15 minutna pomoč

Že od 25.00

Prejmi 15 min mojo pomoč. Ta pomoč je namenjena zate, če si že v procesu transformacije, redno meditiraš in imaš vprašanje ali vprašanja na katera želiš odgovore, morda smernice, navodila, nasvete za trenutne izzive.

Vprašaj me ter prejmi rešitve in odgovore. Ob vprašanjih uporabim vedno tvojo osebno astrološko karto, ki mi razkriva globine kaj se dogaja ta trenutek.

0.00
  • Skupaj: 0.00
Kategorija:

Velikokrat sem se znašla v situaciji, ko sem ob procesu vstopanja v notranjost zašla v temo. Nankrat se je vse ustavilo ali pa se je pojavila ovira iz katere nisem našla izhoda. Ob takšnih situacijah sem se skozi leta naučila ukrepati sledeče:

1. Vprašati vodnike

Pred spanjem jih vprašam zakaj se soočam s to težavo oz. katera moja notranja bolečina mi povzroča to trenutno večjo oviro, kaj me ustavlja, kako jo lahko ozdravim ipd. Postavim tudi druga vprašanja, ki se nanašajo na to kaj jaz lahko naredim oz. zaznam v moji notranjosti, da razrešim to trenutno situacijo. Sledi, simbolične odgovore velikokrat prejmem preko sanj ali tudi skozi dan. Nato jih poizkusim razrešiti z vprašanji kot so: kaj mi ta simbolika predstavlja, kaj mi te sanje sporočajo ipd. Skozi leta sem se naučila hitreje in z večjo lahkotnostjo razreševati simboliko kar je postalo lažje najti tudi moje čustvene bolečine in jih ozdraviti že tisti dan.

2. Pogledati v mojo astrološko karto

Takoj ko težava nastopi in je težka, odprem svojo astrološko karto ter se poglobim z močno koncentracijo vanjo. Astrološka karta mi razkrije vsak mali detajl kaj se dogaja ta trenutek na čustvenem ravenu, kaj tiči pod to težavo, moj miselni proces, moje vzorce, s katero čakro je ta težava povezana in kaj se točno želi ozdraviti. Tako pristopim tudi k vsakemu, ki stopi do mene.

3. S pogovorom

S Karmen se o ovirah vedno pogovarjava, komunicirava, se glasno sprašujeva ter odideva v opazovanje najine ovire – kaj se skozi dan dogaja, kaj nama ta ovira odseva, se nama je kdaj pojavljaja v podobnem stanju v času otroštva, s kom je iz časa otroštva povezana – z očetom ali materjo…in nato kopljeva v globine. Poleg najinega pogovora imam vedno odprto astrološko karto, ki jo implementiram ob najinem pogovoru.

Zanimivo je kaj se zgodi z željo v kopanje globine iz minute v minuto. Najina koncentracija v trenutku zdaj naraste, poveča se intuicija in s časoma pričneva prihajati do aha trenutkov, sledov, odgovorov, ki so vodilo s pomočjo višjih sil.

Predlagam ti, da se tudi ti z nekom pogovarjaš saj je pogovor lahko zelo v pomoč. Če nimaš nikogar s katerim bi se lahko pogovarjal, se lahko obrneš name skozi to 15 min pomoč ali skozi 30 min telefonski pogovor. Ali pa se pogovarjaš sam-a na glas. Tudi ta način je lahko zelo v pomoč.

Info za telefonsko pomoč

 

1.Ob prejetem plačilu prejmeš na svoj e-mail razpoložljive datume in uro.

2.Izbereš si termin, ki ti ustreza;

3.Ob dogovorjenem terminu te pokličem.