Astrološka pomoč za samske

Pri astrološki pomoči za samske se osredotočim na odkrivanje vzroka, ki posameznika drži v samskem življenju. Poglobim se v osebno astrološko karto, ki razkrije v popolnosti kaj je tisto kar blokira oz. ustavlja manifestacijo v partnerstvu ter popeljem osebo do rešitev.

Mnogo ljudi niti ne ve, da za njihovo samsko življenje niso "krive okoliščine" ampak vzrok tiči v notranjih energetskih blokadah oz. čustvenih bolečinah, ki preprečujejo manifestacije v partnerstvu. Pri tem je dobro vedeti kaj je točno tisti vzrok...s kom iz preteklosti je povezan...na kakšen način...gre tukaj za karmično lekcijo in kaj sporoča...itd

Ravno tako obstajajo v našem življenju obdobja skozi katera nam je namenjeno, da preživimo čas brez partnerja saj je tisti trenutek prioriteta drugo področje, ki je lahko temelj za manifestacijo partnerstva kasneje v našem življenju. Zato je dobro vedeti ali smo v tem obdobju..kdaj se je pričelo...kaj sporoča..kam je potrebno usmeriti pozornost in kako je to obdobje povezano s partnerstvom... Saj tako lahko dojamemo sporočila življenja, si zato ne "populimo lase" s spraševanjem kdaj nastopi čas partnerstva in jim sledimo.

Preko osebne astrološke karte tudi pogledam ali je blokirana spolna energija tista, ki ustavlja manifestacijo partnerstva. Spolna energija je močen in eden zelo pomemben vir energije, ki je zdravilen in ključen za manifestacijo partnerstva. Spolna energija ni le "spolno slo" ampak je globina našega bistva, manifestirana skozi predel telesa kot ena najmočnejših notranjih sil. Brez nje se nam manifestacija partnerstva v popolnosti blokira. To je področje v katerega se pri pogledu na osebno astrološko karto tudi vedno posvetim.