Astro pomembna dogajanjaAstrologijaCoronaVirusReševanje težavSuzanini prispevki

Coronavirus | Iluzija ali Resnica? | Nastanek ter rešitve

Corona virus – Kaj je resnica?

– Resnica je nastali virus, ki povzroča oboleno stanje ljudi, ki imajo čustvene blokade na predelu pljuč ter grla ali drugače rečeno: ki imajo blokirane srčno čakro ter grleno čakro.
– Predel pljuč ter grla je s strani planeta Saturna ter Urana sedaj po astrološkem aspektu izzvano. Saturn se že dotika Vodnarja, ki nas poveže z globalnostjo, socialnim življenjem ter strahovi. Uran pa se nahaja v Biku, ki nas poveže s predelom grla ter pljuč. Ker pa se nahaja v samem planetnem dogajanju tudi planet Uran, ki je prebujevalec, pa ta virus želi od nas, da se soočimo z mentalnimi strahovi ter čustvenimi bolečinami na predelu grlene ter srčne čakre;

Corona virus – Kaj je iluzija?

– Pretiravanje – Pretiravanje nastane, ko ni zavedanja, da se okužbe primejo tistih ljudi, ki niso očiščeni ter niso povezani z živostjo v sebi. Tisti, ki so umrli za korono virus že v sami osnovi niso bili dobrega zdravja kar pomeni, da so nosili v sebi veliko težin, travm ter trpljenja na predelu pljuč ter grla. Ko ozavestimo kako in na kakšen način se lahko okužimo spoznamo, da je vse zunanje iluzija saj je potrebno pogledati v globino sporočila ter se zdraviti od znotraj, če se želimo počutiti varne ter biti zdravi.

Kako Corona virus “okuži” človeka?

– Corona virus se lahko dotakne ter okuži tistega človeka, ki ima večje čustvene blokade na srčnem ter grlenem predelu. Te blokade zavirajo živost in oslabijo zdravje in se skozi okužbo Corone virusa prikaže, da okuženi človek potrebuje zdravljenje čustvenih bolečin iz  notranjosti. Virus se naseli na predel kjer je blokada in povzroči obolelo stanje. Tisti človek, ki ima dovolj živosti (zdravilne energije) na teh predelih bo/je zaščiten pred kakršnim koli virusom. Živost je zaščitni del zaradi česar se lahko človek obkroža tudi s človekom, ki je okužen z virusom. Vendar, ker je povezan z živostjo, se virus NE BO PRENESEL NANJ. SE NE MORE PRENESTI saj je živost zdravilna sila, ki izniči največje viruse ali ozdravi najtežje bolezni!

Sporočilo Corona virusa:

– potrebno je ozdraviti vse bolečinske rane na predelu grlene ter srčne rane. Bokade pričneš čistiti z meditacijo na čakre kjer se nahajata grlena in srčna čakra. Prični meditirati zdaj >>
– naučiti se je potrebno slediti svojemu srcu ter izražati resnico;
– soočanje s strahovi v sebi je nujno potrebno saj se strahovi, ki so se prebudili skozi Corona virusa nahajajo že iz časa odraščanja v tebi. Če jih v sebi ne-bi imel-a, te ta virus ne-bi prestrašel ali morda socialno ohromil;
prizemljiti je potrebno svoje bistvo zato, da se počutiš varno v telesu in zdravju s komer koli se se družiš. Prizemljenost izničuje mentalno poistovetenost. Kar pomeni, da te zunanji izzivi ne morejo spravljati iz tira ali te skrčiti.
– Redno meditiranje, da se očistiš, ozdraviš, zaščitiš ter osvobodiš strahov. Priporočam mojo mogočno meditacijo za čakre, ki me je ozdravila, rešila življenje, spremenila življenje ter me zaščitila.

*Vse upoštevano zgoraj bo odbilo virus ter te zaščitilo!

*Zanimivost: Ogledala sem si astrološko karto Kitajske kjer je izvor virusa. Z vpogledom v njihovo astrološko karto sem prišla do odkritja, da so Kitajci prejeli prvi ta virus iz razloga, ker njihovo življenje poteka iz mentalnega ravena. Zato sta grlena ter srčna čakra zelo izzvani in zablokirani. Ker je njihov vzhajajoči astrološki znak Vodnar pomeni, da vse njihove težave donijo v globalni raven saj znamenje Vodnar predstavlja globalnost.

Rešitev za Corona virus:

– Zaščiti se pred virusom z MEDITACIJO NA ČAKRE – to je najmočnejša zaščita. Z meditacijo povečuješ zavedno svetlobo, čistiš blokade, okrepiš imunski sitem, ozdraviš virusna obolenja ter postaneš zaščiten-a pred kakršnimi koli globalnimi izzivi! Vodeno meditacijo najdeš tukaj!! Najmočnejša zaščita je zaščita iz notranjosti, ki jo prejmemo s pomočjo meditiranja.
– Soočanje s strahovi v sebi – strah izzvira iz tvoje preteklosti, ki pa se je prebudil ob Coroni virusu. Ozdravljen strah ponuja svobodo, stabilnost ter zaščito pred kakršnimi koli globalnimi izzivi oz. virusi!
– Zavedno poslušanje novic o Coroni virus – Loči se od poistovetenega poslušanja novica saj le-ti povzročijo paranoje ter strahove. Uporabi TO VAJO MED POSLUŠANJEM NOVIC in SOOČANJEM z OKOLIŠČINAMI. Bodi zavedni opazovalec iz ozadja in lahko boš ostal-a prizemljena ter se soočila s strahom v sebi. Tako rasteš, napreduješ, se prizemljuješ ter ostajaš varna/varen.
– Sprejmi Corona virus stanje takšno kot je brez upiranja, pritoževanja ali nenehnega govorenja o virusu- Osredotočaj se na zdravje, pošiljaj telesu ljubezen, pošiljaj belo svetlobo na predel pljuč, grla in tako vzpodbujaš zdravje.
– Vsi okuženi z Corona virus – NEMUDOMA AKTIVIRAJTE NOTRANJE ZDRAVLJENJE z vodeno in zdravilno meditacijo na čakre. Najdete jo tukaj.

Avtorica: Suzana Trnovšek

Komentiraj tukaj