5 Čustvenih simptomov spolnega neravnovesja

1. Nenehno fantaziranje o spolnosti

Nezmožnost se ločiti od umskega fantaziranja o spolnosti, ki ga gojiš s svojimi čustvi je krepitev čustvenega in spolnega neravnovesja v tebi. Čustveno navezovanje na spolno fantazijske scenarije v umu je jasen znak, da je tvoja spolna energija v neravnovesju.

2. Kompulzivno uživanje hrane, nažiranje oz. obsedenost z uživanjem hrane

V tebi se prebudi nekontrolirana želja po hrani ali specifični sladki/slani hrani. V trenutku, ko prideš do nje jo pričneš skorajda obsedeno jesti. Izgubiš se v uživanju hrane, takrat pozabiš na vse saj ti hrana “nudi” tisti trenutek potešitev praznine v tebi, ki je nastala v času otroštva. Ta praznina je povzročila spolno neravnovesje, ki vpliva na čustveno neravnovesje skozi prehranjevanje;

3. Verbalna eksplozivnost, preklinjanje, poniževanje

Prebujene čustvene bolečine na področju spolnega organa prinesejo na površje najmočnejše ekplozivnosti, ki se izražajo skozi verbalno eksplozivnost, spolno-grobo izražanje, preklinjanje, poniževanje ipd. Tvoje spolno neravnovesje lahko manifestira takšno ekplozivnost skozi drugega človeka do tebe.

4. Nezmožnost sprostiti se med spolno intimnostjo

Čustvene bolečine doživete v času otroštva v obliki različnih zlorab so tiste, ki povzročijo zatrplost in strahove zaradi katerih se ne moreš sprostiti med spolno intimnostjo.  Ne počutiš se varno, na površje pridejo čustvene bolečine v obliki otrplosti, ki te naredijo nespročeno.

5. Neprestano jokanje med spolno intimnostjo

Ko gre za nenehno jokanje, ki ga ni mogoče ustaviti in je pogosto gre za čustveno neravnovesje, ki se prebudi na sakralni čakri. To je predel pod popkom, kjer se nahaja spolna energija, reproduktivni organi in čustvene bolečine ustvarjene v času otroštva. Natančneje od 7-14 leta starosti.

Imaš vprašanja o spolnosti?

  • Te zanima kako se soočiti s svojimi spolnimi težavami?
  • Imaš kočljiva spolna vprašanja katera si ne upaš zastaviti nikomur?
  • Spoznavaš, da se soočaš s katero od zgoraj navedenih čustvenih simptomov ter iščeš rešitev?
  • Trpiš v intimnosti in te zanima kako se osvoboditi?
  • Se težko odpreš spolnosti?
  • Ali si želiš spolne odnose in nikakor ne moreš privlačiti partnerja?
  • Ali pa imaš morda drugo vprašanje o spolnosti ter potrebuješ pomoč?

Če si odgovoril-a na katero od teh vprašanj z DA ter iščeš rešitev, potem sem tukaj jaz, da ti podam odgovore na tvoja vprašanja kot tudi rešitve, ki te pripeljejo do svobode na področju intimnosti, spolnosti oz. spolne energije. Postavi mi vprašanja ter prejmi odgovore, praktične rešitve in pomoč.

Zapri menu
×
×

Cart