CoronaVirus – Kako se energetsko zaščititi pred virusom?

Prepričana sem, da že zelo dobro poznate kako se je potrebno zaščiti zunanje, da ne pride do okužbe z virusom. Mnoga podjetja, družbe ter mediji pridno ter sočutno podajajo pravila ter nasvete za zaščito kar je izjemno dejanje. Kljub zunanji zaščiti pa je tudi pomembno oz. skorajda nujno potrebno uporabiti notranjo zaščito. To je energetska zaščita, ki poskrbi, da sam virus (četudi pride v telo), ne more vplivati na vaše zdravje. Od energetske zaščite se odbije ter izgubi svojo moč.

Prva zaščita, ki jo lahko vsi uporabite ta trenutek oz. vsako jutro, ko se zbudite je, da prosite vodnike za zaščito. Uporabite svoje misli ali izrecite na glas: “Vodniki, prosim zaščitite med pred okužbo CoronaVirusom. Hvala.” Najmanj eden vodnik je vedno in vsaki dan ob vas. Ob vaši izrečitvi prošnje, vas z njihovo svetlobo pričnejo ščititi. Kar pomeni, da vam z njihovo svetlobo, ki jo usmerijo v vas oz. tam kjer jo najbolj porebujete, dajajo zaščito.

Naslednja zaščita je skozi meditiranje. Na pričetku meditiranja (ko nastopi glasbeni uvod) prosite potihoma v mislih vodnike, angele in umrle (ki jih poznate) naj vas notranje zdravijo/čistijo, da postanete popolnoma zaščiteni pred virusom. Dodajte tudi sledeči stavek: “Vabljeni v moje energijsko polje.” Z vašimi besedami daste dovolenje višjim energijam, da vstopijo v vaše energijsko polje zaradi česar so lahko zdravljenja blokade, ki bi lahko privlačila virus še močnejše ter učinkovitejše.

Tretji način zaščite pred virusom je,, da vprašate pred spanjem angele/vodnike naj vam sporočijo ali morate kakšno bolečino ozavestiti skozi dan, da postanete popolnoma zaščiteni. Tudi tega načina se poslužujem vsaki dan in še posebej močno uporabim, ko gre za zdravje ter izzive. S vprašanjem pred spanjem vam bodo vodniki/angeli odgovorili na vprašanje ponoči skozi sanje preko simbolike. Prosite jih tudi, da vam naj pomagajo, da si sanje zapomnite. Vaša naloga pa je, da nato simboliko predelate ter najdete skozi dan kje morate ozavestiti bolečinsko rano. Vodniki/angeli vam lahko predajo sporočilo kje in kaj morate predelati ali se soočiti. Glede na to, da v tem času posvečamo čas doma, z družino, lahko ozaveščanje bolečin poteka preko najbližnjih.

Najmočnejša ter natančnejša sporočila preko sanj pričnemo prejemati, ko redno meditiramo. Redna meditacija vas poglobi zaradi česar so lahko vsa pomembna sporočila za vas in vašo zaščito še bolj direktna.

Tisti, ko v teh okoliščinah hodite v službo, tudi v trgovino ter po drugih nujnih opravilih lahko ponovno prosite pred odhodom svoje vodnike za zaščito. Izrecite na glas ali potihoma: “Vodniki, prosim zaščitite me pred okužbo virusa. Najlepša hvala.” Med delom ter opravki pa bodite usmerjeti na prsni koš ter imejte na tem predelu vizuelno podobo bele svetlobe. Tako ostanete v stiku s svojo živostjo preko katere vas vodniki/angeli lahko še bolje ščitijo. Vedite, da vodniki lahko najmočneje delujejo skozi nas, ko smo mi na višji frekvenci. Oni ne morejo priti do nas saj se imajo preveč radi, da bi šli tako nizko. Zato moramo tudi mi sami nekaj narediti (prvi korak je meditiranje) ter si pomagati preiti na višjo frekvenco, da lahko najmočneje delujejo skozi nas.

Za vse, ki imate otroke, jih zaščitite tako, da prosite svoje vodnike, da zaščitijo vašega otroka pred okužbo. Lahko tudi pošljete belo svetlobo skozi njihovo telo ali vprašate vodnike ali morate kaj za otroka storiti/ozavestiti, da le ta ostane zaščiten.

Ne pozabite pa se predajati svojim strahovom, ki se ob teh izzivih prebudijo in jih ozaveščati saj jih z ozaveščanjem zdravite. Tako postajate bolj očiščeni in vzporedno popolnoma zaščiteni.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.