Demonski napadi med spanjem

Demonski napadi med spanjem

Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj okusila demonsko izkušnjo. Še manj pa sem si mislila, da bo moja sestra Karmen šla čez demonske preizkušnje, ki bi jo skoraj pripravile do samomora.

Ta članek je namenjen vsem, ki doživljajo ponoči grozotne demonske napade. Namen tega članka je, da ti zgodba pomaga razumeti zakaj se soočaš s tako težkimi preizkušnjami in kako jih lahko ustaviš ter ozdraviš. Še pred tem pa ti naj predstavim demonske izkušnje, ki jih je doživljala ponoči Karmen.

Demonska zgodba moje sestre Karmen

Karmen se je pri njenih 25ih letih pričela soočati z nenavadnimi, grozovitimi napadi ponoči med spanjem. V trenutku, ko je zaspala so se napadi moške, demonske energije pričeli. Občutek je bil kot, da so te energije vstopile v njeno telo, natančneje skozi hrbet. Nato jo je ta demonska energija napadala, kričala v njo in fizično onesposobila. Občutki, ki jih je doživljala so bili nepopisno grozoviti. Demonsko energijo je opisala kot moškega, ki je nadvse energetsko močan, kriči nanjo, jo napada na različne načine, fizično onesposobi, nadvladuje njeno telo, prav tako mentalno stanje ter posledično stanje mirnega spanja.

Ob napadih se je komaj prebudila iz demonskih napadov in v trenutku, ko je odprla oči, so se le-ti prenehali. Bilo jo je tako močno strah, da je pričela iskati druge prostore v katerih bi lahko spala – misleč da prihajajo od zunaj. Vendar napadi so se ponavljali kjerkoli je spala. Njeno nočno življenje je vplivalo na njeno fizično telo ter jo ločilo od spanja. Karmen ni spala po več tednov in v službi je bila neprepoznavna. Pričela je razmišljati o samomoru saj ni več prenesla takšnega načina življenja. Spomnim se kako mi je te doživljaje opisala ampak nisem razumela kaj se dogaja. Moje misli so bile takrat v mojih osebnih težavah. Na žalost je Karmen ostala sama v tej grozni situaciji.

Nato se je odločila, da oddide s prijateljico na oddih.

Mislila je, da se ti nočni napadi dogajajo le doma zato si je oddahnila, da bo na oddihu lahko spala. Vendar nočni napadi so se ponovno pojavili. Tokrat je Karmen doživela popolni zlom in pričela jokati na vso moč. Mentalno in fizično je bila izčrpana ter prišla do točke, ko ni mogla več naprej. Ob njej je bila prijateljica Svetlana, ki je bila priča njenega zloma. Poklicala je njeno mami katera pa je točno vedela kaj mora storiti, da pomaga Karmen. Odpeljali so jo k gospe, ki je čistila energije. Proces čiščenja je naredila tudi na njej ter osvobodila Karmen pred demonskimi napadi. Od tistega dne dalje se napadi niso več dogajali vse dokler nisva s Karmen bili na najini največji točki trpljenja.

Napadi so se ponovili

Torej leta kasneje se je isti demonski napad ponovil. Tokrat sem pozorno poslušala. Nisem vedela kako ji pomagati in upala, da bo to izginilo. Vendar naslednjo noč me je čakalo prsenečenje in sicer isti demonski napad sem doživela tudi jaz. Izkusila sem ga na lastni koži. Prestrašil me je do kosti in naslednji dan sem onemela v svoji postelji od grozot katere sem doživljala. Spraševala sem se kaj naj naredim in kako lahko pomagam sebi ter Karmen. V trenutku, ko sem jaz doživela tisto kar je Karmen doživljala sem v globino razumela s čim se sooča in vedela, da je potrebno poiskati rešitev.

Odpravila sem se v raziskovanje in odkrivanje kaj se pravzaprav dogaja, od kod demonske preizkušnje izhajajo, kako jih ozdraviti in spodaj delim s tabo vse kar je Karmen, kot tudi mene v popolnosti ozdravilo teh napadov za vedno.

Obrazložitev demonskih napadov – od kod prihajajo?

Večina ljudi doživlja te demonske izkušnje ponoči in sicer iz razloga, ker se ob spanju prebudijo vse travmatične bolečine, ki se kot energija še vedno nahajajo v našem telesu. Takrat se naš um umiri in te bolečine (v obliki energije) lahko pridejo v popolnosti na površje ter zajamejo našo resnico/dušo/bitje. Zakaj? Ker je naše zavedanje premajhno in ker je trpljenje v preteklosti bilo neskončno veliko ter še vedno živi v naši notranjosti.

Mnogi mislijo, da ti demoni vstopijo (od zunaj) v njihovo telo, tako kot je mislila tudi Karmen. Vendar te demonske energije pravzaprav pridejo na površje iz tvoje nezavedne globine. Deluje kot, da vstopijo v tvoje telo vendar ne. Nezavedne energije pridejo na površje ter zakrijejo tvojo svetlobo (zavedanje). Tako tvoje pretekle bolečine, ki živijo v tebi nadvladujejo tvoje nočno življenje in morajo biti ozdravljene zato, da se le-te prenehajo.

Ali gre za demone?

Torej tukaj ne gre za demone od zunaj ampak je to skupek preteklih čustvenih bolečin, ki so rezultat tvojega trpljenja. Združene so v eno in imajo ekstremno moč. Občutek demonov je pravzaprav tvoj lastni občutek vsega preteklega življenja, ki ga doživljaš naenkrat, v tistem trenutku po noči med spanjem. Ko te energija napada te pravzaprav napadajo vse tvoje bolečine hkrati. Vendar vse je ozdravljivo! S povečanjem tvoje svetlobe/zavedanja, pričneš z zdravljenjem tvoje preteklosti ter izničevanjem teh demonskih preizkušenj za vedno.

Zakaj doživljaš demonske napade?

Kot sem že dejala, so le-ti skupek tvojega preteklega trpljenja, ki pa je bilo zelo močno. To pomeni, da si se v preteklosti soočal-a s kakršnimkoli nasiljem, zlorabo, manipulacijo, travmami iz otroštva ipd. Otroštvo je bilo težko, temačno in polno trpljenja. To trpljenje še danes živi v tebi in potrebuje povečanje tvojega zavedanja / svetlobe.

Koraki s katerimi pristopiš k svojim demonskim izkušnjam

1. Najprej pred spanjem prosi svoje vodnike, da ti pomagajo ustaviti demonske napade v tvojem telesu.

-Prosi jih, naj ti pomagajo se spomniti med napadom, da pokličeš njih na pomoč. Vodniki vse tvoje prošnje slišijo in ti bodo pri tem nemudoma že naslednjo noč pomagali;

2. Med novim demonskim napadom te bodo vodniki spomnili, da lahko prosiš njih za pomoč.

– Namreč vodniki spoštujejo tvoje lastne odločitve zato na pomoč stopijo, ko jih prosiš. Med samim napadom (v spanju) te bodo opomnili, da jih lahko prosiš na pomoč zato se v trenutku groznih občutkov obrni na njih in prosi na sledeč način: “Vodniki pomagajte mi ustaviti te demonske napade. Prosim rešite me. Naj se ustavijo”. Vodniki v tistem trenutku ustavijo napad. Lahko, da te bodo zbudili ali pa se bo napad nemudoma prenehal.

3. Sedaj veš, da imaš pomoč vodnikov. Vendar poglej če zmoreš iti še dlje.

– In sicer ti v resnici si svetloba, demonski napadi pa bolečine. Zatorej moraš vstopiti v svetlobo. Pomagaš si na način, da pričneš verjeti v svojo lastno moč. To narediš tako, da pred spanjem prosiš vodnike naj te opomnejo, da imaš lastno moč s katero jih lahko odženeš. Nato se boš skozi noč tega spomnil-a. V trenutku, ko se spomniš, da imaš moč vstopiti v lastno moč pričneš govoriti/kričati tem občutkom: “Odidi ven iz mojega telesa. Izgini za vedno.” Hkrati lahko prosiš še vodnike za pomoč kot je napisanov pod številko dve. Ta pristop ti pomaga bolj občutiti lastno moč, svojo svetlobo s katero razrešuješ vse pretekle bolečine. Tako postajaš močnejši/močnejša.

Vsi zgoraj opisani koraki ti bodo pomagali, da bodo noči lažje oz. da bodo napadi ustavljeni.

Spodaj pa ti predstavljam pristop, ki pa ozdravi tvoje demonske preizkušnje za vedno.

Kako ozdraviti demonske izkušnje za vedno?

Ker gre pri demonskih izkušnjah za skupek preteklega trpljenja, ki še danes živi v tvojem telesu je potrebno povečati tvoje zavedanje, oditi v globino, ozdraviti tvojo preteklost kar bo posledično ozdravilo nočne demonske napade. Spodaj te s koraki popeljem do popolne ozdravitve demonskih napadov.

1.KORAK – Nemudoma prični z zdravilno meditacijo. Priporočam ti meditacijo, ki jo najdeš tukaj >>. Z njo se kaj kmalu najhujši napadi prično zmanjševati ter postopoma v popolnosti prenehajo.

2.KORAK – Implementiraj v svoje življenje VSE “Osnovne in obvezne praktične pristope”, ki bodo v popolnosti ozdravili koren zaradi katerega doživljaš te grozovitosti. Zelo so pomembni, da k razrešitvi ter demonskim napadom prideš do dna.

S Karmen sva spoznali, da čiščenje energijskega polja iz strani zdravilca lahko umiri demonske napade, ne more pa jih za vedno ozdraviti. Saj so se pri Karmen napadi leta kasneje ponovili. Edini način s katerimi se osvobodiš teh napadov in izpuliš njihov koren je z vstopom v tvojo notranjost na način katerega sem opisala zgoraj. Tako pričneš zdraviti vse kar te je pripeljalo do demonskih napadov skupaj s preteklimi travmatičnimi ranami, ki povzročajo grozovite nočne izkušnje.

 

Grozovitosti, ki jih doživljaš so težke vendar v popolnosti ozdravljive. V sebi nosiš izjemno moč! Prebudi jo.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart