Brez službe v času transformacije? Zakaj? Kaj sedaj? | Drugi del

Brez službe v času transformacije? Zakaj? Kaj sedaj? | Drugi del

Danes ti podajam nekaj zelo pomembnih nasvetov kateri ti lahko pripomorejo v času tvoje brezposelnosti. Namen nasvetov je naučiti te kako zavedno živeti, ko si brezposelna/brezposeln, kako premikati svoje življenje iz notranjosti, kako stopiti na pot za katero si se rodil-a in kako se odpreti pomoči v času brezposelnosti.

1. Najpomembnejši pristopi

Brez teh pristopov vsi ostali nasveti povezani z delom ne morejo pomagati. Ta korak se imenuje vstopanje v notranjost in ga je potrebno uporabljati vsaki dan. Osnovni in izjemni vstopi v notranjost so:

  • redno meditiranje – iz lastnih izkušenj priporočava s Karmen meditacijo Odpiranje in uravnavanje čaker. Če jo potrebuješ in iščeš jo najdeš na moji spletni strani s klikom tukaj;
  • povezovanje s sabo – enkrat na dan, vsaj 20 min. S Karmen sva pričeli 3 krat na dan. Bili sva brezposelni in imeli sva časa na pretek. Verjamem, da ga imaš tudi ti;
  • redno prizemljevanje – enkrat na dan, 15-20 min. Lahko doma ali v naravi. Sledi vaji vsaki dan in tako se uspešno ter zelo učinkovito prizemljuješ.
  • osredotočanje na dihanje – karkoli počneš imej nenehno vsaj delno pozornost v dihanje. S to vajo povečuješ zavedanje in krepiš sebe.

Brez teh pristopov se življenje ne more razvijati, zdraviti in spreminjati.

2. Obrni se na astrologijo

Na srečo sem se v času brezposelnosti spoznala z astrologijo, ki nama je s Karmen pomagala odpreti oči, razumeti zakaj sva brez dela, kaj se ta trenutek dogaja, katero področje življenja je sedaj izpostaljeno in kje se nahajajo najine največje blokade. Odprlo mi je popolnoma nov pogled na najino težko stanje.

Ko sem odprla astrološko karto od Karmen sem spoznala, da nosi v sebi ogromno nezavedne jeze. Poleg vsega tega pa je ločena od svojih čustev. Ravno tako sem spoznala, da je njen vzhajajoči znak Ribica. To pomeni, da je njeno poslanstvo zelo intuitivno s polno nevidnih darov saj so vi ostali planeti v “nevidnih hišah”. To so področja, ki so povezana z višjimi energijami. Naenkrat sem razumela zakaj nikoli ni našla dela, ki bi jo inspiriralo in izpopolnjevalo. Razumela sem zakaj se ji ni zaslužek povečal in razumela zakaj je toliko bežala od sebe.

Pri raziskovanju moje osebne astrološke karte pa sem naenkrat razumela zakaj sem tako trdo delala in nikoli zaslužila dovolj, zakaj nisem bila v podjetjih nikoli uslišana, zakaj mi trdo delo ni bilo nikoli povrnjeno in zakaj me nihče ne sliši. Ravno tako sem prišla do razumevanja zakaj sem izgubila strast do življenja. Spoznala sem razloge, odkrila svoje notranje moči kar mi je na moji poti brezposelnosti zelo pomagalo, da sem lahko pričela stopati na pot, ki mi je pričela prinašati zaslužek.

Astrologija je toliko več kot le napovedovanje prihodnosti. V njej se nahajajo informacije kakšne moči nosiš, na kateri čakri se nahajajo, na katerem področju v tvojem življenju je ta trenutek največ pozornosti, kaj je natančen vzrok da si brezposelna/brezposeln in kako mu pristopiti.

V času moje brezposelnosti je vstopil Uran v osmo hišo. To je področje smrti, strahov, skritih vzorcev, skritih bolečin. Ko uran vstopi v to področje nič v življenju ni več stabilno. Pretrese celotno nezavedno stanje skritih bolečin, jih prinese skozi finančne ovire, dolgove, v mojem primeru agresije na površje in želi, da jih ozdravimo. Bolje sem se spoznala s to energijo in se naučila soočati s strahovi kar je naredilo smrt stare Suzane in odpiranje resnične Suzane. Saj mi je le to prinašalo pot do svobode. Razumela sem, da je brezposelnost pri meni nujna, da lahko vstopim v svojo moč in delam končno iz svoje moči. Le tako se lahko na svoji grleni čakri osvobodim karme in se odprem poslanstvu.

Zato ti iz lastnih izkušenj priporočam, da se obrneš na astrologijo. Bolj v smislu, da se s pomočjo branja tvoje astrološke karte razkrijejo tvoje bolečine, odkrijejo tvoji darovi, katero področje je ta trenutek pri tebi izpostavljeno, kaj želijo planeti od tebe ipd. Manj se osredotočaj na to kaj te čaka v prihodnosti, ker je prihodnost odvisna od tebe. Načeloma določene energije planetov pogledam v prihodnost ampak le kot pomoč kaj je ta trenutek potrebno narediti. Če potrebuješ ali si želiš mojo astrološko pomoč, klikni TUKAJ.

3. Pripravi si načrt

Sedaj si razporedi svoj prvi korak vseh praktičnih pristopov. Sledi svojemu čutenju kdaj ti najbolj ustreza meditirati in se drži te ure. Nastavi si opomnik za povezovanje s sabo. Odloči se kje in kdaj se boš prizemljeval-a. Nastavi si listke okoli sebe z opomnikom, da ne pozabiš imeti svojo osredotočenost na dihanje ipd. Seveda je dobro, da določenim korakom slediš svojemu čutenju. Ampak zelo hitro se nam na pričetku vstopanja v notranjost zgodi, da pozabimo kateri pristop uporabiti ali pa se nam ga ne da ter ga prelagamo saj smo bili dosedaj navajeni svoje življenje živeti iz nezavednega stanja. Tokrat pa s temi koraki pričneš živeti življenje zavedno in je nekaj čisto novega zate. Načrtovanje v tem primeru še kako pride prav.

4. Uporabi največjo pomoč – inuticijo

Prični uporabljati svojo intuicijo. Prvi korak ti bo intuicijo krepil in zelo izostril. Naslednji pristopi skozi dan pa ti bodo pomagali vstopati v intuitivno stanje.

Vprašaj se kaj ima življenje pripravljeno zate? Ali vprašaj kakšen je tvoj naslednji korak, da prideš bližje svojemu poslanstvu? Lahko tudi postavljaš vprašanja glede denarja: Kako priti do zaslužka v času transformacije? Na koga se lahko obrnem? Kaj je najbolje zame v tem trenutku da naredim glede denarja?…..Postavi eno vprašanje, ki si ga lahko večkrat postaviš v mislih ali na glas. Nato pustiš, da odgovor pride. Včasih odgovor pride. Drugič pa tudi ne pride. Vzrok za to je lahko, ker nisi postavil-a vprašanje pravilno ali pa nisi pripravljen-a za odgovor. Do takrat je potrebno še kaj drugega postoriti. V tem primeru ti predlagam, da postaviš sledeče vprašanje: Kakšen je moj naslednji korak? ali Kaj me ovira ta trenutek do svoje poti ali denarja?

Postavi vprašanje skozi dan, pred meditacijo, pred spanjem ali takoj zjutraj. Odgovori lahko pridejo v simboličnem pomenu. Prvi korak pa poveča zavedanje do te mere, da odgovore in simboliko prepoznaš. Nato jim sledi. Vsak korak kateremu slediš te popelje bližje sebi, finančnemu prilivu in najpomembnejše tvojemu poslanstvu. Če se le pričneš zanašati na svojo intuicijo, jo naučiš uporabljati, ti ne bo nič hudega. Vse se bo izšlo tako kot se je do sedaj. Manj kot pritiskaš ali se upiraš, hitreje in lažje bo šlo.

5. Finančna pomoč

Ko smo brezposelni nas načeloma vedno najbolj skrbi denar. Tukaj ponavadi pridejo strahovi za preživetje zato ti predlagam, da te strahove opazuješ iz ozadja, ko pridejo na površje. Nato pristopiš k svoji finančni situaciji sledeči:

– Vprašaj vodnike ali sebe kako se preživljati v tem času? Kam se lahko obrneš za pomoč? Komu? Kako lahko ti pripomoreš k prilivu? Teh vprašanj sva s Karmen imeli za vodnike ogromno. Ko sva postavili pravo vprašanje, so tudi odgovori pričeli prihajati. Ravno tako lahko vprašaš kaj te ta trenutek ovira do denarja ali do prave rešitve – katera bolečina? Včasih so nama sporočili, da je denar že pri nama, dodali so še kakšno simboliko skozi sanje in nato je bila najina naloga, da razkrijeva to simboliko. Včasih sem se spraševala kaj mi ta simbolika predstavlja? In odgovori so pričeli prihajati v obliki aha trenutkov. Na pričetku transformacije počasneje. Sedaj pridejo precej hitro.

– Če imaš dolgove do kakšnih institucij in jih ne moreš poravnati, ti priporočam, da narediš za začetek sledeče. Povej jim po resnici tvoje stanje. Nato jih prosi za odlog plačila, plačilo po obrokih ali kasnejši rok plačila. S Karmen sva dolgo potrebovali, da sva odkrili, da lahko prosiva za pomoč na takšen način. Ko sva jih prosili, sva odkrili da ni bil nobeden problem. Pomagali so nama skozi te situacije in tako sva lažje odplačevali. Najprej seveda sprejmi odgovornost za svoje stanje in nato prosi za pomoč.

– V primeru, če gre za osebo, ki te nenehno kliče, da želi povrnjen denar in si v stresu pa je dobro, da se najprej pomiriš z osredotočanjem v notranjost. Nato se vprašaj: Kaj lahko v tem trenutku naredim in kako lahko povrnem denar, na koga se lahko obrnem ipd. Odgovor bo prišel in reši se lahko naenkrat. Pri nama s Karmen se je pri enem izmed dolgov rešilo na način, da sva dolžniku poravnali z izdelavo naravnih mil za telo.

Tik pred začetkom transformacije se je moja pot v Ameriko izkazala še kako za pravo intuitivno sporočilo. Takrat sem dobila milo, ki me je navdihnilo. Prišla sem domov, se naučila izdelave ter postopoma pričela s prodajo izdelkov – ne samo mila ampak tudi obrazna olja, kreme za obraz, losjon ipd. Vsi ti izdelki so naju v času transformacije pomagali, da sva imeli za osnovne stroške ter hrano. Tudi pri tebi se bo ali pa se je že nekaj odprlo kar ti bo pomagalo iti čez proces transformacije vse do popolnega zlitja s sabo. Ko se zliješ s sabo se pot odpre.

6. Ostali pomembni nasveti

– določi si omejen čas za preživljanje na socialnih medijih. Osredotočanje na profile drugih ljudi, kaj drugi počnejo, kaj drugi imajo in brskanje po drugih profilih, ti le odvzema tvojo moč, da se izgubiš v svojih bolečinah skozi druge ljudi. Imej omejen čas, nato pa raje pozornost posveti sebi;

– pri določenih opravilih, ki jih počneš ne uporabljaj telefon. Ali kot sem velikokrat videla kako ženske med dojenjem gledajo televizijo. Namesto tega osredotoči pozornost na tisto kar počneš. Če dojiš svojega otroka, osredotoči pozornost na dihanje. Ko se pelješ z avtomobilom občuti volan in imej pozornost na občutenju volana. Vedno bodi prisoten/prisotna pri dnevnih opravilih. Brezposelnost je odličen čas, da lahko to počneš;

– posveti se hobijem v katerih si strastna/strasten. Če za opravljanje hobija potrebuješ denar, se vprašaj raje kateri hobi je ta trenutek zate najbolj primeren. Če ne veš kaj te veseli, vprašaj vodnike in popeljali te bodo do hobija. Hobiji v katerih uživamo nas popeljejo v trenutek zdaj, kjer pa se lahko rešitve naenkrat pojavijo. Moj hobi je bila astrologija. Danes pa je moje poslanstvo. Tega nisem načrtovala zato se pusti presenetiti tudi ti. Kar ima življenje pripravljeno zate, je lahko veliko presenečenje.

– vsaki dan se sprašuj kako se počutim danes? In vadi občutenje. Opazuje vse čustvene bolečine iz ozadja. Tako se zdravijo.

– izloči poročila, reklame iz svojega življenja. Ne potrebuješ jih. Načeloma se naše čustvene bolečine hranijo na poročilih, agresivnih filmih, dramah ipd. Izloči vse kar je negativnega, da se tvoje bolečine ne morejo negovati od znotraj. Tako jim odvzemaš moč.

– odgovore kaj se danes zdravi ali kam je potrebno dati danes pozornost, kaj se ta trenutek na finančnem sekturju dogaja lahko odkriješ s pomočjo astrologije. Odpreš svojo osebno natalno astrološko karto in pogledaš kje se nahaja danes luna. Luna predstavlja čustveno tvoje trenutno stanje, čustvene bolečine, kaj se zdravi ta trenutek. Pogledaš najprej na katerem področju tvojega življenja je, kam je usmerjena in kaj te danes želi naučiti. Zelo hitro lahko s pomočjo luninega aspekta prideš do odgovorov kaj se želi ozdraviti in/ali kam je potrebno usmeriti največ pozornosti danes.

S Karmen sva na takšen način prišli do ogromno realizacij kjer se poglobim v astrološko karto, pogledam kaj se dogaja in ponavadi odgovori pričnejo prihajati. Če potrebuješ pri tem astrološko daljšo pomoč ti z veseljem pristopim na pomoč.

Sledi sebi in samo sebi. Osredotočaj čim več pozornosti vase, v svojo notranjost in globine ti bodo osvetlile vse kar potrebuješ vedeti, dobiti, čemu se odpreti ipd. To je izjemen način, da brezposelno stanje uporabiš kot največjo priložnost v odkrivanje sebe, ki te bo popeljalo do ljubezni, sreče, obilja in poslanstva.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart