Astro tedenski vpoglediAstrologijaSuzanini prispevki

🌕 Polna luna v Devici – 9.3.2020

Na katerem podro─Źju svojega ┼żivljenja dela┼í pretrdo ali se preve─Ź trudi┼í? Kje misli┼í, da nisi dovolj dober/dobra ali vreden/vredna? Kje iz sebe i┼í─Źe┼í popolost in se ┼żeli┼í dokazati? Kje zaradi nenehnega “garanja” zapostavlja┼í sebe, svoje zdravje in predvsem svoje stanje miru? Kje se raje razda┼í kot pa vzame┼í ─Źas zase? Kje si bil-a nau─Źen-a, da mora┼í dati ┼íe ve─Ź? Kje poni┼żuje┼í sebe, se ne vrednoti┼í ali kje si ne upa┼í zara─Źunati svojih storitev? Kje se rad-a kritizira┼í? Kje tvoje bole─Źine iz rane mladosti ┼íe danes ihtijo po vrednosti ter se dokazujejo v tak┼íno neskon─Źnost, da si sebe izgubil-a, se mentalno iz─Źrpal-a ter obstal-a?

To so vpra┼íanja na katere polna luna v Devici ┼żeli, da nanje odgovori┼í. Vsi imamo devico v sebi na nekem podro─Źju na┼íega ┼żivljenja. In to podro─Źje nam ┼żeli polna luna transformirati tako, da na nas pritisne skozi izziv mentalnih pritiskov zato, da kon─Źno prenehamo mu─Źiti samega sebe!

Vendar, ko vstopi┼í v energijo sprejemanja na na─Źin, da opusti┼í trudenje, se lahko pravzaprav naredi velika sprememba saj se v tistem momentu zlije┼í s svojim bitjem in trenutkom zdaj kjer se nahaja prava mo─Ź in tvoja resni─Źna ┼że v tebi obstoje─Źa vrednost. Tako se lahko podro─Źje kjer preve─Ź sebe perfekcionira┼í ter uni─Źuje┼í kon─Źno transformira in ozdravi. “Izpusti mu─Źenje samega sebe iz svojega energijskega polja!” – glasno govori ta polna luna.

Si se na┼íla/na┼íel v katerem izmed vpra┼íanj? ┼Żeli┼í svojo te┼żavo razre┼íiti in bolje spoznati na katerem podro─Źju svojega ┼żivljenja ┼żivi┼í ┼żivljenje Device v neravnovesju? Pri tem ti lahko pomagam s temeljitim astrolo┼íkim vpogledom v karto in re┼íitvam! Klikni tukaj in prejmi mojo astrolo┼íko pomo─Ź.

Komentiraj tukaj