1# Aktiviraj in poženi

Objavil Suzana Trnovšek dne

Nasvet velja za meditacijo:

Meditacija, ki ozdravi kakršnekoli težave

Aktiviraj zdravljenje z rednim meditiranjem in poženi energijska kolesa s katerimi se prične zdraviti koren tvoje težave. Brez rednega meditiranja se lahko vrtiš okoli ene težave 10 let, 20 let ali celo življenje predeluješ, razmišljaš, razgljabljaš in se poglabljaš. Vendar z meditacijo vstopiš v močne premike zdravljenja, ga povečaš, pospešiš in poglobiš na način, da se podaš v koren zaradi katerega je nastala, se speljala, ustvarila ali naredila tvoja težava.  Le tako lahko koren v popolnosti izpuliš in težavo ozdraviš dokončno oz. spremeniš svoje življenje.

Vse pa se prične z odločitvijo koliko močno želiš priti svoji težavi do dna in jo ozdraviti za vedno. Nato je pomembno, da nadaljuješ z meditiranjem – tudi ko ti ne gre, se ti ne da, izgleda da se nič ne dogaja, te obkrožajo izzivi….ipd. Pomembno je, da vztrajaš ne glede na to kaj se dogaja v zunanjosti. To je tvoja največja prva naloga, ki se jo je potrebno držati kot klop.

Meditacija je podlaga za kakršnokoli spremembo in ozdravljeno težavo v tvojem življenju. Zato zavrti energijska kolesa in se odpri globokemu zdravljenju.


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja