Iz česa je bolezen sestavljena?

Objavil Suzana Trnovšek dne

Vsaka bolezen je sestavljena iz dveh komponent pa četudi gre za manjšo, večjo, težjo, redko bolezen. Dve komponenti kateri predstavim spodaj sta dve osnovni smernici na kateri se moramo z našim zavedanjem usmeriti. In jim dati pozornost, da lahko bolezen zdravimo ter tudi ozdravimo.

Bolezen je sestavljena iz sledečih dveh komponent:

1. Iz čustvene bolečine ali drugače imenovane energijske blokade

Čustvena bolečina je kot energijski sivi oblak, ki zatira zavedni oz. zdravi prostor v telesu. Dokler je čustvena bolečina manjša, bo energijska blokada manjša. Vendar poistovetenost s čustveno bolečino poveča njeno velikost kar pomeni, da zapira del-e telesa in povzroča bolezen.

Pod čustveno bolečino spada katero koli negativno čustvo kot je na primer..jeza, zamera, ljubosumnost, strah, fobije, sram, krivda, občutki nesamozvesti, občutki podrejenosti…Vse kar je čustveno negativno, predstavlja čustveno bolečino, ki je energijska blokada.

2. Iz negativne misli s katero se poistovetimo

Kakršna koli negativna misel ima svoj izvor čustvene bolečine. Zato naše negativne misli delujejo kot podaljški čustvenih bolečin. Dokler damo pozornost le miselnemu delu in ga poizkušamo spremeniti s pozitivno miselnostjo, smo izvorno čustveno bolečino iz katere se je negativna misel ustvarila pustili, da živi. In tako ne bomo ozdravili misli dokončno. Slej kot prej bo prišla v ospredje v negativni obliki.

Kako se čustvena bolečina in negativne misli med sabo povezujeta ter ustvarjata bolezen?

Če se z negativnimi mislimi poistovetimo, potem v svojem energijskem polju nahranimo svojo čustveno bolečino. Zakaj in kako? V trenutku, ko negativni misli verjamemo, se vedno nanjo odzovemo s čustveno reakcijo. Čustvena reakcija pa je naše povečevanje čustvene bolečine. Kajti čustvena reakcija ni nikoli pozitiven odziv na zdravje. Ravno nasprotno. Čustvena reakcija je tista, ki nahrani ter poveča našo čustveno bolečino, ki postopoma oboli naše telo ali psihološko stanje.

Da se lahko osvobodimo čustvenih bolečin ter njihovim podaljškom mislim, jim moramo dati naše zavedanje. Kako damo zavedanje? Najprej s povečevanjem našega zavedanja vsaki dan. In vzporedno vključiti spodnjo vajo.

Kako dati zavedno (zdravilno) pozornost tem dvem komponentam in zdraviti bolezen?

Najprej je potrebno ozavestiti negativno misel ter jo iz ozadja opazovati (tako nastaja ločitev od misli). Ko je dovolj zavednega prostora v misli, se postopoma prebudi čustvena bolečina povezana s to negativno mislijo, ki si jo ozavestil-a ter opazoval-a iz ozadja. Ko prideš do čustvene bolečine, si stopil-a do glavne energijske bolečine katera potrebuje še več zavednega prostora, da se nato lahko ozdravi. Takrat se čustvena bolečina z našim zavednim prostorom izpuli iz nas. Podaljšek bolečine (misli) pa posledično izgine.

Glavno orodje je vedno naše zavedanje, ki mora biti povečano, da lahko ti dve komponenti ozaveščamo brez poistovetenja. Kajti le tako se zdravimo ter v globino osvobajamo. Vodene vaje, ki povečujejo tvoje zavedanje pa najdeš s klikom tukaj.

Potrebuješ mojo pomoč ali vodenje? Klikni tukaj

 

Kategorije: Bolezni

Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja