Coronavirus – Zakaj trpijo pljuča? Namen in sporočilo

Ali veste, da so virus poimenovali Corona iz razloga, ker je virus v obliki krone? Ali veste, da se krona povezuje s s planetom Uran, ki se sedaj nahaja v astrološkem znamenju Bika? Bik pa je predstavnik naše srčne čakre (predel pljuč), grlene čakre (ki se povezuje s pljučmi) ter zemeljske čakre (ki poskrbi za prizemljitev). Kar pomeni, da nas Uran želi prebuditi na teh predelih, še posebej pljučnemu predelu, ki nas poziva k osvobajanju.

Pljuča (ter celoten predel srčne čakre) so tista, ki bodo imela vse do 26/4/2026 kronsko (uranovo) energijo. To pomeni, da se moramo soočiti z najbolj krhkimi bolečinami v sebi, ki smo jih nosili na srčnem predelu celo življenje. Soočiti se je potrebno z vsemi zamerami, jezo do posameznikov, bivših partnerjev/partnerk, pomanjkanj povezanih z denarjem, prehrano, občutkov pomanjkanj ljubezni, zamer do ljubezni itsd…če želimo osvobajati svoj srčni del v sebi ter postati zaščiteni pred virusi. Trpeli smo dovolj in, če si sami te ne priznamo ali pa nočemo pogledati v svoje rane, nas življenje prisili skozi izzive, da se soočamo s temi ranami. Kajti tukaj ste, da rastete v svobodno ptico in ne, da se zapirate v kletko zamer, trpljenja, sovražnosti ter zatrete ženstveno energijo v sebi ( velja tudi za moški spol).

Ker se Uran nahaja na pljučnem predelu nas prisili v prebujanje od srčnih trpljenj. Kaj to pravzaprav pomeni? To pomeni, da nas Uran želi skozi izzive pretresti, da se zbudimo iz poistovetenja od trpljenja, ko gre za srčne zadeve…želi nam povedati, da zaradi vseh trpljenj v sebi ne moremo biti sproščeni, svobodni, se odpreti, socializirati na pravi način, ne moremo biti to kar smo, ne moremo biti ljubeči, ne moremo odpustiti, prejeti ljubezni, ljubiti vsakega brez sodb, ne moremo rasti, ne moremo manifestirati srčnih želja, ne moremo prizemljiti ljubezen in vstopiti v občutke varnosti itd…Uran v Biku ne dovoli, da v sebi negujemo tako negativne bolečine saj vidite kaj s tem privlačimo – privlačimo virus, bolezen, trpljenje ter nahranimo že obstoječe strahove v nas. Uran želi, da se osvobodimo v globino ter se odpremo ljubezni, ki manifestira ljubeče dogodke ter zdravo telo.

Vsi, ki trpite v partnerstvu se temu posvetite partnerstvu katerega predstavnik je Bik. Vsaka zamera ali neizrečen pogovor zatre pljučni predel ter ga naredi ranljivega. Pomagate ga zdraviti tako, da ozavestite vse neizrečeno ter zatrto v vas ter na glas v ljubečnosti spregovorite partnerju/partnerki. Vzemite si čas za pogovor in pristopite z namenom, da izrazite bolečine z namenom, da ustvarite mir v sebi ter med vama. Četudi morda deluje, da je vse dobro med vama, se vseeno usedita skupaj ter pogovarjajta z veliko mero želje, da se bolje spoznata. Ali drugače, da bolje spoznata vajine osebne želje. Povprašajte partnerja/partnerko ali ima v sebi kakšne želje kako si želi, da bi vajino skupno življenje delovalo? Kot tudi, če kje nista zadovoljna? Ter predelajta izzive ter želje z ljubečnostjo in razumevanjem. Če si bosta oba dovolj močno želela poglobiti vajino vez, bosta našla skupno pot, rešitev, odgovor ter poglobila vajino ljubezen katere energijski center je na pljučnem predelu.

Vsi, ki ste samski se podajte vase v razmislek ali gojite zamero do kakšnega partnerja v preteklosti? Ste zaključili partnerstvo v jezi, bežanju ali morda veliki zameri? Ste prevzeli odgovornost za razdor ter predelali lekcijo ali ste se sovražno usmerili vanjo/vanj ter ga/jo še danes močno krivite? Poglejte, če sebe krivite za preteklo razmerje kot je, da ste za vse vi krivi ali pa vam je žal, da ste toliko namenili časa odnosu v katerem niste bili srečni?  Pojdite v kotičke jeze, žalosti, zamer in jih opazujte kot zavedanje iz ozadja. Nato nadomestite trpljenje z ljubeznijo kajti tako se zdravite s svojo živostjo ter ščitite pred boleznijo.

Naša skupna naloga je tudi biti ljubeč do najbližnjih ter se naučiti poslušati eden drugega. Sedaj je čas, da si prisluhnemo ter govorimo na glas česa nas je strah. Opazujte kako se pogovarjate med sabo z bližnjimi, ki so ta trenutek v skupnem prostoru. Ste dobri poslušalci? Znate biti mirni v poslušanju brez, da bi imeli že pripravljene besede v naprej? Znate sprejeti njihova mnenja ter prepričanja brez, da se sodite ali preprečujete drugače? Storite to in poizkusite biti sočutni pri poslušanju. Kajti večjo pozornost, ko namenite posamezniku v stanju notranjega miru, bolj dajete sočutje sebi. In prejeli ga boste tudi vi. S tem zdravite svoje srčno trpljenje v sebi, ter trpljenje v drugem človeku. S tem dejanjem vstopite v opravljanje svojega notranjega poslanstva, ki je za vse nas vedno enak – in sicer to je dajanje ljubezni ter zavedni poslušni prostor, ki je najvišja oblika ljubezni.

Tukaj smo, da smo ljubeči, prijazni do eden drugega. Bolj kot ste ljubeči do drugih pomeni, da ste ljubečnost v istem trenutku namenili sebi. Bolj kot ste ljubeči do sebe, več jo lahko dajete in več jo boste prejeli. Tako se zdravite od vsega trpljenja v sebi na srčnem predelu ter odkrivate svojo najvišjo kot tudi najlepšo obliko svojega bitja. Posledično se zdravijo ter ščitijo pljuča, predel grla ter zemeljska čakra, ki bodo v naslednjih 6 letih še močno izpostavljena.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.