CoronaVirus – zdravljenje strahov & iritacij izolacije

Ob samozdravljenju mojega pljučnega raka je telo ponoči drgetalo od strahov. Morala sem občutiti strahove z vsem bitjem, da so le-ti lahko doživeli izničitev z mojim povečanim zavedanjem. Ni bilo enostavno saj sem morala usmeriti veliko zavedanja svojim negativnim zgodbam v mislih. Bilo jih je mnogo vendar še vedno je bilo prisotno zavedanje iz ozadja s katerim sem se spraševala: “Česa me je v resnici strah? Smrti? Umiranja?” Ta vprašanja so mi pomagala soočiti se z realnostjo svojega zdravstvenega stanja ter strahu. Postopoma so strahovi pričeli izgubljati moč ter izginjati zaradi česar so pljuča lahko prejela notranje ter močno zdravljenje iz moje živosti.

Tudi CoronaVirus je neke vrste bolezni, ki se je naselila v človeštvo kajne? Četudi niste morda okuženi je kot, da bi bili. Če ne v realnosti pa v vaših mislih tako kot sem se z miselnimi strahovi soočala jaz. Podoživljanje miselnih strahov telo zaznava kot, da se vse v resnici dogaja. Zato je pomembno občutiti strahove z vašim zavedanjem, ki je podtalni mir v ozadju, če mu daste pozornost. Že samo zavedno opazovanje svojih odzivov strahov kot so nekontrolirano kupovanje zalog hrane, obsedeno skrivanje pred ljudmi, razkuževanje rok z napetostjo…je zelo pomembno. Vse naštete odločitve so seveda prave in zdrave, če v njemu ni prisoten strah. Zato je vašemu strahu potrebno dati v ozadju zavedanje in vzporedno opazovati svoje zakrčenosti, misli, odločitve.

Tudi iritacije zaradi CoronaVirus izolacije predstavljajo podtalne strahove kjer se nekateri bojite soočiti z osamo oz. izolacijo. Vendar ali veste, da vas lahko izolacija privede do priložnosti soočanja s svojimi strahovi, s sabo ter razkritju nepredelanih lekcij? V izolaciji sem živela ter še vedno živim s svojo sestro že skoraj 6 let. Brez druženj, zunanjih dogajanj, potovanj ali prijateljevanj. Vsa identiteta, ki sem jo imela ter živela je izginila. In kaj se je zgodilo v tem času? V času izolacije sva si rešili z notranjim zdravljenjem življenje, doživeli notranji mir, ozdravili bolezni in našli sebe. Kljub temu, da zunanje življenje deluje bolj zanimivo in dinamično je vaša notranjost največja živost, najmogočnejše stanje ljubezni kar jih lahko občutite ter rešitev za kakršne koli strahove.

Strahovi in izolacije so prisiljeni energetski poziv, da predelujete vse kar se vam na individualnem ravenu v notranjosti dogaja. Saj je čas, da spoznate svojo individualnost skozi kolektivne izzive. Čas je, da se mentalni raven očisti v vas in, da sežete v višjo izraznost samega sebe.

Najbolj uspešni postanemo pri zdravljenju, ko povečujemo svoje zavedanje saj je zavedanje svetloba v notranjosti telesa ali živost. To živost lahko občutite ta trenutek, ko z vso koncentracijo usmerite pozornost v desno dlan. To je živost, ki krepi ter povečuje zavedanje ter pomaga, da se s svojimi strahovi soočite uspešno. Le z živostjo lahko strahovi pričnejo z občutenjem tudi izginjati. Enako velja za iritacije.

Vedite, da se vse dogaja za vas/nas in nič proti vam četudi na zunanjem (mentalnem) ravenu izgleda drugače. Moje najtežje bolezni, preizkušnje ter mentalne paranoje so me pripeljale do svobode ter zdravja. In tudi kolektivne paranoje, izzivi lahko vsakega individualnega človeka pripeljejo do miru, svobode ter posledično miru na Zemlji. Od nas se zahteva prebujanje, stanje meditacije in nimamo več veliko časa. Zato zagrabite trenutno stanje in se soočite s sabo saj vas pod gladino trpljenja čaka višja ter nenavadna izraznost vaše izjemne individualnosti!

Kako pričnete povečevati svoje zavedanje?
– Povečevanje zavedanja povečujete z vajami, ki jih implementirate v vaše življenje;
– Vaje, ki uspešno ter učinkovito počujejo zavedanje najdete s klikom tukaj.

KOMPLET VAJ

Potrebujete osebno pomoč ter vodenje?

– Na voljo je osebna astrološko pomoč preko katere ne le prejmete obrazložitev vaše delovanje strahov/težav temveč tudi osebno vodenje ter rešitve.

PREJMITE MOJO OSEBNO POMOČ

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.