Polna luna v Škorpijonu – 18/5/2019

Polna luna v Škorpijonu - 18/5/2019
Polna luna v Škorpijonu – 18/5/2019

Pred nami in v nas se že energetsko odvija polna luna v Škorpijonu. Vsi nosimo v sebi škorpijonovo energijo vendar vsak jo doživlja na svoj, unikaten način. Škorpijon je predstavnik naših največjih temačnih bolečin kot so ljubosumje, jeza, strahovi, demonski občutki…Ravno tako je v negativni obliki predstavnik ekplozivnosti, zlorab, najtemačnejših doživetij ko gre za razmerja, spolnost in tudi druge odnose.

Na drugi strani pa je Škorpijon eden izmed znakov, ki nas popelje do naših največjih moči, globin, odkritij naših skritih darov, ki se nahajajo pod temačnostmi, ki sem jih opisala zgoraj. Poveže nas s spolno energijo, kreativnostjo, čutnostjo, senšualnostjo, radostjo in tudi nevidnimi darovi. Škorpijon nam vedno ponuja popolno transformacijo nečesa kar je temačno v nas. Vedno gre do konca bolečine in jo izpuli ne glede na to kako težka, velika in močna je.Škorpijon je doma astrološki hiši smrti in vedno poskrbi, da v nas umre nekaj kar nam je tudi manifestiralo grozote v našem življenju.

Ta polna luna nam želi sedaj transformirati eno izmed največjih temačnih bolečin,

ki je bila zablokirana s strani karme. Saj kot vidiš slika prikazuje, da se polna luna zelo lepo zliva s Saturnom, ki nas povezuje s karmičnimi bolečinami. Ko se polna luna zelo lepo poveže z našim karmičnim osvobajanjem o katerem več pišem TUKAJ, pomeni da se nam odpira možnost, da iz nas izpustimo veliko težino, ki ne le je bila težka, temačna ampak tudi nedosegljiva. Karma je kot energetska zapornica, ki nas ne bo izpustila naprej. Zahteva od nas zavedno delo in moramo pripluti skozi določene vode čustev zato, da nas izpusti. In ta polna luna odpira vrata z lepim energetskim planetnim aspektom na karmično zapornico. To pomeni, da je pri tej polni luni zapornica dvignjena.

Vendar nasproti lune se nahaja v pogovoru tudi planet Merkur,

ki pa nas vabi, da smo odprti resnicam ali pogovorom katere ni vedno prijetno slišati. Lahko se od nas zahteva, da se izrazimo, gremo komunikacijsko čez kakšen večji strah ali pa lahko prejmemo nekakšno resnico, ki nam ponudi možnost, da začutimo svojo temačno bolečino in se tokrat uspešno od nje osvobodimo. Karkoli se želi zgoditi vedi, da imaš karmično podporo. Zapornica je dvignjena, zemeljske energije te prizemljujejo, da se lahko tokrat s stabilnostjo soočiš ali z resnicami ali z izražanjem. Predvsem je pomembno, da poveš vse po resnici saj Škorpijon zahteva resnico od nas ter globinski prodor, da se temačnost v nas izloči.

Poleg precej pomembne karmično osvobajajoče polne lune v Škorpijonu, pa se bosta Venera in Uran združila prav na dan polne lune. In nam v sinhroniji s polno luno ponudila nenaden možen preobrat, ki je povezan z vrednostjo, obiljem, lepoto, ljubečnostjo, svobodo, odpuščanjem. Ker sodeluje v tem lepem aspektu planet Uran se nam ponuja svoboda, da jo zagrabimo ter se osvobodimo srčnega bremena v nas, ki nas je omejevalo. Ali pa nam bo odprlo možnosti vstopiti v razmerje, privlačiti partnerja, vzpostaviti sinhrono razmerje, se povezati s spolno energijo, vzpostaviti spolno ravnovesje…

Ob pogledu na astrološko karto vidim,

da nosi ta polna luna izjemno pomembno in lepo kreacijo energij. Povede nas lahko do večjega karmičnega zaključka nekega področja v našem življenju, ki nas je držalo v temačnosti. Še posebej v strahu ali močni jezi. Posledično pa nam odpira vrata v ljubezen in obilje. Nastopijo lahko velika nenadna presenečenja, če smo seveda za njih pripravljeni in dovolj odprti. Če te zanima katerega področja se bo dotaknila polna luna v tvojem življenju in kako se soočiti z njo lahko prejmeš mojo astrološko analizo/pomoč tukaj.

Za vse, ki pa želite Škorpijonovo polno luno občutiti tudi zelo močno od znotraj,

ter se povezati s spolno energijo, ki je predstavnica Škorpijona pa ne pozabite na redno meditiranje. Priporočam meditacijo, ki je moje in sestrino zlato in sicer “Odpiranje ter uravnavanje čaker”. V tem času so zelo poudarjena energetska ter tudi fizična zdravljenja na predelu genitalij, reproduktivnih organov, zgornjega dela nog, zobov, dlesni, grla. Ta fizična zdravljenja so lahko tudi precej močno občutna. Driske in krči so lahko del tega osvobajanja, ki predvsem predstavljajo izločanje čustveno-karmične bolečine skozi blato – kar s sestro Karmen velikokrat doživiva, ko gre za karmično osvobajanje.

Poleg pa so lahko sedaj tudi prisotne zelo močne energije, ki jih je včasih morda težko prenesti in sicer na predelu srčne čakre (prsni koš) in vrh glave (kronske čakre). Vedi, da gre za močan vnos energij, ki te odpirajo nenadni osvoboditvi ter spremembam. Zato se ne upiraj tem energijam ter se jim prepusti.

Želim ti nežno osvobajanje.

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja