Čemu imamo nevidne sposobnosti

Čemu imamo nevidne sposobnosti

Nevidne sposobnosti nimamo za okras. Kot jih tudi nimamo zato, da jih držimo zase in se jih bojimo deliti z drugimi.  Saj jih imamo v svojem življenju Z VELIKIM NAMENOM. Spodaj opisujem glavne razloge čemu imamo nevidne sposobnosti!

Čemu imamo nevidne sposobnosti?

– DA NAS NA NAŠI POTI POMAGAJO usmerjati, razreševati težave, nas zaščitijo ter pomagajo, opozarjati, ko nismo ob ljudeh, ki bi bili v sozvočju z našo RESNICO! Naše nevidne razvite sposobnosti nas lahko tudi rešijo pred NEVARNOSTMI ter SMRTJO, če jih znamo uporabljati! Vedno imajo za nas na voljo rešitve do katerih lahko zlahka sežemo!

– DA JIH DELIMO Z DRUGIMI LJUDMI – ter jim pomagamo!!! Ko naše nevidne sposobnosti postanejo okrepljene, prizemljene JIH JE POTREBNO deliti z ljudmi in jim pomagati z njimi! ZATO si jih v osnovi prejel-a SAJ SI TUKAJ Z NAMENOM!!! In sicer, da pomagaš saj so v tvojem življenju določeni ljudje katerim boš z nevidnimi sposobnostmi pomagal-a in TE ČAKAJO!!

– DA JIH VPELJEMO V NAŠE DELO, KI GA POČNEMO – S krepitvijo tvojih nevidnih sposobnosti je potrebno nato le-te vpeljati v delo! Ali je to delo, ki ga v tistem momentu opravljaš. Ali pa je to delo, ki se bo na novo razvilo s krepitvijo tvojih darov!! Nekateri ste se rodili z “NEVIDNIM POSLANSTVOM” kar pomeni, da je vaša največja naloga postati mojster/mojstrica vseh nevidnih sposobnosti, da se lahko prične poslanstvo odpirati!!!

“Nevidne sposobnosti imamo prav vsi! Nekateri so se rodili z že razvitimi nevidnimi sposobnostmi saj so jih razvili že v prejšnjem življenju. Medtem, ko nekateri moramo priti do njih! Ampak vsi jih imamo. Saj jih moramo uporabiti v svojem življenju TER POMAGATI LJUDEM. ZATO SI TUKAJ!! Ne le, da jih odkriješ ampak jih z NAMENOM UPORABLJAŠ!!!

ŽELIŠ ODKRITI
KATERE SO TVOJE
NEVIDNE SPOSOBNOSTI?

Odkrij svoje nevidne sposobnosti TUKAJ >> S VPOGLEDOM V TVOJO osebno astrološko karto in MOJIMI nevidnimi sposobnostmi vidim tvoje nevidne sposobnosti!

 

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart