v nam se tisti trenutek zdravi. Tem simptomom se lahko prepustimo brez, da vemo kaj se dogaja v nas. Ali pa ozavestimo sporočilo simptoma in se lažje odpremo samemu procesu. Jaz sem se vsakemu simptomu skozi 5 letno redno meditiranje posvetila kar mi je olajšalo sam proces zdravljenja trpljenja ter mnogokrat pospešilo osvobajanje. Spoznala sem pomembnost vedenja kaj simptomi sporočajo kot tudi kako jim pristopiti. Zato sem simptome nato posnela v obliki avdio posnetka ter združila v paket, da se z njimi spoznaš tudi ti.

Določeni simptomi, ki jih doživimo niso vedno prijetni vendar so del procesa zdravljenja trpljenja skozi katerega moramo iti. Lažje nam postane, če poznamo sporočila simptomov, njihov pomen ter kako jim pristopimo, da ne ostanemo v zakrčenosti ali v strahu. Tako lahko odidemo skozi proces osvobajanja z večjo lahkotnostjo in vedenjem kaj se zdravi v danem trenutku občutenja simptoma.

Simptome, ki jih opisujem v avdio posnetku sem razdelila na tri vrste:
Fizični simptomi – ki se prebudijo kot občutenje na fizičnem telesu;
Čustveni simptomi – ki privrejo na površje kot čutenje oz. čustvene bolečine;
Psihološki simptomi – ki se pojavijo kot stimulativno razmišljanje, nemiren um, strahovi ipd;

Vsaki simptom je v avdio posnetku predstavljen, opisan kot obrazložen kako mu pristopiti, da potuješ lažje skozi proces zdravljenja. Kot tudi, da se ne zatakneš v simptomu brez vedenja, da je to prehodni čas in ne trenutki nazadovanja. S poslušanjem avdio posnetkov ti lahko postane lažje, ko pljuješ skozi transformacijo saj se spoznaš z globino ter procesom zdravljenja tvojega trpljenja.

Simptome opisujem: Suzana Trnovšek
Čas trajanja avdio posnetkov:
– fizični simptomi: 1 ura 49 min;
– čustveni simptomi: 62 min;
– psihološki simptomi: 54 min;
Vrsta posnetka: Avdio (zlahka prenosljiv na katero koli napravo);
Takojšen prenos: ob nakupu;
Možnosti plačila: Predračun;
Posnetek prejmeš na: e-mail, ki ga navedeš ob nakupu tega paketa;