Astrološka pomoč za nasilje

Le nekaj dni nazaj so objavili dokumentarec o znani osebi, ki manipulira z ženskami, jih zlorablja na različne načine, drži v oklepu energijskih manipulacij ipd. Ta dokumentarec je vseboval vse ženske katere so bile zlorabljene. Podale so izjavo o tej osebi. Želele so ga izpostaviti, mu odvzeti moč, ga razkriti, uničiti za vedno zato, da so lahko ostale ženske rešene. Po objavljenem dokumentarcu se je temu moškemu, ki je znani pevec, povečala prodaja! Sedaj nikomur ni razumljivo kaj se dogaja in zakaj se je to zgodilo? Zakaj se mu je povečala prodaja, ko bi rezultat domkumentarca moral biti drugačen? Kako je to mogoče?

Moja sestra Karmen mi je predstavila ta primer in me vprašala kaj jaz menim zakaj se mu je povečela prodaja in kaj se prebudi v ženskah, da si želijo kupiti njegov cd po ogledu dokumentarca. Karmen mi velikokrat postavlja takšna vprašanja. Tisti trenutek odgovora ne vem vendar se močno skoncentriram v trenutek zdaj in ga danes delim s tabo spodaj saj ti lahko pomaga razrešiti tvojo uganko o zlorabi.

Osredotočenost v notranjost naraste in odgovor je prišel. Napaka, ki jo zlorabljene ženske delajo je GOVORIJO O ČLOVEKU, ki jih je zlorabljal, opisujejo njegovo vedenje, opisujejo njegova dejanja in dajejo s tem posledično pozornost NJEMU! Namesto, da bi vsaka ženska izražala svoja čutenja, svoje bolečine, kaj občuti, kako močno boli ipd. V tem primeru se zlorabljena oseba osredotoča VASE in zdravi bolečine od znotraj - posledično odvzame moč zunanji manipulaciji.

Vsaka ženska se je v dokumentarcu izražala iz nemoči - iz bolečine. Kar je posledično vsem ženskam, ki so si ogledale dokumentarec, prebudilo njihovo enako/podobno bolečino, ki jo nosijo. Ta bolečina je kot magnet, ki te povleče skoraj neustavljivo do osebe, ki zlorablja. Ker so ženske izhajale iz nemoči, so prebudile v ostalih ženskah nemoči, ki pa so jih nahranile z nakupom njegovega Cd-ja. Kaj se je s tem dokumentarcem naredilo iz stanja energije? Naredil se je kolektivni naboj čustvenih bolečin povezanih z zlorabo, ki poveča zlorabo po svetu.

Dokler usmerjamo pozornost izven nas, v osebo ki nas zlorablja ali nas je zlorabljala izhajamo vedno iz nemoči. Odvzemamo si osebno svobodo, povečujemo moč v osebi ki nas zlorablja in uničujemo sebe. Zato je potrebno usmerjati pozornost v našo notranjost, da ozdravimo koren, ki nas je pripeljal do zlorabe.

S Karmen sva bili v času odraščanja zlorabljeni od očeta in matere na različne načine. Zlorabljeni sva bili fizično, čustveno, verbalno in manipulacijsko. Očetova zloraba je bila zelo vidna najinim očem sva jo bili zelo zavedni. V času zdravljenja zlorabe od znotraj pa sva ozavestili tudi skrito, manipulacijsko zlorabo s strani matere. Edini način, da sva zlorabi naredili KONEC ZA VEDNO je bilo z vstopanjem v notranjost in zdravljenjem čustvenih bolečin in ne s selitvijo, govorenjem slabih stvari o njima, s kazanjem prsta na njiju, obtoževanjem ipd. Bežali sva celo življenje od doma ampak nato naju je življenje prisililo nazaj domov kjer sva imeli vsaki dan TRENING in UČENJE skozi starše kako se soočati z zlorabo, manipulacijami, napadi- verbalnimi, skritimi, vprašalnimi, čustvenimi s strani zavedanja. Tokrat sva trenirali od znotraj in krepili prvič mišico zavedanja. To je zdravilna in osvobajajoča mišica.

Treningu s starši od znotraj nisva mogli ubežati, ker nisva imeli nikogar komur bi se lahko zatekli. Obkoljeni s težko energijo okoli sebe in v najini notranjosti, nama ni preostalo drugega kot, da se naučima soočiti z energijo zlorabe od znotraj. V štirih letih treninga in učenja sva postali lahko rečem specialistki za zdravljenje čustvenih bolečin - kako se soočiti z izzivom, kako pristopiti do osebe, ki te zlorablja, kako se zaščititi IN NAJPOMEMBNEJŠE kako zlorabo ozdraviti od znotraj - ji odrezati izvor. Kaj to pomeni od znotraj? To pomeni, da ozdravimo svojo čustveno korensko bolečino, ki ne le ozdravi nasilje ampak nas osvobodi. Osvobodi z občutki varnosti, ljubezni, moči, stabilnost, miru, sreče, radosti v nas. Ozdravljena korenska bolečina nas osvobodi preteklosti in izgine iz našega spomina. Trpljenje ne obstaja več ampak obstaja sij našega bistva, ki je polno ljubezni in okrožen z ljubeznijo.

Zdravljenje nasilja učim s pomočjo tvoje astrološke karte kateri se posvetim in ti pomagam odkriti kje se nahajajo tvoje čustvene bolečine, kako močne so, kako se obnašajo ter najpomembnejše kako jih ozdraviti in kako se soočiti z izzivi zlorabe, če je še vedno prisotna v tvojem življenju.

 

Druga možnost: Predavanje in učenje skupine ljudi, ki so doživeli zlorabo (moški ali ženski spol).
Piši na e-mail suzana@ozdravitezave.si in prejmi ponudbo.