ČakreSuzanini prispevki

Čakra izražanja, komunikacije, poslušanja, vrednosti, pisanja, jasnoslišnosti (Grlena čakra)

Kje se grlena čakra nahaja?

Grlena čakra se nahaja na predelu grla, na točki me obema ključnicima (v naši “jamici” preden se prične vrat). Zajema predel ramen, zgornji del rok, vrat, zobe, usta in sega vse do sredine ušes. Ušesa niso le del grlene čakre ampak tudi tretjega očesa. Tukaj se čakri med sabo prepletata.

Grlena čakra nas poveže s planetom Merkur, drugo astrološko hišo ter znakom Bika

Kjer sta pozicionirana znak Bik ter planet Merkur v tvoji osebni astrološki karti, na tistem področju življenja se nahajajo tvoji največji darovi komunikacije, miselnosti, razmišljanja, višje komunikacije, vrednost glasu, obilje in še mnogo več. Na tem področju tvojega življenja ima grlena čakra največjo moč, najlepšo ter najpomembnejšo izranost skozi grleno čakro. Grlena čakra nas poveže z najvišjo izraznost naše resnice, ko je le-ta odprta v popolnosti – v popolnosti jo odpremo z uravnavanjem vseh 7 čaker! Prejmi vpogled v tvojo astrološko karto TUKAJ  ter odkrij na katerem področju tvojega življenja se nahaja največja moč grlene čakre ter kje je potrebno največ zdravljenja, da se grlena čakra v popolnosti odpre!

Ključne karakteristike grlene čakre

– Izražanje svoje resnice, zmožnost spregovoriti na glas oz. povedati svojo resnico;
– Komunikacija – verbalna ali neverbalna, notranja ali zunanja;
– Povezanost z dušami, nevidnim svetom, višjimi sporočili, komunikacija z nevidnim svetom;
– Zmožnost miselne ideje zrealizirati, napisati, izraziti oz. jih prenesti v fizični realm;
– Uresničevanje svojega poslanstva oz. “klica”;
– Dober občutek časa – Primer: kdaj je pravi čas, da nekaj izraziš, napišeš, zrealiziraš….

Zaprta grlena čakra nosi sledeče zdravstvene posledice:

Težave z dihanjem, astma, gnojne angine, rak na grlu, cmok v grlu, krvaveče dlesni, težave z zobmi, vnetje ušes, ustna vnetja, težave s ščitnico, bolečine v grlu, nenehno suho grlo, prehlad, trdi vrat, “eksenšus”, tinitus, tonsilitis, bursitis, prehlad, izguba glasu, bolečine v nadlahti, težave z držo (upodnjen zgornji del hrbta – ramena), hoja z glavno navzdol, hripavost, hujša vročica, gnoj v grlu, afte…

ODPRI in URAVNOVESI GRLENO ČAKRO
Z MEDITACIJO, ki odpre ter uravnovesi VSE ČAKRE! Klikni tukaj.

**Z REDNIM MEDITIRANJEM na meditacijo “Odpiranje in uravnavanje čaker” boš ozdravil-a kakršno koli trpljenje, težave ali bolezen!

Comment here