Reševanje težavSuzanini prispevki

Ali je možno, da sem rojen-a pod nesrečno zvezdo?

To vprašanje sem si postavila v preteklosti tudi jaz. Še posebej me je pričelo preganjati, ko sem spoznala človeka, ki je nenehno ponavljal, da je rojen pod srečno zvezdo. Naj ti najprej povem, da nisi rojen-a pod nesrečno zvezdo vendar nosiš v sebi blokade, ki ti preprečujejo manifestirati srečne ter lepe okoliščine.

Tudi ti nosiš v sebi moč, da spreobrneš svoje življenje. Le, da je potrebno spreobrniti pogled nesrečnega stanja s katerim se soočaš. Na primer, si se kdaj vprašal-a zakaj se ti določene stvari dogajajo, ki ti dajo občutek, da si se rodil-a pod nesrečno zvezdo? Kaj je tisto v tebi pa naj bodo to misli, bolečine, pogojena dejanja, ki stvorijo nesrečne situacije?

Zate imam odgovore na ta vprašanja in sicer skozi vpogled v tvojo osebno astrološko karto. Preko nje lahko natančno vidim kaj je tisto kar povzroča nesrečne dogodke in s čim se v sebi zaustavljaš. Velikokrat izgleda, da nas življenje preprečuje k srečnim situacijam in, da nimamo moč storiti ničesar. Vendar to ni resnično saj se življenje skreira skozi naše notranje stanje. Planeti pa so tukaj, ki obrazložijo kaj povzroča nesrečne dogodke, situacije ter kaj moraš storiti, da se lahko tvoje življenje spreobrne. Poleg tega pa ti lahko s pomočjo astrologije razkrijem sposobnosti, ki jih nosiš v sebi. Tako lahko ozavestiš, da nisi tukaj na Zemlji za okras ter, da se nahaja sreča v tvojih rokah. Jaz pa te bom naučila kako jo primeš z rokami ter kaj moraš v sebi storiti, da se sprememba tvojega življenja lahko zgodi. Klikni tukaj in posvetila se ti bom, da aktiviraš spremembe!

Komentiraj tukaj