Disfunkcionalnost v partnerstvu ni nekaj NORMALNEGA! Še zdaleč NE!

Disfunkcionalnost v partnerstvu ni nekaj NORMALNEGA! Še zdaleč NE!

Prepiri, zlorabe, izkoriščanja, podrejenost, nadrejenost…delujejo v partnerstvu kot nekaj normalnega. Res je, da so del življenja, niso pa nakazatelj pravega, zdravega in čistega odnosa. Še zdaleč NE!

Mnogo parov se je naučilo živeti na takšen način! Sprejemajo prepire in odgovorijo: “Pa saj se vsi prepirajo” vendar ne ozavestijo, da vsako neravnovesje v partnerstvu nosi sporočilo. Vsak prepir, vsaka zloraba, podrejenost, igre, nadrejenost, izkoriščanja zahteva, da se prebudiš iz sna! Kakšnega sna? Najprej, da ozavestiš sporočilo, da gre za disfunkcionalnost v partnerstvu in spoznaš, da je to rezultat tvojega trpljenja iz otroštva, ki se še danes hrani in polni skozi partnerski odnos.

Kar sem skozi transformacijo osvobajanja od trpljenja odkrila je, da naše bolečine skozi odraščanja delujejo v partnerstvu skoraj kot nekakšna droga. Najprej se čustvene bolečine zasidrajo v naše energijsko polje, ki iščejo nato “plen”, da se nahranijo, uživajo, zrastejo v nas in zasenčijo naše zavedanje. In najmočnejši portal najdejo naše bolečine prav v odnosih, ko poiščejo partnerja, ki nosi enako čustveno bolečino na katero se lahko hranijo ter povečajo trpljenje v nas.

Ko čustvena bolečina privre v odnosu na površje se vnamejo prepiri in zlorabe. Kar pa je zanimivo pri tej bolečini je to, da ta bolečina ljubi težave in trpljenje! Ko se pojavi na primer prepir, se v tebi v tistem hipu nahrani bolečina trpljenja iz otroštva. Včasih lahko v sebi prav začutiš kako pravzaprav uživaš v prepirih v partnertvu. Deluje kot, da ne vendar nekje v ozadju bolečina s katero se poistovetiš ljubi problem. Najprej ljubi prepir, nato žalost in nato pobot. In kar čez leta ostane so samo še prepiri, oddaljenost, odtujenost in ugasnjena povezanost v partnerstvu.

Spomnim se leta nazaj, ko sem se kar naenkrat pričela dolgočasiti ob partnerju. Želela sem si, da se odpravi domov. Naenkrat je moja bolečina iz otroštva poiskala skozi um plan kjer je mojega partnerja besedno začela pikati in ga provocirati. Partner je norel ob meni ker ni razumel mojih provokativnih dejanj. Moja bolečina pa se je v ozadju smejala ter uživala. Sprovocirala ga je tako daleč, da je odvihral domov, jaz pa sem bila zadovoljna, da je le odšel. Danes vidim kako je moja bolečina ljubila težavo, probleme in vedno iskala kaj je narobe v partnerstvu. Z leti je močno prerastlo v hujše težave, prepire in neravnovesja. Ta bolečina je prerastla v moje spolne neravnovesje, verbalno neravnovesje zaradi katerih nisem mogla več privlačiti pravega partnerstva, še leta kasneje pa so se manifestacije partnerstva v popolnosti ZABLOKIRALA.

Sedaj morda praviš vendar JAZ ne ljubim težavo v partnerstvu. Na nekem ravenu Jo ljubiš drugače bi že odšel/odšla vstran od razmerja, si ne-bi želela razmerja z moškim/žensko ki te ne spoštuje in bi naredil-a nek korak v sebi, vstopil-a v notranjost, se vprašal-a zakaj to privlačim in učinkovito delal-a, da se disfunckionalnost razreši. Kolikokrat slišim NE MOREM ITI VSTRAN od zlorabe v partnerstvu ZARADI OTROK. To je stavek bolečine, ki bo vedno našla vsak izgovor zakaj je disfunkcionalnost vredu. Ampak s strani zavedanja lahko vidimo, da so za otroke lahko razdori pravo olajšanje saj otrok ravno tako prejema vso bolečinsko hrano. Jaz kot otrok sem si vedno želela ločitev staršev saj takrat nisem marala prepirov. Dolgo sem jih poslušala dokler niso postali moja bolečinska hrana. Bolečine v tebi (zavedne in nezavedne) uživajo in iščejo probleme, težave, negativna dogajanja zato imaš disfunkcionalno partnerstvo.

Vendar vse se prične spreminjati, ko posameznik v odnosu doseže VRHUNEC TRPLJENJA. Takrat pa so možni pravi preobrati. Moj čisto zadnji stik z moškim pred mojo transformacijo je bil trenutek, ko sem privlačila osebo, ki bi jo lahko poimenovala psihopat! Doživela sem srh v telesu, začela sem kričati od jeze ker sem privlačila same disfunkcionalne odnose ter zaradi psihopata, ki sem ga privlačila REKLA KONČNO NAGLAS TEMU KONEC. Nisem več prenesla težav, prepirov, nisem prenesla več trpljenja v sebi in grozovitosti, ki sem jih privlačila. IMELA SEM DOVOLJ. Odločila sem se, da bom sedaj v sebi nekaj naredila in poiskala svoje rane, ki sprožajo disfunkcionalnost. Odšla sem v svojo globino PO RESNICO ter KORENSKE BOLEČINE in se pričela osvobajati disfunckionalnosti OD ZNOTRAJ, iz korena.

Sedaj me zanima ALI PREPOZNAŠ SVOJE DISFUNKCIONALEN ODNOS v partnerstvu? Kje je, pri katerem pogovoru ali tematiki se nahaja in kako se prične? Se prične z mislimi, dejanji, provokacijami, strahovi, ljubosumnostjo, s preteklimi spomini…? Prepoznaš svoj užitek bolečine, jo vidiš, zaznaš in občutiš? Ali pa morda prepoznaš kako se vedno vračaš nazaj v odnos v katerem trpiš? Užitek bolečine je lahko tudi v obliki, da igraš žrtev ali se smiliš sebi. Ali se lahko ujameš kje bežiš od resnice bolečine in kje ne prevzameš odgovornosti za disfunkcionalnosti? “Rad-a ga/jo imam” NI DOVOLJ za harmoničen odnos. Disfunkcionalnosti v odnosu prikazujejo neresnico stavka “Rad-a ga/jo imam” saj ljubezen izhaja iz čistosti in ravnovesja v partnerstvu. To je prava ljubezen.

Disfunkcionalnost lahko rešuješ sam-a kot individualen človek ali OBA v odnosu, če želita oba spremembo. Ravno tako jih lahko rešuješ, če si sedaj brez partnerstva. Pri tem pa lahko pomagam jaz kjer se poglobim v vajino / tvojo disfunckionalnost skozi osebno astrološko pomoč in odvodim kako SE PRIČNEŠ/PRIČNETA osvobajati. Predvsem pa naučim kako pristopiti disfunkcionalnostmim na zaveden način zato, da se čustvene hrane ne nahranijo ampak pričnejo izgubljati moč ter obstoj v tebi. Tako se ne le osvobajaš trpljenja v partnerstvu ampak trpljenja, ki se je začelo že v otroštvu.

Prični z osvobajanjem od disfunkcionalnih odnosov

Želim/želiva pričeti z osvobajanjem sam-a

Od disfunkcionalnosti v odnosih se lahko pričnemo osvobajati sami. Potrebujemo prave zavedne pristope, ki nas pripeljejo do korenskih bolečin zaradi katerih smo trpeli, privlačili trpeče odnose in jih nekateri še vedno živite. S klikom na gumb se spoznaš s prvimi zavednimi pristopi, ki aktivirajo zdravljenje disfunkcionalnih odnosov - ne glede na to ali si samska/samski ali v partnerstvu. S klikom na gumb spodaj se odpiraš vajam, ki v prvi vrsti zdravijo korenske bolečine, te popeljejo postopoma k pravim odnosom ali k razrešitvi trenutnih disfunckionalnosti v partnerstvu. Ravno tako te vaje učijo kako zavedno živeti in spoznavati svoje nezavedno uživanje v trpljenju.

PRIČNI ZDAJ

Potrebujem/potrebujeva tvojo pomoč

Na mojih svetovanjih uporabim vedno tvojo / vajino osebno astrološko karto, ki mi razkrije kako energetsko poteka tvoja/vajina disfunckionalnost, kje se je začela in kako ji pristopiti, da se osvobajanje lahko prične. Pri svetovanju ne le razkrijem vzroke disfunkcionalnosti ampak pričnem z učenjem kako se pričeti osvobajati od disfunkcionalnosti, kje pričeti, na kakšen način zato, da se zdravljenje lahko prične. Tudi, če si samska/samski, se lahko partnerske disfunkcionalnosti zdravijo. Klikni-ta na gumb spodaj in se odprita resnicam, vodenju in praktičnim nasvetom, ki aktivirajo osvobajanju ter harmoniji v partnerstvu.

POTREBUJEM/POTREBUJEVA TVOJO POMOČ

Resnica

Nobena disfunckionalnost v partnerstvu se ne razreši sama od sebe. Kot tudi se ne razreši čez noč. Brez tvojih korakov, želje po osvoboditvi, brez vztrajnosti ne bo spremembe. Najlepše pri vsem pa je, da imaš možnost ozdraviti kakršno koli disfunkcionalnost, če si pripravljen-a pogledati v svoje bolečine, ki so te pripeljale do te točke. Z vpogledom v svoje trpeče rane in pogumom, da se soočiš z njimi si na poti k harmoničnem partnerstvu. Ne bo vedno lahko ampak bo nato toliko lepše in nagrajujoče.

Suzana Trnovšek