Astro pomembna dogajanjaCoronaVirusReševanje težavSuzanini prispevki

CoronaVirus – Je pozitivnost prava smer za zmanjšanje strahov in rešitev Zemlje?

Je pozitivnost resnično dovolj ter prava smer za zmanjšanje strahov? Je izolacija dovolj za zmanjšanje virusa? Kaj pa pošiljanje pozitivne energije Zemlji? Da, do neke mere so dobri umirjevalci ter rešitelji za trenutno stanje. Vendar ali je to dokončna rešitev?

Poglejmo iz drugega zornega kota. Če se usmerimo v pozitivnost medtem, ko je v nas strah zaradi Coronevirusa ali nismo spregledali nekaj najpomembnejšega? In sicer spregledali smo trenutek zdaj, ki ga moramo v popolnosti sprejeti ter se z njim soočiti. V tem primeru je ta trenutek strah, ki je v notranjosti telesa, ki potrebuje pozornost, naše zavedanje ter zdravljenje.

Usmerjanje v pozitivnost med samim občutenjem strahov pomeni zanikanje trenutka zdaj ali drugače imenovano zavračanje trenutnih občutkov. Ti občutki so v notranjosti in kličejo, da se jim nameni pozornost. Če ti je v tem času izolacije dolgčas, se usmeri v razumevanje ter zdravljenje dolgočasja. Poglej kaj se v tem času v tebi prebudi ter rešuj z zavedanjem…morda je to zaskrbljenost, finančni strah, močne stimulacije negativnih misli, zanikanje, dvomi….Ti tvoji občutki potrebujejo sedaj pozornost in jih ne zanikaj. Kajti CoronaVirus je prišel v življenje, da se soočimo s sabo.

Ali morda tudi veste, da se strah ob Coronivirusu ne bi prebudil, če ga že ne-bi imeli v sebi? Če nimate strahov v sebi, občutite notranji mir ne glede na kaos. Nič v tebi ne more povzročiti neravnovesja, strahov, če se bolečina ne nahaja v tebi. Torej vprašaj se kaj se ti v tem času prebuja? Karkoli negativnega je v tebi, je že tlelo mnogo let. CoronaVirus ti je pomagal to rano sedaj prebuditi, da se z njo soočiš. Zato jo ne ignoriraj.

Smo v obdobju, ko bosta oba planeta Saturn ter Pluton vstopila v astrološko znamenje Vodnarja. To je predzadnje astrološko znamenje pred zaključkom astrološkega kroga. Kar pomeni, da bomo v naslednjih 27 letih morali zaključiti ter ozdraviti naše strahove. Prisiljeni se bomo soočiti z njimi skozi različne globalne izzive. Naloga vseh nas pa je ozdraviti vse mentalne strahove katere reprezentator je Vodnar. S strahovi, ki so vodnarjevi se ni enostavno soočiti, če nimamo zavedanja. Poznam te strahove saj sem se z njimi soočala kar 5 let preden sem postala stabilna v kaotičnih situacijah kot je CoronaVirus sedaj. Zato je pomembno vztrajno povečevati zavedanje, da lahko tvoja svetloba splakne vse strahove.

Zagrabi te globalne krize tako, da se soočaš s sabo ter strahovi, ki pridejo na površje v tvoji notranjosti telesa. Saj bomo v naslednjih letih izzvani na različne načine, da se soočimo s strahovi pred katerimi smo bežali. Kot tudi bomo testirani koliko smo resnično prizemljeni. Skozi te portale pa lahko pride prava pozitivnost ali kot jo jaz imenujem notranji mir, ki je višja vibracija ob kateri postanemo zaščiteni, varni ter zaradi katere napredujemo svojo dušo.

Vaje s katerimi aktiviraš zdravljenje svojih strahov ter izzivov najdeš tukaj. Prični jih uporabljati saj ti bodo z meseci prinesle stabilnost, ki jo potrebuješ. Pomagale ti bodo tudi predelati strahove v sebi (tudi najbolj skrite), krize, se soočiti z izzivi, vstopiti v varnost ter doseči notranji mir. Čas je, da spoznamo čudovitost v sebi, ki ni bazirana na umu. Na Zemlji smo, da raztezamo svojo dušo v višjo frekvenco in ne zato, da bežimo od realnosti. Če sami ne želimo napredovati nam življenje vedno pripelje izziv zato, da svojo dušo napredujemo v raven brez strahu in izjemne svobode, ki jo v višji obliki predstavlja Vodnar.

Avtorica: Suzana Trnovšek

Učinkovita vaja za umirjanje negativnih misli ter strahov
– vaja, ki te poveže s sabo (svojo dušo);
– vaja, ki umirja tvoje strahove in povečuje zavedanje za uspešno zdravljenje kakršnih koli strahov;
– vaja, ki te loči od mentalne poistovetenosti ter te usmeri v tvojo notranjo živost kjer se nahaja mirnost.

VAJO NAJDEŠ TUKAJ

Kje pričeti s soočanjem s sabo ter zdravljenjem trpečih se bolečin?
Prični z meditiranjem in/ali uporabi komplet vaj, ki ti ponujajo popolni prerod ter osvoboditev.

VODENA MEDITACIJA KOMPLET VAJ

Aktiviraj zdravljenje vseh tvojih neravnovesij s sledečimi orodji
– Aktiviraj notranje zdravljenje neravnovesij, ko so strahovi, nestabilnosti, dolgočasje in ostalo trpljenje;
– Povečuj svoje zavedanje (svetlobo) zato, da se zakoreniniš v stabilnost;
– Prični z osebno rastjo – napreduj svojo dušo s temi orodji saj tukaj na Zemlji prav s tem namenom;
– Sooči se s svojimi strahovi s pomočjo teh vaj, ki ti bodo odprle zdravo ter uspešno soočanje in te odprle višji frekvenci kot tudi večni svobodi;

ORODJA ZA ZDRAVLJENJE NA VOLJO: POSAMIČNE VAJE

Potrebuješ mojo osebno astrološko pomoč?
– Želiš, da ti osebno pomagam, te odvodim, predstavim rešitve ter s pomočjo tvoje osebne astrološke karte pokažem pravo smer? Potem klikni na gumb spodaj in posvetila se ti bom v popolnosti ter podrobnosti.

PREJMI MOJO OSEBNO POMOČ

 

Komentiraj tukaj