2# Neresnica Duhovnosti – Biti moraš miren

2# Neresnica Duhovnosti – Biti moraš miren

Duhovnost nam je prikazana vedno kot simbolika nekega duhovnega učitelja, ki je izjemno miren! Oblečen je morebiti v kakšno haljo, z mirnostjo odgovarja in nam predstavlja kakšna je duhovnost iz notranjosti kot tudi zunanjosti! Vse to je lepo in prav. Res je, da nas duhovnost pripelje do notranjega miru in, da ga je pomembno doseči oz. prebuditi v nam! Vendar duhovnost ne pomeni, da smo ZUNANJE MIRNI! Kar je največja napaka, ki jo lahko naredimo. V nadaljevanju opisujem zakaj!

Neresnica Duhovnosti – Biti moraš miren

Z zdravljenjem trpljenja sva se s Karmen prvi dve leti obračali na duhovnega učitelja Eckhart Tolle. Prebrali sva obe znani knjigi “New Earth” in “The power of now” ter poslušali na YouTube vse njegove seminarje! Z njegovo pomočjo sva prišli do okritja kako zdraviti trpljenje, odkrili z njegovim učenjem popolno kombinacijo vaj, kako se zdraviti in se naučili vstopati v trenutek zdaj!

Eckhart Tolle je rojen za njegovo mirno učenje kar me je tudi popeljalo v prepričanje, skupaj z ostalimi svetovnimi duhovnimi učitelji, da moram biti tudi jaz takšna! Kar pomeni, da moram biti zunanje mirna, imeti nežen glas, se ločiti od določenih aktivnosti, ki imajo več impulzivnosti! Pričela sem negirati svoje glasno govorenje, svoje določene odločnosti in ob izzivih pričela zapirati svoja usta! Vadila sem, da sem zunanje in notranje mirna! Ravno tako pa sem na YouTube kanalu učila iz stanja mirnega glasu, nežnega govorenja…Vendar spoznavati sem pričela, da so se stvari v mojem življenju pričele slabšati in ne izboljševati. “LE ZAKAJ” sem pomislila??? KAJ POČNEM NAROBE??

Nato so prišle sanje kjer me je obiskala duša Eckhart Tolle! Povedal mi je, da ne smem biti takšna kot on in me vrgel iz njegove hiše! Zjutraj sem interpretirala sanje ter odkrila, da ne delujem v svojem življenju pravilno. Poglobila sem se v svojo astrološko karto kjer sem pričela ugotavljati kako sem svojo zunanjo živost pričela ignorirati! Še posebej preko glasu v katerem imam ogromno moške energije (odločnost, jasnost, močno motivacijsko silo, inspiracijo…)

Vse svoje kvalitete moči in živosti sem zatrla. ZAKAJ? KER SEM VERJELA, da duhovni ljudje moramo biti MIRNI ne le notranje ampak tudi ZUNANJE!! Zaradi tega sem si ustavila tok življenja in zaprla del svoje moštvene energije v meni, ki jo mora prav vsaka ženska uporabljati (seveda v ravnovesju skupaj z ženstvenostjo)!

Resnica

Z astrološkim vpogledom v karto sem se pričela spoznavati s svojimi močmi in nazaj vpeljevati svoje tipične značilnosti, ki sem jih imela razvite že od otroštva – GLASNO GOVORENJE, DOBRA ODLOČNOST PRI NEKATERIH STVAREH, ZELO ODLOČNA PRI UČENJU DRUGIH LJUDI, DOBRO POSTAVLJANJE MEJ…in postopoma sem pričela prihajati v svojo pravo Suzano nazaj! Končno sem se čutila, da živim in, da se lahko odprem vsemu živostnemu, energetskemu, ki je meni naravno!!

Resnica duhovnosti je, da nas popelje do notranjega miru v sebi!! To je najpomembnejše! Vendar ne pomeni, da moraš biti ZUNANJE MIREN! To je zelo pogosta napaka ljudi, ki posledično zatre svoj naravni karakter ter naravne ekstremne moči!!  Če tvoja duša želi biti zelo glasna, poslušati futuristično tehnološko glasbo, divje igrati nogomet, teči močne šprinte, veliko govoriti, motivacijsko vzpodbujati s svojo strastjo, voziti športne avtomobile ALI KARKOLI DRUGEGA duhovnost morda smatra da ni ok…VEDI, DA LAHKO TO POČNEŠ! Seveda mora biti prisoten notranji mir V TEBI kajti tako bodo vse aktivnosti, tvoje naravne nevidne sposobnosti, ekstremne moči prišle izjemno močno in mogočno do izraza!! Tako bodo vse tvoje poteze, dejanja, ki ne izgledajo MIRNO imela v ozadju notranji mir ČETUDI BOŠ DIVJE PLESAL-A NA TEHNO (samo za primerjavo!!).

Preveč se je duhovnost preoblikovala v omejujoča se dejanja!! Sama sem se ujela v močan oklep! Vendar, ko sem odšla iz oklepa in privedla svoje karakteristike na površje sem se počutila doma, v svoji duši, v svoji resnici! Kar je začelo sprožati premike ter mi odpirati še ostale moči v meni! In tebe pozivam enako!!

Seveda nekateri ste rojeni zato, da živite ter delujete zunanje mirno tako kot deluje NA PRIMER Ekchart Tolle ali drugi duhovni učitelji!! In s tem ni ničesar narobe, ČE SI SE RODIL-A ZA TAKŠNO ŽIVLJENJE, ČE SO TVOJE PLANETNE POZICIJE POSTAVLJENE ZA RAZVIJANJE DUHOVNOSTI TUDI V ZUNANJIH DEJANJIH!! V tem primeru je to pomembno in obvezno!! Vendar mnogi pa niste rojeni za zunanje bude kar še ne pomeni, da niste duhovni ali, da počnete karkoli narobe! Ne, duhovnost pomeni stopiti do svojega miru zato, da naravna izraznost tvoje resnice (KI JE LAHKO ZELO ŽIVOSTNA) pride na površje.

Ravno tako je ta prispevek za vse, ki nočete iti v zdravljenje trpljenja ravno zaradi te duhovnosti – vedi, da s pravim pristopom zdravljenja trpljenja nobene tvoje moči ter živosti ne bodo odvzete! Ravno nasprotno! Obogatene bodo s stanjem notranjega miru, ki bo prebudilo še več živosti ter dinamike tvojega življenja!!

Kako priti do notranjega miru ter naravne izraznosti tvoje resnice?

1. Začni s temi štirimi osnovnimi vajami;

2. Prejmi mojo astrološko pomoč kjer ti pomaga priti do tebe, notranjega miru.

3. Če pa potrebuješ vpogled v tvoje ekstremne živostne moči ali odkriti, če se moči želijo izraziti skozi zunanja dejanja mirnosti, PA KLIKNI TUKAJ!

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart