4 Glavne vaje, ki aktivirajo zdravljenje trpljenja, bolezni & Povečujejo zavedanje

Objavil Suzana Trnovšek dne

V posnetku te popeljem skozi 4 glavne vaje, ki aktivirajo zdravljenje tvojega trpljenja in hkrati povečujejo zavedanje. Te vaje zdravijo vzrok tvojega trpljenja iz notranjosti telesa, te naučijo živeti v trenutku zdaj, postavijo v lastno moči in odprejo resnici kdo si, kaj je tvoja pot itd. Te vaje je potrebno implementirati v svoje vsakodnevno življenje zato, da se tvoje trpljenje ozdravi. Pri vsaki vaji se ustavim, te popeljem v njeno razumevanje, predstavim kako jo izvajaš in te odprem zavedanju kaj ti ta vaja ponuja.
To so glavne štiri vaje, ki v osnovi aktivirajo zdravljenje za vsakogar in so naju s sestro Karmen popeljali v glavno transformacijo najinega življenja.

Meditacija, ki aktivira zdravljenje >>

 


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja