7 Resnic, ki razsvetli težavo

1. Težava je odsev čustvenega trpljenja v nam

Prav vsaka težava v našem življenju je odsev čustvenega trpljenja v nam. Čustvene bolečine se nahajajo v našem energijskemo polju. Z nekaterimi čustvenimi bolečinami smo se rodili na Zemljo, druge smo pogojili od staršev, okolice, šole…tretje pa doživeli skozi našo življenjsko pot.

Karkoli smo v trpečih se trenutkih doživeli je skladiščeno v našem energijskem polju, ki je glavna baza določitve kaj bomo manifestirali. Dokler nosimo v sebi trpeče se čustvene bolečine, bomo manifestirali težave saj se težava manifestira skozi nas čeprav izgleda, da se je zgodila zunaj nas, proti nam, okoli nas. Vedno pa je težava rezultat ter odsev trpeče se bolečine v nam.

2. Težava se prične reševati v stanju popolnega sprejemanja

Le v stanju popolnega sprejemanja težave se lahko prične le-ta reševati. Sprejemanje, ki mora nastopiti v nam je sprejemanje iz globine in ne v miselnosti ali le besedah. Gre za obliko sprejemanja, ki jo imenujemo tudi “sprijazniti se” vendar ta oblika nas ne zapre rešitvam vendar ravno nasprotno –  razpre nas spremembi. Resnično sprejemanje nosi notranji mir, sproščeno telo in stanje brez stresa.

3. Vsaka težava je rešljiva;

Prav vsaka težava je rešljiva saj se njen izvor vedna nahaja v naši čustveni bolečini. Če želimo težavo ozdraviti in se od nje osvoboditi moramo pristopiti v našo notranjost telesa ter priti do čustvene bolečine. Pogojeno žalost, reaktivnost, jezo, zamero, strah…ki je manifestiralo težavo moramo najti, pristopiti k njej z našim zavedanjem, da lahko pride do zdravljenja čustvene bolečine. Posledično se težava razreši nato kot rezultat osvobojenosti od bolečine.

Včasih se težava z ozdravljeno čustveno bolečino zunanje razreši sama od sebe – brez, da bi morali zanjo kakšen korak storiti. Tako kot se telo prične samo od sebe zdraviti ter se ozdravi. Drugič po zaključku ozdravljene bolečine nastopijo rešitve in vedenje kaj storiti, da se osvobodimo…skozi nas pride ideja kako predstaviti svoj izdelek, kako se izraziti partnerju, kaj je naslednji korak do poslanstva…Tretjič  pride “tujec” v naše življenje ter pomaga rešiti našo težavo…kot je pomaga nam pri finančnem stanju..ponudi nam dom…prične nas podpirati..nas nauči veščin, ki jih potrebujemo…itd

4. Za težavo smo odgovorni sami;

Ne glede na to, če izgleda, da nam nekdo drug povzroči težavo..kot je na primer: nas partner zapusti, prevara, nas sorodnik napade, ostanemo brez službe, denarja, smo zlorabljeni, postanemo bolni in sami…smo za vsako težavo vedno odgovori sami. V takšnih primerih je težko slišati to resnico saj v danem trenutku občutimo ogromno čustvenih bolečin. Ravno tako pa nas bolečina skozi misli želi prepričati, da so nas drugi oz. zunanjost prizadeli. Res je, prizadeli so nas že vendar še vedno se je težek trenutek zgodil kot rezultat čustvenega trpljenja v nam. Če ne-bi imeli bolečinske rane, ne-bi imeli težkih dogodkov in neprijetnih težav.

Bolj kot prevzamemo odgovornost za težavo, ki je nastala lažje jo rešujemo. Tako vzamemo težavo v svoje roke in posledično vstopimo v svojo lastno moč.

5. Težava nas želi prebuditi;

Vsaka težava je tukaj, da pritisne na naše čustvene bolečine in nas pomaga prebuditi. Prebuditi od česa? Od trpljenja. Če ne-bi imeli težav potem ne-bi bili prisiljeni nekaj v sebi narediti. Ostali bi v morju težkih se bolečin, trpljenja, stresa in bolezni. Težava vedno prinese možnost za prebuditev in osvoboditev od vzorcev, težkih bolečin, travm, če se jim z zavedanjem posvetimo. Težja kot je težava, večja bo nato osvoboditev.

6. Težava je priložnost za rast zavedanja;

Na Zemlji nismo le zato, da se zaposlimo v podjetju, imamo reden priliv, si ustvarimo družino in varčujemo za pokoj. Čeprav je ta način življenja del naše človeške izkušnje, smo v osnovi ter v prvi vrsti tukaj, da povečujemo naše zavedanje. Tukaj smo, da napredujemo z našo svetlobo, jo povečujemo ter se osvobajamo od bolečin, ki nam zatrejo svetlobo. Naša svetloba pa se najhitreje ter najbolje povečuje na način, da nas pritisne v rast skozi težave. Zato moramo vzeti vsako težavo kot priložnost rasti naše svetlobe in osvoboditve od trpljenja v nam.

7. Težave so tukaj, ker nam pomagajo priti do sebe;

Vsaka ozdravljena težava iz naše notranjosti nas korak za korakom popelje do sebe. Brez zdravljenja čustvenih bolečin ne bomo našli pravega sebe, ne bomo vedeli kdo smo, zakaj smo tukaj, kaj so naši darovi, talenti, kakšni smo resnično v karakterju, kaj je v sozvočju z nami, od kod prihajamo, kaj so naše radosti…..

Brez težav ne moremo niti priti do čustvenih bolečin. Do le-teh moramo priti, jih občutiti z zavedanjem, da lahko razgrnejo našega resničnega, ljubečega ter lepega sebe. Tako najdemo tudi naše poslanstvo za katerega smo se rodili, da ga opravljamo na Zemlji ter ga z najbolj izpopolnjujočimi se občutki doživljamo v globini ter ljubezni.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.