6 Neresnic MEDITIRANJA!

6 Neresnic MEDITIRANJA!

Obstaja veliko neresnic MEDITIRANJA! Danes ti predstavljam NEKAJ NAJVEČJIH NERESNIC!!

1.Neresnica

MEDITACIJA TE NAREDI PASIVNO/PASIVNEGA
Nemogoče!

Resnica – MEDITACIJA skozi občutke notranjega miru prebudi IZJEMNO KVALITETNO in MOGOČNO AKTIVNOST V ČLOVEKU! S pomočjo meditiranja postaneš bolj ŽIV in ŽIVOSTEN kot kdajkoli prej! S pomočjo meditiranja se lahko odprejo neizmerne mogočne moči živosti ter odločnosti!! Z rednim meditiranjem lahko spoznaš koliko živosti se lahko prebudi v tebi in  manifestira nato skozi aktivnost in stvari, ki jih počneš. Takrat spoznaš RESNIČNO človeško živost ter aktivnost!!

2.Neresnica

VSAKA MEDITACIJA JE DOBRA ZA NAS

Ni res! Nekatere meditacije lahko vsebujejo preveč izven telesnih izkušenj ter vizualizacij kar nas odzemlji ter povzroči še več neravnovesja, trpljenja v življenju. Predvsem pa nas loči od trenutka ZDAJ!! Te meditacije so ZELO NEVARNE ter škodljive.

RESNICA – Prave meditacije so tiste, ki nas usmerijo v notranjost telesa IN NIMAJO NOBENIH VIZUALIZACIJ, KI BI VODILE V REALM OD KODER PRIHAJAMO! Bodi previdna/previden PRI IZBIRI MEDITACIJE!!!

3.Neresnica

MEDITIRATI JE POTREBNO SEDE, S PREKRIŽANIMI NOGAMI

Ni res!!! Preveč se je duhovnost skozi stoletja zakomplicirala z mnogimi pravili!! Tudi kako meditirati je ena izmed kompliciranosti, ki ni resnična ter prava!

RESNICA – Enostavne in nezakomplicirane poti so vedno PRAVE!! Tako kot pozicija meditiranja!! Meditiranje LEŽE, V POSTELJI, BREZ VZGLAVNIKA JE PRAVILNO MEDITIRANJE in enostavna vrsta meditiranja! Tako lahko celotno telo sprostiš v popolnosti IN SE OSREDOTOČIŠ NA BISTVO – ki je MEDITIRANJE!! Vse druge neudobnosti v telesu, ČE MEDITIRAŠ SEDE pri meditiranju SO NEPOTREBNE in ustavljajo KALITETO MEDITIRANJA!!

4.Neresnica

SAMO DUHOVNI LJUDJE MEDITIRAJO

Meditiranje je orodje, ki nas popelje do naše resnice, ozdravi bolečine ki nas omejujeo v življenju in odpre nevidnim sposobnostim! Odpre in razkrije nam našo resnico! Le kako bi lahko bilo samo za določene ljudi saj smo vsi DUHOVNA bitja oz. SPIRITUAL BEINGS!!

RESNICA – Meditiranje je OBVEZNO ORODJE ZA VSAKOGAR saj ponuja popolno svobodo in vse kar iščeš v življenju ALI KAR ŽELIŠ OZDRAVITI!!! Poveže nas z našo resnico in nam pomaga priti ven iz trpljenja!!!

5.Neresnica

NAMEN MEDITACIJE JE IMETI MIREN UM SKOZI CELOTNO MEDITACIJO

Mnogi pričakujete oz. želite doseči mir z rednim meditiranjem! To je največja neresnica meditacije kot tudi največja napaka meditiranja!! Zato mnogi tudi prenehate meditirate, ker se med meditiranjem prebudi OGROMNO MISLI, ne morete se skoncentrirati, prenehati razmišljati in prej kot notranji mir občutite NEMIR!

RESNICA – Namen meditacije NI BITI UMIRJEN SKOZI CELO MEDITACIJO! To ne velja za prave, globoke in zdravilne meditacije!! Saj je meditacija orodje, ki ZDRAVI TRPLJENJE, NEGATIVNE MISLI in jih mora pripeljati na površje med meditiranjem, da se lahko zdravijo!! Kar pomeni, da mora priti nemir v tvojem umu med meditiranjem, če želiš priti do notranjega miru!!! Pot do notranjega miru je skozi zdravljenje notranjega nemiru!! In tega NE POZABI NIKOLI!

*Če si prenehal-a z meditiranjem, ker se tvoj um ni UMIRIL, pojdi NAZAJ MEDITIRATI saj ne delaš nič narobe!!

6.Neresnica

MEDITACIJA MORA BITI POPOLNA

Ni res!! Poizkušanje doseči popolnost te lahko zafrustrira do mere, da prenehaš z meditiranjem!

RESNICA – Nobena prava meditacija ne bo popolna!! Vsaka bo imela enkrat ogromno misli, drugič veliko neudobja, tretjič nemiru, četrtič veliko globine ter miru…in še mnogo več!!! Pravilno meditiraš takrat, ko se prepustiš NEPOPOLNOSTIM, se jim predaš ter učiš sprejemati karkoli se zgodi med meditiranjem.

UPORABI PRAVO MEDITACIJO
in PRIČNI Z MEDITIRANJEM DANES!

Najdeš jo TUKAJ  >>> MEDITACIJA, KI TI z redno uporabo SPREMENI ŽIVLJENJE, ozdravi trpljenje/bolezni in te PRERODI!!!

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart