Družinsko branje astrološke karte

Pri branju astrološke karte se poglobim problematikam, ki vladajo v družini. Pri tem astrološkem branju ne gre za branje karte posameznikov ampak odkrivanje družinskega vzroka problematike.

Problematike družine se lahko nanašajo na kakršnokoli področje kot je na primer...zakaj v družini prevladuje revščina, zakaj družina in prejšnji rodovi doživljajo enake/podobne mentalne težave, kaj je vzrok za rakava obolenja v družinskem krogu kot je na primer rak na dojki ali različna rakava obolenja v družini, skupna nesoglasja v družini, zakaj družina doživlja različne napade kot je na primer od sosedov, zakaj pri ženskah v družini prevladujejo splavi ipd. Vrsta težave lahko sega v katerokoli področje. Tukaj ni meja in pravil. Edino pravilo je, da je celotna družina odprta in pripravljena za zdravljenje.

Zakaj je dobro odkriti vzrok družinske problematike?

Težave, ki nastanejo v družini so vedno skupek čustvenih bolečin, ki se nahajajo v vsakem posamezniku, vendar se v družini med člani zelo tesno povezujejo. Dokler družina ne ozdravi težave iz korena, se le-ta prenaša iz roda v rod. Iz tega razloga se na primer rakava obolenja na dojki prenašajo iz roda na rod pri ženskah...ali pa težave pri zaslužku iz roda v rod...ipd. Ponavadi pa se težave ne le prenašajo ampak tudi povečujejo. Kot na primer določeni otroci zaradi neozdravljene jeze v starših postanejo še bolj agresivni, drugi pristanejo v zaporu ipd.

V trenutku, ko družina ozavesti koren njihove skupne težave se prične zdravljenje družinske, skupne bolečine, ki pa nato prekine nadaljevanje nastalih težav in bolečin. Tako z zdravljenjem bolečine od znotraj prične družina v celoti doživljati spremembo od znotraj in zunaj kot vsi prihajajoči rodovi. S tem družina ozdravite svojo težavo iz korena in se v popolnosti osvobodite.

Ob predstavljeni problematiki, se poglobim v astrološke karte vseh članov in nato predstavim sam vzrok podrobno in v globine za celotno družino skupaj. To pomeni, da vas pripeljem do zavedanje korena, ki je v prvi vrsti povzročilo skupno težavo v družini. Nato vam prestavim kako koren ozdraviti, na kakšen način s praktičnimi pristopi in načini.