1# Aktiviraj in poženi

1# Aktiviraj in poženi

Nasvet velja za meditacijo:

Meditacija, ki ozdravi kakršnekoli težave

Aktiviraj zdravljenje z rednim meditiranjem in poženi energijska kolesa s katerimi se prične zdraviti koren tvoje težave. Brez rednega meditiranja se lahko vrtiš okoli ene težave 10 let, 20 let ali celo življenje predeluješ, razmišljaš, razgljabljaš in se poglabljaš. Vendar z meditacijo vstopiš v močne premike zdravljenja, ga povečaš, pospešiš in poglobiš na način, da se podaš v koren zaradi katerega je nastala, se speljala, ustvarila ali naredila tvoja težava.  Le tako lahko koren v popolnosti izpuliš in težavo ozdraviš dokončno oz. spremeniš svoje življenje.

Vse pa se prične z odločitvijo koliko močno želiš priti svoji težavi do dna in jo ozdraviti za vedno. Nato je pomembno, da nadaljuješ z meditiranjem – tudi ko ti ne gre, se ti ne da, izgleda da se nič ne dogaja, te obkrožajo izzivi….ipd. Pomembno je, da vztrajaš ne glede na to kaj se dogaja v zunanjosti. To je tvoja največja prva naloga, ki se jo je potrebno držati kot klop.

Meditacija je podlaga za kakršnokoli spremembo in ozdravljeno težavo v tvojem življenju. Zato zavrti energijska kolesa in se odpri globokemu zdravljenju.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart