🌕 Polna luna v Devici – 9.3.2020

Na katerem področju svojega življenja delaš pretrdo ali se preveč trudiš? Kje misliš, da nisi dovolj dober/dobra ali vreden/vredna? Kje iz sebe iščeš popolost in se želiš dokazati? Kje zaradi nenehnega “garanja” zapostavljaš sebe, svoje zdravje in predvsem svoje stanje miru? Kje se raje razdaš kot pa vzameš čas zase? Kje si bil-a naučen-a, da moraš dati še več? Kje ponižuješ sebe, se ne vrednotiš ali kje si ne upaš zaračunati svojih storitev? Kje se rad-a kritiziraš? Kje tvoje bolečine iz rane mladosti še danes ihtijo po vrednosti ter se dokazujejo v takšno neskončnost, da si sebe izgubil-a, se mentalno izčrpal-a ter obstal-a?

To so vprašanja na katere polna luna v Devici želi, da nanje odgovoriš. Vsi imamo devico v sebi na nekem področju našega življenja. In to področje nam želi polna luna transformirati tako, da na nas pritisne skozi izziv mentalnih pritiskov zato, da končno prenehamo mučiti samega sebe!

Vendar, ko vstopiš v energijo sprejemanja na način, da opustiš trudenje, se lahko pravzaprav naredi velika sprememba saj se v tistem momentu zliješ s svojim bitjem in trenutkom zdaj kjer se nahaja prava moč in tvoja resnična že v tebi obstoječa vrednost. Tako se lahko področje kjer preveč sebe perfekcioniraš ter uničuješ končno transformira in ozdravi. “Izpusti mučenje samega sebe iz svojega energijskega polja!” – glasno govori ta polna luna.

Si se našla/našel v katerem izmed vprašanj? Želiš svojo težavo razrešiti in bolje spoznati na katerem področju svojega življenja živiš življenje Device v neravnovesju? Pri tem ti lahko pomagam s temeljitim astrološkim vpogledom v karto in rešitvam! Klikni tukaj in prejmi mojo astrološko pomoč.

PREJMI ASTRO VPOGLED

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.